Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

hazır 3 puanı almışsız, keyifler gıcır , şöyle arada mabet 1-2 müjde verse cilası olurdu be

Çevrimdışı serti67

hazır 3 puanı almışsız, keyifler gıcır , şöyle arada mabet 1-2 müjde verse cilası olurdu be
tadından yenmezz :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaslar selamlar. Takim bu haftayi da lider kapadi, hepimizin gozu aydin. 2 hafta sonra Feneri yendigimiz zaman GS ile de puan farkini acacagimizi dusunuyorum. Bu arada aklima soyle bir sey geldi (benden once dusunup yazmis olan arkadaslar varsa kusuruma bakmasin). Mademki stadimizda sadece futbol karsilasmalari olmayacak, konser vs gibi aktiviteler icin de kullanilacak, neden muze de bir bolumu bunun icin ayirip, gelen unlulerden alinan esyalar sergilenmesin? Dusunsenize, stada bu gune kadar Micheal Jackson, Bryan Adams, Madonna, Metallica vs gibi dunyaca unlu kisiler, gruplar konser verdiler. Bu sanatcilardan alinacak gitar, konserde giydigi elbiseler, mikrofon gibi objeler de sergilenebilir. Hatta bu, futbol ile hic ilgisi olmayan tristleri bile cekecektir. Dusunsenize, Micheal Jackson su anda yasadigi donemden daha efsane bir durumda.

Bana mantikli bir fikir gibi geliyor ama belki de sacmadir bilmiyorum :) Siz ne dersiniz?
Belki bazı eşyalar ya da afiş konser bileti vb olabilir, ancak sahne kıyafetleri ya da şahsi eşyalarını almak mümkün olmaz. ez fazla otelindeki havluyu aşırabiliriz, o da eğer otelde bizim için iş birliği yapacak kat görevlisi varsa olur. şahsi eşyalar Amerikada çok kıymetlidir. Ancak ürünler çoğaltılabilir. Sanatçıların imzaladığı forma vb kulüp eşyaları, moda merkezine gelen model ve modacıların tasarımı olabilecek Beşiktaş eşyaları vb. (Düşündüm de modellerin bi şey yapmasına gerek yok posterleri yeter gibi. )  :kop: :kop:
Güzel fikir işlenilmeli.

Çevrimdışı Burak Akay

Kardeşlerim Abilerim işim gereği cumadan beri kayserideyım bu gece dönücem şans ya izleyemedim Beşiktaşımızı canlı izleyememek ne kadar üzdüyse siz değerli kişilerlede tanışamamak o kadar üzdü beni bir dahaki ankaraya yolunuz düştüğünde en kötü şartda Gençler maçında Mangal benden bilginiz olsun otelde izledim maçı on numaraydı Beşiktaşımızı destekleyen herkese çok teşekkürler...
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı If Else

Bize yaşattıkları bu güzel gün ve misafirperverlikleri için tüm Ankaralı dostlara çok teşekkür ederim. En kısa sürede iadeyi ziyaretinizi bekliyorum evet kazandık geldik güzel sonuç ama esas güzel olanda Ankarada bir sürü dost edindik hiç karşılaşmadığımız insanlarla sanki kırk yıllık dost gibi olmak ne güzel Beşiktaşlı olmaktan böyle bir ailenin parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum.
Kazasiz belasiz Allahin izniyle gittik ve geldik.
Besiktasim 3 puan aldi.. ama bundan dahada onemlisi Ankaradaki dostlari tanimak onlarla cok guzel zaman geçirmekti. Misafirperverlikleri icin hepinizin huzurunda bir kez daha tesekkurlerimi sunuyorum.
Bu arada @Abdullah kardesimizle ayrilirken gorusemedik kusura bakmasin
Sevgiler ve Saygilar
Sağ salim gittik sağ salim ve 3 puan ile geldik...
Bugün bizleri Ankara da ağırlayın ,sohbetleriyle, mangallarıyla, yemekleri ile , içecekleri ile karşılayan tüm Ankara da ki dostlara tek tek teşekkür ederim...
Bizler çok mutlu olduk umarım sizlerde en az bizler kadar mutlu olmuştursunuz...
En kısa sürede sizleri İstanbul da misafir etmek isteriz kapımız her zaman sonuna kadar açık...
ve son söz İYİ Kİ BEŞİKTAŞK lıyız....
Saygılarımla...
Çok şükür gittik koyduk geldik  :D ankaralı dostlar sizi tanımak gerçekten çok güzeldi @ÇİÇEKDAĞLI ilhan abim nezdinde @Deniz Sezgün  @If Else @Abdullah @yiğitcan1903 misafirperverliğiniz için çok teşekkürler necmi abinin dediği gibi iadei ziyareti bekliyoruz en kısa zamanda

:D İstanbuldaki dostlarımızı ağırlamak asıl bizim için çok güzeldi. Gerçekten unutulmaz bir gündü. Hepiniz gerçekten çok iyi Beşiktaşlılarsınız. Keşke her maç görüşüp bu kadar iyi vakit geçirebilsek :) Bu arada Mabetle maç sırasında sizi biraz hırpaladıysak kusura bakmayın  :evillol:

İstanbul bizim burnumuzda tütüyor. Fırsat olduğunda kesinlikle sizlerle tekrar görüşmek için İstanbul'a gelmek isterim. Avrupa'da Yarı Final mi olur ya da Süper Lig şampiyonluk maçı mı olur bilemem artık  :biggrinking:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

:D İstanbuldaki dostlarımızı ağırlamak asıl bizim için çok güzeldi. Gerçekten unutulmaz bir gündü. Hepiniz gerçekten çok iyi Beşiktaşlılarsınız. Keşke her maç görüşüp bu kadar iyi vakit geçirebilsek :) Bu arada Mabetle maç sırasında sizi biraz hırpaladıysak kusura bakmayın  :evillol:

İstanbul bizim burnumuzda tütüyor. Fırsat olduğunda kesinlikle sizlerle tekrar görüşmek için İstanbul'a gelmek isterim. Avrupa'da Yarı Final mi olur ya da Süper Lig şampiyonluk maçı mı olur bilemem artık  :biggrinking:
İkisi de olur. Bekleriz.

Çevrimdışı FARUK

Cagritufan instagram hesabından alıntıdır
günün ilk fotosu  :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Dünkü buluşma ile resimleri olanlar özelden ulaşabilir mi? resimleri ayarlıyorum...videolarada var onları bi toparlayıp siteye koyayım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dünkü buluşma ile resimleri olanlar özelden ulaşabilir mi? resimleri ayarlıyorum...videolarada var onları bi toparlayıp siteye koyayım...

Seni tribünde çekmek lazımdı abi aslında  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

bende topluyorum  :evillol: :evillol: :evillol:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.msg80693;boardseen#new

Çevrimdışı quentine83

şuan kamera önünde 20 civarı işçi çalışıyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 14:48:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ben bir mujde vereyim Ankaradaki kartal yuvalarinda butun GururLan tshirtleri bitmis kulubumuzun kasasi dolacak yavas yavas taraftatlik boyle olur tesekkurler Ankara kartallari :ok: :claps: ama ben alamadim hala tshirtu o da kotu bisey tabi :bawling: :bawling:

Çevrimdışı If Else

Bu çok iyi olur. Aynı şeyi bende düşünüyordum. Sana özelden msj attım Mabet. Diğer resim çeken arkadaşlar, özellikle toplu resimleri çekimler Mabete ulaşsın lütfen  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı kaanzor

Başkan belki fener maçından sonra kasım sonunaki maçı ankarada oynarız tartışmamız lazım kendi aramızda demiş  :super: :sevinc :super:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar
konu dşı fakat sormak isterim

büyük size lar hangi bjkstore da bulunur

fedayı alamamıştım
dün de gururLAN tişörtünü alamadım  :by2:

olmadı kilo verecez başka çaresi yok  :pes
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı rubi_tobin

Dün yol dönüşü uyumuşum anca kalktım.  :uyucam:
Tüm Angara ahalisine teşekkürler var olun. Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık.
Ayrıca yolculuğa bizi dahil eden tüm abilerimize ve kardeşlere sonsuz teşekkürler.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 15:18:08
Dün yol dönüşü uyumuşum anca kalktım.  :uyucam:
Tüm Angara ahalisine teşekkürler var olun. Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık.
Ayrıca yolculuğa bizi dahil eden tüm abilerimize ve kardeşlere sonsuz teşekkürler.

@rubi_tobin abi kamera ile ilgili olumlu gelismeler var galiba son durum.nedir abi senden dinlesek ???

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bundan sonraki ilk maçımız olan Fenerbahçe maçında Olimpiyat stadını ağzına kadar doldurup gereken tüm desteği vermeliyiz takımımıza. Oradan gelecek hasılat gelirine inanılmaz ihtiyacımız var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 15:30:46
Bundan sonraki ilk maçımız olan Fenerbahçe maçında Olimpiyat stadını ağzına kadar doldurup gereken tüm desteği vermeliyiz takımımıza. Oradan gelecek hasılat gelirine inanılmaz ihtiyacımız var.
Canli yayini izleyenler durum nasil su an napiliyor.bir haber verseniz ??? :D

Çevrimdışı sherlock

Konu dışı ; TFF galibiyet başına kulüplere ne kadar Ücret ödüyor, bilen bir arkadas varsa cevaplayabir mi ? Malum Takımı'n nakite her zaman olduğundan çok daha fazla ihtiyacı var :)

Çevrimdışı Caner

Konu dışı ; TFF galibiyet başına kulüplere ne kadar Ücret ödüyor, bilen bir arkadas varsa cevaplayabir mi ? Malum Takımı'n nakite her zaman olduğundan çok daha fazla ihtiyacı var :)

900.000 lira. Ama biz bu parayı alabiliyor muyuz yoksa borçlardan dolayı temlik altında mı onu bilmiyorum.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Kaptanlık pazubandı bugün Hasan Usta'da!

Vodafone Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı serkanjk