Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Hemen forumu canlandiralim eski acikta dikilen kolon demirleri kaliplaniyot suan ayrica eski acik tablada baya demir oruldu yeni aciktada oyle numaralida kalip isleri yapildi  :) kamera icin de guzel gelismeler olacak insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Hemen forumu canlandiralim eski acikta dikilen kolon demirleri kaliplaniyot suan ayrica eski acik tablada baya demir oruldu yeni aciktada oyle numaralida kalip isleri yapildi  :) kamera icin de guzel gelismeler olacak insallah
kameralar kapalıya olur herhalde efe kardeşim. :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 18:32:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abi sen bunları nerden gördün ben sadece eski açığın üzerindeki demirleme çalışmalarını gördüm diğerleri yok bende  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

1-2 saat içinde 5 Dünki Ankara macerasının resimlerini ve videolarını yayınlıyacağım :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

yanlız bir şey dikkatimi çekti akşam maçta eğer Ankara polisi polisse istanbuldakiler ne yok istanbul polisi polisse ankaradakiler ne :alala: Ankarada adamların her sözü lütfenle başlıyor olay çıkartmak istesen Polisi görünce vaz geçersin bu kibar insanları yormayalım dersin çok polis vardı ama ortalıkta görmüyorsun seni tahrik edecek pozisyonda olmuyorlar sahada polis görmedim İstanbuldakilerin gidip biraz ders alması lazım polise az daha beyaz bile dedirtecektik takım otobüsü geldide elimizden kurtuldular yanlız komik olan Ankaralı kartallarda biz ne yapıyoruz diye tuhaf tuhaf bakıyordu bizim gurup stad dışında tek sesi çıkan guruptu :evillol: giderken de gelirken de yol boyunca kartalları görmek ayrı bir güzellikti.

Çevrimdışı murat

yanlız bir şey dikkatimi çekti akşam maçta eğer Ankara polisi polisse istanbuldakiler ne yok istanbul polisi polisse ankaradakiler ne :alala: Ankarada adamların her sözü lütfenle başlıyor olay çıkartmak istesen Polisi görünce vaz geçersin bu kibar insanları yormayalım dersin çok polis vardı ama ortalıkta gör kimüyorsun seni tahrik edecek pozisyonda olmuyorlar sahada polis görmedim İstanbuldakilerin gidip biraz ders alması lazım polise az daha beyaz bile dedirtecektik takım otobüsü geldide elimizden kurtuldular yanlız komik olan Ankaralı kartallarda biz ne yapıyoruz diye tuhaf tuhaf bakıyordu bizim gurup stad dışında tek sesi çıkan guruptu :evillol: giderken de gelirken de yol boyunca kartalları görmek ayrı bir güzellikti.
@ Necmi abi haksızlık etme bizim ankaralıların maşallahı vardı arada kenardan tek tükte olsa destek verenler oldu.takım 3-5 maç daha yapsa organizasyon artar.bence bu maç uyuyan devi uyandırmıştır bence sezon bitmeden kesinlikle son 1-2 maçın yine ankarada olması lazım.bu taraftar hakediyor.ankara İstanbul nedirki bir tren kaldırız gelecek sezondan itibaren vodafone arenaya.

Çevrimdışı gdundar

Çevrimdışı sherlock

900.000 lira. Ama biz bu parayı alabiliyor muyuz yoksa borçlardan dolayı temlik altında mı onu bilmiyorum.
bilgi için teşekkürler

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@ Necmi abi haksızlık etme bizim ankaralıların maşallahı vardı arada kenardan tek tükte olsa destek verenler oldu.takım 3-5 maç daha yapsa organizasyon artar.bence bu maç uyuyan devi uyandırmıştır bence sezon bitmeden kesinlikle son 1-2 maçın yine ankarada olması lazım.bu taraftar hakediyor.ankara İstanbul nedirki bir tren kaldırız gelecek sezondan itibaren vodafone arenaya.
Abi tribun destegi olarak sizin elinize su dokemeyiz ama ankarali taraftar pozisyonlarin hep icindeydi skora direkt ekti ettik diye dusunuyorum. Insallah bu sezon dedigin gibi tekrar ankarada mac olur. Biz zaten vodafone arenaya kombinemizi aldik :ok:

Çevrimdışı Efe

abi sen bunları nerden gördün ben sadece eski açığın üzerindeki demirleme çalışmalarını gördüm diğerleri yok bende  :D
pc nin icine girecektim gorene kadar is yerinde sonunda gordum ama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

şaka maka eski açığın alt kat prekastları da bitti bitecek. üst testereler bitince direk oraya başlayabilirler.

Çevrimdışı Salih A.

pc nin icine girecektim gorene kadar is yerinde sonunda gordum ama
dün atılan tablanın üzerine kolonlar dikilmiş aksilik olmaz ise haftasonu na oranında üst tablası atılmış olur inş. yalnız dün atılan tablanın solu numaralıya doğru tamamen durdurulmuş sanırım çiçekler var gücü ile arada kalan kısıma yüklenecek önümüzdeki ay
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe eski açıkta, dün demir işi bitmiş gibiydi rampa tarafında; beton atılmıştır her halde? Takip edemedim yol, iş derken.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Abi tribun destegi olarak sizin elinize su dokemeyiz ama ankarali taraftar pozisyonlarin hep icindeydi skora direkt ekti ettik diye dusunuyorum. Insallah bu sezon dedigin gibi tekrar ankarada mac olur. Biz zaten vodafone arenaya kombinemizi aldik :ok:
Tamamen katılıyorum, Vodafone Arena'da yapmamız gerekende bu. Hep maçın, pozisyonların içinde olarak rakibi ve hakemi baskı altına almamız gerekiyor. Artık şov işini ön planda tutmamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Deniz katılıyorum taraftar oyunun içindeydi sadece tribünden izlememenin verdiği bir acemiliği vardı :D ama şu haliyle bile renklilerden kat kat iyiydi :ok: biraz daha tribünler arası kordinasyon oldumu tamamdır tribün organize edecek lider gurup ister forza bu işi gerçekten iyi başarıyor ama onlarda çok fazla oyunun içinde olmuyorlar mesela akşam taraftar istanbula göre çok daha fazla oyunun içindeydi bu artısıydı birazda bütünlük sağlandığında bence istanbuldan çok daha iyi olur kale arkası çok iyiydi mağlup duruma düştükten sonra hızlı toparlandılar
maratonda biraz seyirci profili hakimdi :evillol: ama genede güzel geceydi @Deniz Sezgün

Çevrimdışı gdundar

Arkadaşlar fotoğraflar net değil kusura bakmayın ...  :iblush: :iblush:

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar fotoğraflar net değil kusura bakmayın ...  :iblush: :iblush:

olur mu hocam gayet güzel elinize sağlık  :ok: