Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Arkadaşlar fotoğraflar net değil kusura bakmayın ...  :iblush: :iblush:
Hocam eline saglik butun kritik gelismeleri cekmissin helal olsun :ok:

Çevrimdışı murat

Obitaş 2. Kat testere kirişlere hiç başlamayacak gibi geliyordu.son dönemdeki çalışma temposu  :claps: ı hak ediyor.fotolar çok güzel :claps:
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 20:04:03 MURAT ]

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Deniz katılıyorum taraftar oyunun içindeydi sadece tribünden izlememenin verdiği bir acemiliği vardı :D ama şu haliyle bile renklilerden kat kat iyiydi :ok: biraz daha tribünler arası kordinasyon oldumu tamamdır tribün organize edecek lider gurup ister forza bu işi gerçekten iyi başarıyor ama onlarda çok fazla oyunun içinde olmuyorlar mesela akşam taraftar istanbula göre çok daha fazla oyunun içindeydi bu artısıydı birazda bütünlük sağlandığında bence istanbuldan çok daha iyi olur kale arkası çok iyiydi mağlup duruma düştükten sonra hızlı toparlandılar
maratonda biraz seyirci profili hakimdi :evillol: ama genede güzel geceydi @Deniz Sezgün
Aynen abi insallah sizlerle birlikte bu isi kapicaz hersey cok guzeldi dahada guzel olacak  :ok:

Çevrimdışı omercandas

Wowturkeyden bu yana takip ediyorum.Üye olmak için kısmet bu güneymiş.Herkese selamlar saygılar.Aklıma takılan bir soru var örneğin kapalıda prekastların son kata kadar takıldığı orta bölgelerde son prekasttan sonra herhangi bir yükselti yok.Yani çatı ile tribün arası boşluk ne ile kapanacak?Çünkü gördüğüm kadarıyla lansman fotolarında çatı ile son prekast arası çatıyı taşıyacak taşıyıcı kolonlar var ama kolonlar arası boşluklar mevcut.Sorum manasız gelebilir ya da daha önce paylaşılmış bir cevabı olabilir zamanınızı aldığım için özür dilerim.Cevaplayabilirseniz sevinirim.

Çevrimdışı ahmet türker

gdundar kardeşim fotolar için teşekkür ederiz. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Wowturkeyden bu yana takip ediyorum.Üye olmak için kısmet bu güneymiş.Herkese selamlar saygılar.Aklıma takılan bir soru var örneğin kapalıda prekastların son kata kadar takıldığı orta bölgelerde son prekasttan sonra herhangi bir yükselti yok.Yani çatı ile tribün arası boşluk ne ile kapanacak?Çünkü gördüğüm kadarıyla lansman fotolarında çatı ile son prekast arası çatıyı taşıyacak taşıyıcı kolonlar var ama kolonlar arası boşluklar mevcut.Sorum manasız gelebilir ya da daha önce paylaşılmış bir cevabı olabilir zamanınızı aldığım için özür dilerim.Cevaplayabilirseniz sevinirim.
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Tamamen katılıyorum, Vodafone Arena'da yapmamız gerekende bu. Hep maçın, pozisyonların içinde olarak rakibi ve hakemi baskı altına almamız gerekiyor. Artık şov işini ön planda tutmamak lazım.
Evet anil dedigin olay cok onemli bence vodafone arenada bu isi cok iyi basaricaz. Artik herkes daha bilincli. Bu arada feyenord macinda seni kisa sureli gormustum tanisamadik. Insallah bir dahaki maca sen ve diger arkadaslarla beraberde mac izleriz..

Çevrimdışı murat

Hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar fotoğraflar net değil kusura bakmayın ...  :iblush: :iblush:
gayet net değerli kardeşim ,görmek istediklerimizi gördük sayende. :)

Çevrimdışı kyiv

Yakın zamanda çatı işi hızlanabilir. İzmitten 2 adet konteynır gönderdik cuma günü :)

Takım böyle olsun paraları kazansın, taraftar böyle olsun destek versin , emekçiler bu tempoda devam etsin mabete kavuşmamız gün be gün yaklaşsın.

Çevrimdışı izorlu85

Kartal yuvasi tiri denizli toyatro onunde
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı murat

Bu arada osmanlı stadınada ufaktan bir değinelim.stadın artıları dışarıdaki soğuk ortam içeride hissediliyor. Olimpiyatta ha dışarıda ha içeride dönüyorsunuz.en büyük artısı bu diyebilirim.tribünler sahaya yakın diyebiliriz.zeminde güzeldi.şimdi eksikliklete gelelim.stada toplu ulaşımla ulaşmak zor.araçlarla gelenler için bir kaç sene sorun yaşanmaz ama dönüş trafiği feleketti.olimpiyatı aratmadı.stadın kendi eksiklikleri de çok fazlaydı.alan çok geniş olmasına rağmen tribünlerin en üstündeki yürüme alanında iki kişi yanyana yürüyemiyor.merdivenlerde aynı şekilde iki kişi zor sığıyor.taraftar lonugları diye birşey yok .alan kısıtlı olsa aanlatımama  3 olimpiyat stadı  yapılabilecek bir alan varken bu kadar sıkıştırmak niye.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ALBATROS

Yakın zamanda çatı işi hızlanabilir. İzmitten 2 adet konteynır gönderdik cuma günü :)

Takım böyle olsun paraları kazansın, taraftar böyle olsun destek versin , emekçiler bu tempoda devam etsin mabete kavuşmamız gün be gün yaklaşsın.

ne tip malzemeler gitti acep  :bandit:

Resimler için teşekkürler... Ay sonuna kadar baya değişim olcak..

Ben asıl değişimi eski numaralı birleşimi başlayınca mrk ediyorum... Emekcilere selam olsun

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

ne tip malzemeler gitti acep  :bandit:

Personel için konteynırlar. Çatı malzemesi değil.

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@gdundar fotolar olmasaydı bir çok gelişmeyi arkadaşlar göremeyecekti özellikle yeni açık 2.kat ilk testere kiriş iskelese harika fotolar :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kasım başı derken 20 ekimde yeni açıkta ilk testere kiriş iskelesini gördük ve 12.sütunu obitaşa bişeyler oluyor :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada obitaş ay sonuna kadar numaralı birleşimindeki tablayı komple bitirecek yine kapalı bitişiğindeki büyük tablada bitecek yine orta bölümde başlanan tablada bitmeye yaklaşır güzel gelişmeler bunlar :super:
Şampiyon Beşiktaş JK