Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 19.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Dun gece rok ve onun sahibi a.ç yi izledim sinirden sabaha kadar uyuyamadim. Besiktasa sikeci mi demediler,dembabaya sahte musluman mi demediler,toreye eli silahli mafya mi demediler..
Siz siz olun izlemeyin.ben ettim siz etmeyin.
Sen hala orada mısın @Deniz çArşı //New York KARTALLARI --> ROK  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Sen hala orada mısın @Deniz çArşı //New York KARTALLARI --> ROK  :evillol: :evillol:
@Deniz in eline silahı versek vurup gelecek  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Hepsi iyiydi hepsi  :icool: Tribün efsaneydi ama  :super: Kasımpaşa maçı da burada olsun kesmedi beni bu maç hala tezahürat yapıyorum  :super: :super:
sizin taraf (kale arkası) gayet iyiydi Abdullah bizim maraton sönük kaldı ama ne yalan söyleyeyim numaralının sağ  tarafındaki bir avuç hepimizi faka bastı.:biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı F1RAt

Arkadaslar selamlar. Takim bu haftayi da lider kapadi, hepimizin gozu aydin. 2 hafta sonra Feneri yendigimiz zaman GS ile de puan farkini acacagimizi dusunuyorum. Bu arada aklima soyle bir sey geldi (benden once dusunup yazmis olan arkadaslar varsa kusuruma bakmasin). Mademki stadimizda sadece futbol karsilasmalari olmayacak, konser vs gibi aktiviteler icin de kullanilacak, neden muze de bir bolumu bunun icin ayirip, gelen unlulerden alinan esyalar sergilenmesin? Dusunsenize, stada bu gune kadar Micheal Jackson, Bryan Adams, Madonna, Metallica vs gibi dunyaca unlu kisiler, gruplar konser verdiler. Bu sanatcilardan alinacak gitar, konserde giydigi elbiseler, mikrofon gibi objeler de sergilenebilir. Hatta bu, futbol ile hic ilgisi olmayan tristleri bile cekecektir. Dusunsenize, Micheal Jackson su anda yasadigi donemden daha efsane bir durumda.

Bana mantikli bir fikir gibi geliyor ama belki de sacmadir bilmiyorum :) Siz ne dersiniz?

Çevrimdışı ahmetx

@yiğitcan1903, @çiçekdağlı,@Abdullah yeni kayı fotolarınızı paylaşmayacak mısınınız?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

sizin taraf (kale arkası) gayet iyiydi Abdullah bizim maraton sönük kaldı ama ne yalan söyleyeyim numaralının sağ  tarafındaki bir avuç hepimizi faka bastı.:biggrinking:
Abi bizim kale arkasıyla maraton bütünlük sağlayamadı daha etkili olabilirdik  :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

@yiğitcan1903, @çiçekdağlı,@Abdullah yeni kayı fotolarınızı paylaşmayacak mısınınız?
Abi ben de fotoğraf yok diğer arkadaşlar da müsait olduklarında atarlar heralde  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Abi bizim kale arkasıyla maraton bütünlük sağlayamadı daha etkili olabilirdik  :tabe:
Bizim settekiler çok acemiydi,hatta birisi setten düştü ambulans geldi dikkat ettiysen. :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yeter artık sizin muhabbetinizi mi çekecez ya stada dönelim..  ( ÇOK KISKANDI  :s20: )  Ankaralı olup Ankara da yanınızda olamadığım için çok üzüldüm gurbetin gözü kör olsun  :s20: inşAllah başka bir maçta görüşürüm siz değerli abilerim ve kardeşlerimle iyi ki BEŞİKTAŞ var...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Abdullah

Bizim settekiler çok acemiydi,hatta birisi setten düştü ambulans geldi dikkat ettiysen. :bandit:
Maçta farketmediğim 5. olay falan heralde ambulans gidip geldi de takip edemedim pek  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaslar selamlar. Takim bu haftayi da lider kapadi, hepimizin gozu aydin. 2 hafta sonra Feneri yendigimiz zaman GS ile de puan farkini acacagimizi dusunuyorum. Bu arada aklima soyle bir sey geldi (benden once dusunup yazmis olan arkadaslar varsa kusuruma bakmasin). Mademki stadimizda sadece futbol karsilasmalari olmayacak, konser vs gibi aktiviteler icin de kullanilacak, neden muze de bir bolumu bunun icin ayirip, gelen unlulerden alinan esyalar sergilenmesin? Dusunsenize, stada bu gune kadar Micheal Jackson, Bryan Adams, Madonna, Metallica vs gibi dunyaca unlu kisiler, gruplar konser verdiler. Bu sanatcilardan alinacak gitar, konserde giydigi elbiseler, mikrofon gibi objeler de sergilenebilir. Hatta bu, futbol ile hic ilgisi olmayan tristleri bile cekecektir. Dusunsenize, Micheal Jackson su anda yasadigi donemden daha efsane bir durumda.

Bana mantikli bir fikir gibi geliyor ama belki de sacmadir bilmiyorum :) Siz ne dersiniz?
Bunun örnekleri bazı statlarda mevcut. Madem 7/24 kullanmayı düşünüyoruz, madem çok yoğun turist çeken bir bölge elbet bu tarz bir şey düşünülebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

Siz istersinizde biz olmaz mıyız? :) Herkese günaydınlar, öğrencil kardeşlerimize iyi dersler, çalışan arkdaşlarıma iyi çalışmalar.
:hosgeldin :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Dun abimle izledik rok u.ben gece uyuyamadim abim de uyuyamamis kalkip 5 te ise gitti kafasi dagilsin diye.bu rok hakkaten ya katil eder ya da kanser.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

hazır şarjlar fullken @bjk_mabet bir güzellik yapsa da çim örneğini görsek..

bu arada ben hibrit çimin çok dillendirilmemesi taraftarıyım. uyandırmayalım sarışınları yeni sezona da aynı berbat zeminlerle başlasınlar sonra açarken söyleriz hibrit ki bu diye..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Dun abimle izledik rok u.ben gece uyuyamadim abim de uyuyamamis kalkip 5 te ise gitti kafasi dagilsin diye.bu rok hakkaten ya katil eder ya da kanser.
Deniz sen hala ROK umu seyrediyorsun,ben her zaman adamları seyrederim.

Çevrimdışı Abdullah

bu arada ben hibrit çimin çok dillendirilmemesi taraftarıyım. uyandırmayalım sarışınları yeni sezona da aynı berbat zeminlerle başlasınlar sonra açarken söyleriz hibrit ki bu diye..
abi bence yanlış düşünüyorsun. Onlar da yapsın hibrit adam gibi olsun sahalar futbol oynanmıyor bu ülkede ya izlediğimiz oyundan zevk alalım  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

%100 katılıyorum.

Çevrimdışı yldrmaydn

abi bence yanlış düşünüyorsun. Onlar da yapsın hibrit adam gibi olsun sahalar futbol oynanmıyor bu ülkede ya izlediğimiz oyundan zevk alalım  :ok:

yapsınlar tabi yapmasınlar demiyorum sadece bizden 1 sene ya da yarım sezon sonra yapsınlar diyorum :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Demba Ba Ankara hatırası olarak bu ay avatarım Demba Ba  :D

Çevrimdışı Abdullah

yapsınlar tabi yapmasınlar demiyorum sadece bizden 1 sene ya da yarım sezon sonra yapsınlar diyorum :D

ona katılıyorum ilk yapan biz olalım farkımız olsun  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Siz istersinizde biz olmaz mıyız? :) Herkese günaydınlar, öğrencil kardeşlerimize iyi dersler, çalışan arkdaşlarıma iyi çalışmalar.
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın herkese hayırlı haftalar :)
Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin.
Ama ne koyduk be  :sevinc :naughty:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Oktay

sen spor proğrmı diye seyretmicen tiyatro Gözüyle bak  :evillol: