Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693841 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın arkadaşlar akşam fişi erken çektik muhabbeti kaçırmışız. Herkesin ismini yazmıyorum unuttuklarımız olursa ayıp olmasın diye. Ancak gerçekten herşey çok güzeldi umarım ilk fırsatta bizde gelebiliriz. Stattan söyleyeceklerim @bjk_mabet @if_else enerjisi ve yiğitcanın komutları  :D  @Necmi abi senin numarayı almamışım Zeki abiyi aradım ama dönüşü geçmiştiniz umarım yolu bulmakta sorun olmamıştır kusura bakmayın..

:evillol: Adam geliyo arkadan kaptıracak topu,napayım

Çevrimdışı EmreTkgz42

Sizlerle tanışmak büyük bir onurdu çok mutlu oldum ve çok güzel bir buluşmanın ardından maçı da kazanmış olmamız ayrı mutlu etti hepinize teşekkürler, tekrar görüşmek üzere.

Çevrimdışı Yakup

Siz istersinizde biz olmaz mıyız? :) Herkese günaydınlar, öğrencil kardeşlerimize iyi dersler, çalışan arkdaşlarıma iyi çalışmalar.

:hosgeldin iz
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Yok abi börtü böcekte konuşmadık  :alala: niye konuşmadık ki @bjk_mabet abi niye börtü böcek anlatmadın  :iscrewy:

yoksa mobilyadan ,aksesuardan falan mı bahsetti.  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ilhan

Her şey için sana ve diğer dostlara teşekkür ederim güzel bir gün güzel bir geceyle noktalandı :) @ÇİÇEKDAĞLI
Abi Günaydın,
Senin nezdinde tüm dostlara yaşattığınız muhabbet, samimiyet ve dostluğunuz için teşekkür ederim.Tekerrür etmesi dileklerimle.

Çevrimdışı Deniz

Dun gece rok ve onun sahibi a.ç yi izledim sinirden sabaha kadar uyuyamadim. Besiktasa sikeci mi demediler,dembabaya sahte musluman mi demediler,toreye eli silahli mafya mi demediler..
Siz siz olun izlemeyin.ben ettim siz etmeyin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Dun gece rok ve onun sahibi a.ç yi izledim sinirden sabaha kadar uyuyamadim. Besiktasa sikeci mi demediler,dembabaya sahte musluman mi demediler,toreye eli silahli mafya mi demediler..
Siz siz olun izlemeyin.ben ettim siz etmeyin.
Maçı izliyorum işim bitiyor
Bi Ali Ece'yi dinlerim bi de Güntekin Onay'ı
Diğerleri konuştu mu değiştiririm

Haa unutmadan Deeeemmmm BABAAAAAAAA
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 11:09:28 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı kaanzor

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

BEŞİKTAŞIMIZIN golü DEMMMMMM @yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

BEŞİKTAŞIMIZIN golü DEMMMMMM @yigitcan1903
BABAAAAAAA  :evillol:
Gökhan da iyiydi dün baya onu da unutmayalım

Çevrimdışı Abdullah

BABAAAAAAA  :evillol:
Gökhan da iyiydi dün baya onu da unutmayalım
Hepsi iyiydi hepsi  :icool: Tribün efsaneydi ama  :super: Kasımpaşa maçı da burada olsun kesmedi beni bu maç hala tezahürat yapıyorum  :super: :super:

Çevrimdışı yigitcan1903

Hepsi iyiydi hepsi  :icool: Tribün efsaneydi ama  :super: Kasımpaşa maçı da burada olsun kesmedi beni bu maç hala tezahürat yapıyorum  :super: :super:
Olursa yanımızdan bilet al bu sefer  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

nasıl pişmanım anlatamam  :bawling: stata gireceğimiz zaman ayrıldığımızda pişmanlığım zirve yaptı  :by2: hep passolig yüzünden  :s20:

Çevrimdışı kaanzor

yanı manı yoktu ki stadta herkes her yerdeydi valla bence fazla bilette satılmıştı koltuktan fazla adam vardı çünkü

ben 5 dakka geç geldim stada bırak yerimi merdivenleri bile bulamadım neredeyse  :tabe: :tabe:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

hala sesin çıkıyomu benim boğaz iptal valla  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

yanı manı yoktu ki stadta herkes her yerdeydi valla bence fazla bilette satılmıştı koltuktan fazla adam vardı çünkü

ben 5 dakka geç geldim stada bırak yerimi merdivenleri bile bulamadım neredeyse  :tabe: :tabe:
Yok abi arkaaş acele edip kale arkası almış
İfşa edelim iyice  :evillol:
Yoksa biz de yerimizde değildik

Çevrimdışı yigitcan1903

nasıl pişmanım anlatamam  :bawling: stata gireceğimiz zaman ayrıldığımızda pişmanlığım zirve yaptı  :by2: hep passolig yüzünden  :s20:
Sana kamu spotu hazırlıcaz  :evillol:
Bilet alırken acele etmeyin olacak sloganı

Çevrimdışı kaanzor

Ha o kötü olmuş olsun inönüdeki maçlarda artık omuz omuza yaparız ama dün stadın açılmasını inanılmaz istedim burda bile böyleyse o stadta rakipler sahaya çıkamaz dün cicinho resmen futbolu bırakıcaktı  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

hala sesin çıkıyomu benim boğaz iptal valla  :D
Çıkıyor az biraz  :icool:

:bawling:
Sana kamu spotu hazırlıcaz  :evillol:
Bilet alırken acele etmeyin olacak sloganı
Hazırlayın hazırlayın iyi olur ben yandım başkaları yanmasın  :kuserim

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

kardeş bende orlandodayım :) staddan kuş bakışı foto istiyonmu :)

Gönder kardeşim başka zaman geçmiyor..

Çevrimdışı izorlu85

Gunaydin gunu BEŞİKTAŞ olan kardeslerim abilerim
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Mustij1903

Günün Manşetlerinde en çok beğendiğim Ankara'nın Baa ları oldu :)  Stat ta bulunup destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.