Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693572 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

avatarları küçük olanalar avatarlarını silip normal boyutta tekrar yüklesinler düzeliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Yardımlarınız için teşekkürler..

bu arada 1000 üye için son 15 kişi.Ziyaretçiler bir el atsanız da binlesek. üye olmak 15 saniye...

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

1000'inci üyeye bir güzellik var mı?

aktar abi bişeyler yapacaktı sanırım ama çok takılmıyor bu aralar bi görünüp kaçıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Ben orlando'da bir akşam yemeği ısmarlarım!!!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dış Sütunların 3-5 tanesi kaplansada yanyana, bir görsek nasıl olacak..

Çevrimdışı Salih A.

Ben orlando'da bir akşam yemeği ısmarlarım.....
abi burda yyip hesabı oraya yıksak :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

yeni açık tablada betonlama sürüyor yarın beton bittikten sonra 4 adet 2.kat iskelesi kurulumu için herangibi engel kalmıyor sadece kapalıya bitişik sütunun betonlaması var oda yarın biter heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada eski açık 2 üst kat testere için fışkırtıcı yerini almış durumda bu gecede iyi beton var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

forum benle @ALI RIZA ya kaldı bu gece bende yatayım ali yalnız kalsın artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

02:00 itibariyle eski açık kiriş betonlaması ve yeni açık tabla betonlamısı sürüyor  :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

forum benle @ALI RIZA ya kaldı bu gece bende yatayım ali yalnız kalsın artık :D
Aboneyiz 7/24  :kop: İyi geceler Efe

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Sağ salim gittik sağ salim ve 3 puan ile geldik...
Bugün bizleri Ankara da ağırlayın ,sohbetleriyle, mangallarıyla, yemekleri ile , içecekleri ile karşılayan tüm Ankara da ki dostlara tek tek teşekkür ederim...
Bizler çok mutlu olduk umarım sizlerde en az bizler kadar mutlu olmuştursunuz...
En kısa sürede sizleri İstanbul da misafir etmek isteriz kapımız her zaman sonuna kadar açık...
ve son söz İYİ Kİ BEŞİKTAŞK lıyız....

Saygılarımla...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mustij1903

Arkadaşlar takımımızı liderliğinden ötürü kutluyorum.
Bıraya özellikle yazmak istediğim bir husus var. Spor programları içerisinde sadece ve sadece beyaz tv de yayınlanan saçma sapan programda oluşturulmak istenen ve senaryosu rasim ozan ve ahmet çakar tarafından yazılan ve maalesef Ertem şener Tarafından sahnelenen saçma sapan tiyatroya bir son verebilmek adına , Hasan Tahsin tadında ilk kurşunu ben atayım diye girdim rtük e ve bir şikayet başvurusunda bulundum. Bu gece programlarına yanlışlıkla beş dak konuk olduğum kepazelik abidesi bu programda demba ba için " mademki müslüman, mademki secdeye kapanıyor ozaman orada ben kasıtlı olarak elimle oynadım ve yalan söyledim" tarznda bir yorumda bulundu. Amaçları sadece taraftarları bölmek olan bu sapkın insanların hadlerin bildirilmesi ancak ve ancak onların silahıyla ve medya ile yapılır diye düşünüyorum.
Bu bağlamda kendilerini asla ve asla izlememek, herhangi bir gazete sayfasında resimlerinin yada isimlerinin geçtiği hiçbir yayını almamak ve sanal ortamda reyting almamaları adına tıklalamak. Ve de sürekli olarak rtük e şikayet bildirimlerinde bulunarak yayının kaldırılması için girişimde bulunmak boynumuzun borcu olmuştur. Bu tutum ve davranışımız sadece Büyük Beşiktaş araftarı için değil içinde Tüm Türk spor camiasının bu tarz insanlardan kurtulabilmesi adına vereceğimiz en büyük mücadele olmalıdır.
Yazıyı Beşiktaş - Sivas maçı başlığı altında da yazmıştım. Ancak şuan itibariyle en çok takip edilen konu stad inşaatı olduğu için buraya da yazmak istedim. Harici konu için kusura bakmayın.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sağ salim gittik sağ salim ve 3 puan ile geldik...
Bugün bizleri Ankara da ağırlayın ,sohbetleriyle, mangallarıyla, yemekleri ile , içecekleri ile karşılayan tüm Ankara da ki dostlara tek tek teşekkür ederim...
Bizler çok mutlu olduk umarım sizlerde en az bizler kadar mutlu olmuştursunuz...
En kısa sürede sizleri İstanbul da misafir etmek isteriz kapımız her zaman sonuna kadar açık...
ve son söz İYİ Kİ BEŞİKTAŞK lıyız....

Saygılarımla...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

Gözüm üstünde @Necmi abiye soracam eğer maç sonunda sesin kısılmamış olursa çekeceğin var  benden  :bandit::bandit:
Ankaralı Beşiktaşlılar çok tırt sesleri çıkmıyor ama bizim guruptaki Ankaralılar iyi bağırdı :D

Çevrimdışı ZEKI

Kazasiz belasiz Allahin izniyle gittik ve geldik.
Besiktasim 3 puan aldi.. ama bundan dahada onemlisi Ankaradaki dostlari tanimak onlarla cok guzel zaman geçirmekti. Misafirperverlikleri icin hepinizin huzurunda bir kez daha tesekkurlerimi sunuyorum.
Bu arada @Abdullah kardesimizle ayrilirken gorusemedik kusura bakmasin
Sevgiler ve Saygilar

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Bize yaşattıkları bu güzel gün ve misafirperverlikleri için tüm Ankaralı dostlara çok teşekkür ederim. En kısa sürede iadeyi ziyaretinizi bekliyorum evet kazandık geldik güzel sonuç ama esas güzel olanda Ankarada bir sürü dost edindik hiç karşılaşmadığımız insanlarla sanki kırk yıllık dost gibi olmak ne güzel Beşiktaşlı olmaktan böyle bir ailenin parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum.

Çevrimiçi Necmi

Aldık 3 puanımızı gönderdik kardeşlerimizi  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Her şey için sana ve diğer dostlara teşekkür ederim güzel bir gün güzel bir geceyle noktalandı :) @ÇİÇEKDAĞLI

Çevrimiçi Necmi

Bugun ankarada beraber mac izleme zevkini yasatan tum arkadaslara tesekkur ederiz. Hersey cok guzeldi umarim bundan sonrada tekrarlariz.
esas biz teşekkür ederiz dönüşte seni kaybettik :D @Deniz Sezgün

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür gittik koyduk geldik  :D ankaralı dostlar sizi tanımak gerçekten çok güzeldi @ÇİÇEKDAĞLI ilhan abim nezdinde @Deniz Sezgün  @If Else @abdullah @yiğitcan1903 misafirperverliğiniz için çok teşekkürler necmi abinin dediği gibi iadei ziyareti bekliyoruz en kısa zamanda
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR