Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693786 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Zoro

Her şey için sana ve diğer dostlara teşekkür ederim güzel bir gün güzel bir geceyle noktalandı :) @ÇİÇEKDAĞLI
abi konya yolundayım yoldan yazıyorum sizleri diğer ankaradaki maçlarada bekleriz çok güzel bir gündü sonuda 3 puanla bitince daha güzel oldu

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Günaydın arkadaşlar akşam fişi erken çektik muhabbeti kaçırmışız. Herkesin ismini yazmıyorum unuttuklarımız olursa ayıp olmasın diye. Ancak gerçekten herşey çok güzeldi umarım ilk fırsatta bizde gelebiliriz. Stattan söyleyeceklerim @bjk_mabet @if_else enerjisi ve yiğitcanın komutları  :D  @Necmi abi senin numarayı almamışım Zeki abiyi aradım ama dönüşü geçmiştiniz umarım yolu bulmakta sorun olmamıştır kusura bakmayın..

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın dostlar dün mangalınıza ve sohbetinize katılamadım  :bawling: :bawling:

Ama tribün süperdi şuan sesim kısık boğazım yanıyo ama çok mutluyum  :D :D
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Günaydın güzel ailem :aman:
günaydin :)

Suan eski acikta tablada demirleme suruyor yeni aciktada ayni sekilde numaralida tabla icin iskele ve kalip kurulumu suruyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Günaydın güzel ailem :aman:
gunaydın aılenın stat abısı :) ankaradakı muhabbetı bulusmayı kıskansakta sankı ordaymıs gıbı mutlu olduk bu stat bırgun bıtıcek ama bıtmeyecek dosluklar cıkıcak bu beton ve demırlerın altından
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı AdemG

Gununuz aydin olsun efendim..

Ankara ziyaretinde emegi gecen tum dostlarimiza tesekkur ederim.

arayi uzatmadan iade-i ziyaret yapmak lazim..

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Abdullah

Kazasiz belasiz Allahin izniyle gittik ve geldik.
Besiktasim 3 puan aldi.. ama bundan dahada onemlisi Ankaradaki dostlari tanimak onlarla cok guzel zaman geçirmekti. Misafirperverlikleri icin hepinizin huzurunda bir kez daha tesekkurlerimi sunuyorum.
Bu arada @Abdullah kardesimizle ayrilirken gorusemedik kusura bakmasin
Sevgiler ve Saygilar
Canın sağolsun abi biz teşekkür ederiz geldiniz şereflendirdiniz bizleri  :)
Çok şükür gittik koyduk geldik  :D ankaralı dostlar sizi tanımak gerçekten çok güzeldi @ÇİÇEKDAĞLI ilhan abim nezdinde @Deniz Sezgün  @If Else @Abdullah @yiğitcan1903 misafirperverliğiniz için çok teşekkürler necmi abinin dediği gibi iadei ziyareti bekliyoruz en kısa zamanda
Biz teşekkür ederiz abi inşallah gelebiliriz  :)
Bize yaşattıkları bu güzel gün ve misafirperverlikleri için tüm Ankaralı dostlara çok teşekkür ederim. En kısa sürede iadeyi ziyaretinizi bekliyorum evet kazandık geldik güzel sonuç ama esas güzel olanda Ankarada bir sürü dost edindik hiç karşılaşmadığımız insanlarla sanki kırk yıllık dost gibi olmak ne güzel Beşiktaşlı olmaktan böyle bir ailenin parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyorum.
  :claps:

Çevrimdışı Yakup

Günaydın ahali.

anlaşılan @bjk_mabet ankarada yine börtü böcekle günü geçirmiş. tribünde zaten kendinde olmuyor herkese bağır diye yükleniyor  :D :D
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı panic13

Yardımlarınız için teşekkürler..

bu arada 1000 üye için son 15 kişi.Ziyaretçiler bir el atsanız da binlesek. üye olmak 15 saniye...

Siz istersinizde biz olmaz mıyız? :) Herkese günaydınlar, öğrencil kardeşlerimize iyi dersler, çalışan arkdaşlarıma iyi çalışmalar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ysariusta

• Ziyaretçi

Kamera için çooook güzel haberler var. Açıklamak bana düşmez, işin sahibi açıklar ya da bir bakarsınız a aaaa  :sevinc Bu arada yapım için devam eden belgeselden de bilgi edindim. Bir yerlerinde olurmuyuz acaba forum olarak en azından adımız geçer

Çevrimdışı SDemirsoy

Siz istersinizde biz olmaz mıyız? :) Herkese günaydınlar, öğrencil kardeşlerimize iyi dersler, çalışan arkdaşlarıma iyi çalışmalar.
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burhan Kork

Yardımlarınız için teşekkürler..

bu arada 1000 üye için son 15 kişi.Ziyaretçiler bir el atsanız da binlesek. üye olmak 15 saniye...
kardeş bende orlandodayım :) staddan kuş bakışı foto istiyonmu :)
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı SDemirsoy

Kamera için çooook güzel haberler var. Açıklamak bana düşmez, işin sahibi açıklar ya da bir bakarsınız a aaaa  :sevinc Bu arada yapım için devam eden belgeselden de bilgi edindim. Bir yerlerinde olurmuyuz acaba forum olarak en azından adımız geçer
çok güzel olur :D  başrol @Necmi Abi Olsun

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gunaydin forum milletinin insanlari. Maca gidenlere sonsuz tesekkur. Inanin mac boyunca tvden mactan cok tribunlere baktim. Ozlemisiz o coskuyu. Tez zamanda mabetimize kavusmak dilegiyle hayirli bir insaat haftasi gecirelim insallah
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

rubi tobin ilgilendi sag olsun kamera iside cozuldugunde herangibi sıkıntı kalmiyor insaat bitene kadar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Günaydın ahali.

anlaşılan @bjk_mabet ankarada yine börtü böcekle günü geçirmiş. tribünde zaten kendinde olmuyor herkese bağır diye yükleniyor  :D :D
Yok abi börtü böcekte konuşmadık  :alala: niye konuşmadık ki @bjk_mabet abi niye börtü böcek anlatmadın  :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı tayfun

günaydın gençler ve kendini genç hissedenler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın kardeşlerim ne güzel bir hafta başlangıcı :D :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :D
Maça gelen herkesin ayağına sağlık
Organizasyon da çok güzeldi,çok keyif aldım
Sonunda da kazanınca kaymaklı ekmek kadayıfı oldu :D

Not:Cicinho'ya 1 onu atamayana 2  :ranting2: