Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6689866 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Deniz

Deplasman yoluna çıkacak bütün kartallara iyi yolculuklar.3 puan alıp  sağ salim dönün  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Deplasman yoluna çıkacak bütün kartallara iyi yolculuklar.3 puan alıp  sağ salim dönün  :claps: :claps:
Deniz öğrenemedin gitti ya ev sahibiyiz biz  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Deniz öğrenemedin gitti ya ev sahibiyiz biz  :evillol:
Ev sahibi mi? :bandit: :bandit: .Evimiz şu an bakımda biz misafirliğe gidiyoruz.Dolmabahçe hariç her yer bize deplasmandır  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

3 puanı alıp sağ salim gönderecez inşallah

Çevrimdışı Abdullah

Ev sahibi mi? :bandit: :bandit: .Evimiz şu an bakımda biz misafirliğe gidiyoruz.Dolmabahçe hariç her yer bize deplasmandır  :bandit: :bandit:
çevir kazı yanmasın  :evillol: biz inönü atmosferini aratmayacaz efsane bir maç olacak :bandit:

Çevrimdışı Deniz

çevir kazı yanmasın  :evillol: biz inönü atmosferini aratmayacaz efsane bir maç olacak :bandit:
Gözüm üstünde @Necmi abiye soracam eğer maç sonunda sesin kısılmamış olursa çekeceğin var  benden  :bandit::bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Gözüm üstünde @Necmi abiye soracam eğer maç sonunda sesin kısılmamış olursa çekeceğin var  benden  :bandit::bandit:
sen bugün bana yaptını bir bilsen :) elini yıkarsın  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Tolgaizm hastalığına mı yakalandı yoksa  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz onu bunu boşver de sweatshirtler kaç liraymış ya  :evillol: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

abi forum da sıkıntı var ben de değil  :bandit:
Tolgaizm hastalığına mı yakalandı yoksa  :kop: :kop:
Tolga nerelerde ya  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

abi forum da sıkıntı var ben de değil  :bandit:Tolga nerelerde ya  :)
hala diyor forumda sıkıntı var
forum sağlam biz digital makinaların boyutuna göre ayarladık seninki baskı kalıp makinasına göre ayarlı...(ünlem)

Çevrimdışı Abdullah

forum sağlam biz digital makinaların boyutuna göre ayarladık seninki baskı kalıp makinasına göre ayarlı...(ünlem)
Kaliteme yetişemiyorsunuz  :evillol: neyse ben forumun seviyesine inecem artık (ünlem) (ünlem) (ünlem)  :kop:

Çevrimdışı ilhan

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Kaliteme yetişemiyorsunuz  :evillol: neyse ben forumun seviyesine inecem artık (ünlem) (ünlem) (ünlem)  :kop:
tasarımlara saygı duyuyoruz önünde eğiliyoruz ama forma gelince  forum üst seviyede her sey elimizde
hadi muhabbete buradan yapalım gece gece bana temizlik yaptırtmayınız
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.msg79943#new
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 03:02:58 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Deniz

aboo ben yarın 8 de kahvaltıya gidecektim unuttum..hızlıca kaçim ben iyi geceler :bye:

Çevrimdışı Abdullah

tasarımlara saygı duyuyoruz önünde eğiliyoruz ama forma gelince  forum üst seviyede her sey elimizde
hadi muhabbete buradan yapalım gece gece bana temizlik yaptırtmayınız
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.msg79943#new
Abi ev hanımları bayramdan önce senin kadar temizlik yapmıyorlar ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

aboo ben yarın 8 de kahvaltıya gidecektim unuttum..hızlıca kaçim ben iyi geceler :bye:
iyi geceler
ben de yatıyım artık yarın uzun olacak cümleten iyi geceler  :uyucam:

Çevrimdışı sado

Deplasmana yola cıkıcak arkadaslara sımdıden ıyı yolculuklar kazasız belasız ınsallah. 3 puanı almadan dönmeyın sakın  :)

İnsallah kazanırızda bu renklılere bırakmayız liderligi gaza gelmesınler..
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı ilhan

Yarın çok işimiz var hadi iyi gecelerrr

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi ev hanımları bayramdan önce senin kadar temizlik yapmıyorlar ya  :evillol: :evillol:
@Abdullah seni de kara listeye aldım@Deniz @Çağrı o listede haberim olsun

Çevrimdışı ontariokartallari

Forzayı kötülemek kimsenin haddi değil Beşiktaş taraftarının en değerli forumlarından biridir. Sorun forumla ilgili değil stadımız yapılıyor ama orda bu konu yeterince ilgi toplamıyor bende girdim mesaj yazdım Mabette girdi mesaj yazdı ne soru soran var nede bilgilenmek isteyen bizim için Beşiktaşlının olduğu her yer bizim forumumuzdur ve elimden geldiğince bilgi paylaşmak isterim bu forumu kurmamızdaki amaçta ulaşabildiğimiz kadar Beşiktaşlıya ulaşmaktı her hangi bir menfaatimiz yok ulaşabiliyorsak her Beşiktaş forumundada ulaşırız ben her gün giriyorum forzaya okuyorum ama soru soran yok tek tük soranlarada Deniz cevap veriyor zaten :)

forzada bir mabet bir siz birde eksik olmasin denizden aliyoruz haberleri  :icool:  bu arada hibrit cimle ilgili mabetden resim bekliyoruz ..
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.