Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688822 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet41

Stadımızın 50 bin olma ihtimali varmı ? kapasite hakkında bilgisi olan yazsin lütfen  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Salih A.

Stadımızın 50 bin olma ihtimali varmı ? kapasite hakkında bilgisi olan yazsin lütfen  :tabe: :tabe:
başkan derbilerde oraya minibüs şöförü misali 60-65 bini koyar meraklanma :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

emekçiler tablada dolaşıyorlar beton sürüyor heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hzr3088

yarın maça gidecek arkadaşlara yolluk falan mı hazırlasak :lol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Efe

yok 48 bin belki :dry:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

ben 45000 olur diyorum. bence fazlasida gereksiz

Çevrimdışı Salih A.

ben 45000 olur diyorum. bence fazlasida gereksiz
abi derbiler dışında kapasitenin bir önemi yok. derbilerde de başkan ayarlar :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı AhmetY

stat mı yanıyo yoksa inşaatın üstünde mangal mı yapıyolar bu saatte eski  açıkta :D

Çevrimdışı samet41

hic 42 olacak gibi degil 48 bin olsa yeter 42 bin cok az 48 bin belki derken neye dayanarak söyledin renktas?

Çevrimdışı ahmet türken

abi derbiler dışında kapasitenin bir önemi yok. derbilerde de başkan ayarlar :)
aynen. katiliyorum. bugun renkliler 37000 oynadi. cok buyuk stad olunca full dolmazsa cok kotu gozukuyor. bakiniz olimpiyat

Çevrimdışı ahmet türken

kapaliyla eski acik kose inanilmaz heybetli ve urkutucu geliyor bana. sanki ustune geliyormus gibi duruyor. mabetin saha icinden cektigi resimlerde dehset duruyor

Çevrimiçi Necmi

necmi abi biraz gec yazdim kusura bakma. cok guzel bir link acmissin kombine almak isyeyenler icin. fakat bugun baktim goremedim.
121 blok 17 sira 19 numaradan aldim. acaba kimler var yanimda arkamda falan merak ediyorum. Esimin saglik problemleri yuzunden biraz gec kaldim almakta. fakat umarim cok gec kalmamisimdir. ilk olimpiyat macinda sizlerle ayrica tanismak isterim. bukadar  seviyeli abilerimizle ve kardeslerimizle vakit gecirmek cok guzel olacak diye dusunuyorum
eşine geçmiş olsun olimpiyata görüşürüz  :ok: @ahmet türken

Çevrimdışı SDBabuz

@Necmi abi forzaya ne güzel yazmışsın ya ağzımızın suyu aktı. Sırf stadı görmeye oraya gelesim var :D

Çevrimiçi Necmi

hic 42 olacak gibi degil 48 bin olsa yeter 42 bin cok az 48 bin belki derken neye dayanarak söyledin renktas?
burda renkli yok :bandit: @samet41

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı samet41

Ben fanatik bir beşiktaşlıyım sadece 42 bin beşiktas gibi bir külübe az bir kapasite bu artırılabilirmi diye merak ediyorum sadece  :tabe:

Çevrimdışı manyak1903

Ben fanatik bir beşiktaşlıyım sadece 42 bin beşiktas gibi bir külübe az bir kapasite bu artırılabilirmi diye merak ediyorum sadece  :tabe:
Necmi abi renktaş kelimesini kullandığından dolayı burada renkli yok dedi.avukatlık değil de , fanatik beşiktaşlıyım diye belirtmişsin ,neden öyle  dediğini anlamadığını varsayıyorum  :icool:

erkek adam renkli takım tutmaz.renktaş kelimesi bir kere buna ters  :super:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı samet41

Tamam o zaman Beşiktaşlı jardeşlerim :)) kapasite konusunu cok merak ediyorum bilgisi olan yokmu ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi forzaya ne güzel yazmışsın ya ağzımızın suyu aktı. Sırf stadı görmeye oraya gelesim var :D
:D bir şey yazmadım bir iki olayı aydınlatmaya çalıştım orda kimse soru sormuyor sanırım çoğu burdan takip ediyordur @SDBabuz

Çevrimdışı SDBabuz

:D bir şey yazmadım bir iki olayı aydınlatmaya çalıştım orda kimse soru sormuyor sanırım çoğu burdan takip ediyordur @SDBabuz
Aslında orada da çok bilgisiz insan var.yani bilgiye ulaşamamış.görmüşsündür zaten.haddime değil belki ama bence oraya da daha sık uğrayıp bilgilendirme yapsan belki abi daha iyi olabilir insanlar çok karamsar durumdalar.yani benim gözlemlediğim kadarıyla.o bilgilendirmeden sonra bile adam hala çatı şeffaf olmıycak mı diye soruyor :D cevaptan sadece "olmayacak" kısmını aldığı için kendine çok ümitsizce yaklaşıyor stada :)

Çevrimiçi Necmi

Tamam o zaman Beşiktaşlı jardeşlerim :)) kapasite konusunu cok merak ediyorum bilgisi olan yokmu ?
:D şimdi daha iyi oldu :tabe: soran olursa 42000 diyoruz sadece fenerin stadından daha büyük bir stadımız var diyebilirim ama devletin izin verdiği kapasite  42000

Çevrimdışı samet41

iyide fenevin stad 50.000 nasıl ondan büyük olup kapasitesi 42000 olacak aydınlat bizi  :D :D :D

Çevrimiçi Necmi

Aslında orada da çok bilgisiz insan var.yani bilgiye ulaşamamış.görmüşsündür zaten.haddime değil belki ama bence oraya da daha sık uğrayıp bilgilendirme yapsan belki abi daha iyi olabilir insanlar çok karamsar durumdalar.yani benim gözlemlediğim kadarıyla.o bilgilendirmeden sonra bile adam hala çatı şeffaf olmıycak mı diye soruyor :D cevaptan sadece "olmayacak" kısmını aldığı için kendine çok ümitsizce yaklaşıyor stada :)
denedim ama bazıları anlamak istemiyor stadı kötülemenin yönetimi kötülemek olduğunu sanıyor orda mabette yazıyor ama kimsenin dinlediği yok malesef

Çevrimiçi Necmi

iyide fenevin stad 50.000 nasıl ondan büyük olup kapasitesi 42000 olacak aydınlat bizi  :D :D :D
birincisi bir Beşiktaşlı başkalarının kusurlarıyla alay etmez kardeşim bu bize değil renklilere yakışır ikincisi bir mevcut kapasite vardır birde devletin izin verdiği bilet satma sayın vardır devlet stadın kaç kişilik demiyor bu stadda 42000 bilet satabilirsin diyor istersen stadın 100000 kişilik olsun kapasiten 42000 dir :D

Çevrimdışı samet41

Ne yani stad mesela 45 bin olacak biz sadece 42 binini satıcaz öylemi

geri kalan boş koltuklar nolacak :D:DDD