Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680828 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

değerli kardeşim insanların neden korktuğunu bir türlü anlamıyorum , korkmayıpta başka amaçlardan dolayı isim vermek istememelerinide çok iyi anlıyorum , benim gibi süleymen seba kültüründen gelip ,vedat okyar insanlığından olanlar zaten belli oluyor . herkes gönlü kadardır.  :)
Ahmet abi öyle değil bazı arkadaşlar memur ve bu tip yerlere üye olmaları yasak o yüzden kimlikleriyle üye olamıyorlar o yüzden hoş görülü olmamız saygı duymamız gerekiyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı arda

Günaydın,

Numaralıdaki ışıkların sırrına eren var mı?

An itibariyle hala;

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

ysariusta

• Ziyaretçi

gidip merhaba mı desek acaba statları hakkında fikirler versek... onlar bize gelseler  :alala: :alala: :alala: @Necmi abi
yav denecek tek şey var yıkın apartmanı stat yapın! gelsinler tabi. sayfaları var yazalım oradan

Çevrimdışı KLEBERR

üst kattakiler alt kattaki birini görebilir mi ? tezahürat açısından  :evillol: gerçi insan olsa görür gibi.
-
-

üst kattakiler bırak görmeyi alt kattakilerin üstüne düşermi diye sormalıydın...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Yakup

@yoksul

sadece bir an gözümü kapayıp zeminin yükseldiğini , tribünlerin bittiğini ve maça çıkıldığını hayal ettim de allah oraya çıkacak rakiplerin yardımcısı olsun dedim ilk olarak. Sonra kapalı üst için hayal kurarken nasıl bir baskı oluşacağını o stadyum fullken oradan çıkmanın imkansızlığını falan düşündüm de , bir an önce gelmeyen ağustos'u suçladım  :s20: :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı kaanzor

@Necmi

Abi bende bu konuyu söyliyecektim bu aralar unutkanım biraz aklıma gelmişken ismimi değiştirip kendi ismimle kayıt olmak istiyorum ama profil ayarlarında bu değişikliği yapamadım nasıl yapabilirim acaba ?
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı KLEBERR

bir gsli renkli geldi bizim foruma iyi dileklerini sundu güzel bir yazıydı bizdende kaç kişi şikayet etmiş üyelikten atılmasını isteyen bile oldu burayada rakip taraftarlar gelir sitenin kurallarına uyarak yazabilir ama burası bizim ve bizim borumuz öter saygı gösterdiği sürece bizde saygı gösteririz ama bu ülkede her şey kandavası gibi görüldüğü için hiç bir şeyi oturup konuşamıyoruz aslında birçok şey konuşarak düzelir :tabe:
sorun biz taraftarlarda değil basın ve goygoycu yorumcularda...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sadece bir an gözümü kapayıp zeminin yükseldiğini , tribünlerin bittiğini ve maça çıkıldığını hayal ettim de allah oraya çıkacak rakiplerin yardımcısı olsun dedim ilk olarak. Sonra kapalı üst için hayal kurarken nasıl bir baskı oluşacağını o stadyum fullken oradan çıkmanın imkansızlığını falan düşündüm de , bir an önce gelmeyen ağustos'u suçladım  :s20: :s20: :s20:
Liverpool taraftarının inönüde bizi hayran hayran izlediği gün aklıma geldi sen bunları yazınca. Öyle bir çoşku vardı ki kimse çıkmak istemiyordu stattan, 1 saat sonra çıktığımızı çok iyi hatırlıyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 09:16:15 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

yabancı bir forumda Amerikalı bir elemanın stadımızın kapasitesi ile ilgili yorumu  :biggrinking:

Alıntı
Due to the steepness of the tiers it looks like a 50.000 capacity stadium
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Kartal Ç

resme bakarken dikkatimi çekti. sabrinin velinin ve daha nicelerinin olduğu bu ligde bizim eski açık kale arkasında çok loca camı kırılır gibime geliyor  :evillol: onları kırılmaz camdan yapsınlar bence  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

resme bakarken dikkatimi çekti. sabrinin velinin ve daha nicelerinin olduğu bu ligde bizim eski açık kale arkasında çok loca camı kırılır gibime geliyor  :evillol: onları kırılmaz camdan yapsınlar bence  :evillol:
localarda temperli cam olacak,kırılmaz. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi murat

yabancı bir forumda Amerikalı bir elemanın stadımızın kapasitesi ile ilgili yorumu  :biggrinking:

50 bin olması imkansız.hiç merdiven ,çıkış tüneli olmaması lazım.standartlar dahilinde ve passodaki sıra sayısıyla yapılırsa 44 bin civarı olur.eksik sıralar konulur ise 46 bin.hiç koltuk boşluğu olmazsa (ihtimal vermiyorum) o zaman 50 bine dayanır.bir ara passodaki koltuk sayılarınıtek tek yazmıştım.vip koltuk sayısı 2150 tam karsısındaki kapalı tribün aynı blok 2018 ve vip koltukları kapalıdakinden muhtemelen daha geniş.vip koltuk sayısı doğru ise  yaklaşık koltukların yüzde 7 si eksik görünüyor passoda.

Çevrimdışı ÖZGÜR

ben kombinemi almışım, oturacağım koltuk belli, isterse 1.000.000 talep olsun, kombine almayıpta o gün geldiğinde kombine/bilet diye ağlayacaklara üzülüyorum.  :iscrewy:

o gün geldiğinde bilet arayanlara Denizin avatarı gösteririz artık :D

yapmayın arkadaşlar böyle ben gaziantep te yaşıyorum senede 3-4 defa falan gelebiliyorum maçlara istanbula... kombine alamıyoruz haliyle ve o gün stat açıldığında elbetteki bilet derdine düşeceğiz çünkü o günü yaşamak isteyeceğiz tıpkı kapanış maçında orada olduğumuz gibi... inşallah 2 kasımdaki fener maçında oradayım özledim beşiktaşımı... 

Çevrimiçi murat

kapalı alt ile numaralı alt vip koltuk sayılarına bakın.

Çevrimdışı Yakup

yapmayın arkadaşlar böyle ben gaziantep te yaşıyorum senede 3-4 defa falan gelebiliyorum maçlara istanbula... kombine alamıyoruz haliyle ve o gün stat açıldığında elbetteki bilet derdine düşeceğiz çünkü o günü yaşamak isteyeceğiz tıpkı kapanış maçında orada olduğumuz gibi... inşallah 2 kasımdaki fener maçında oradayım özledim beşiktaşımı... 

bilet çıksa bile passo'dan satış olacağından, asaştaki maçta bu kadar zorlandıysa insanlar ilk maç için o sistemden bilet bulmak imkansız olur diye düşünüyorum  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı yldrmaydn

mabetin videodan anladığım kadarıyla üst kattakiler alt kattakileri göremiyorlar. ama saha ve saha kenarı boşluğu kesintisiz görmek mümkün olacak. tabi videoyu çektiği sırada koltukta oturduğumuz yükseklikte durduğunu varsayarsak.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Yakup

kapalı alt ile numaralı alt vip koltuk sayılarına bakın.

bu sayılardan aklımda ki soruyu da sorayım @MURAT abi. 41.903 %5 rakip takıma ayırmak gerek oda 2095 koltuk eder. ama 404+405+406 bloklarının toplamı 1947. yani 148 koltuk eksik o nasıl olacak  :bawling: :bawling: kapasite arttsa o zaman ya toki gibi sıkıştırma olacak ya da başka bir çözüm herhalde  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

Suan calismalar numaralida yogun olmak uzere eski acik ve yeni aciktada suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

bu sayılardan aklımda ki soruyu da sorayım @MURAT abi. 41.903 %5 rakip takıma ayırmak gerek oda 2095 koltuk eder. ama 404+405+406 bloklarının toplamı 1947. yani 148 koltuk eksik o nasıl olacak  :bawling: :bawling: kapasite arttsa o zaman ya toki gibi sıkıştırma olacak ya da başka bir çözüm herhalde  :alala: :alala:
Bunu ben de saymıştım merak edip
Bir de o blokların kenarlarından emniyet şeridi kaybı olacak
Muhtemelen sıkıştıracaklar o bölümü

Çevrimdışı ahmetx

50 bin olması imkansız.hiç merdiven ,çıkış tüneli olmaması lazım.standartlar dahilinde ve passodaki sıra sayısıyla yapılırsa 44 bin civarı olur.eksik sıralar konulur ise 46 bin.hiç koltuk boşluğu olmazsa (ihtimal vermiyorum) o zaman 50 bine dayanır.bir ara passodaki koltuk sayılarınıtek tek yazmıştım.vip koltuk sayısı 2150 tam karsısındaki kapalı tribün aynı blok 2018 ve vip koltukları kapalıdakinden muhtemelen daha geniş.vip koltuk sayısı doğru ise  yaklaşık koltukların yüzde 7 si eksik görünüyor passoda
bence bu sıra sayılarıyla kapasite max.44 bin olur zaten  @MURAT,burda önemli olan stadın 50 binlik gibi görünmesi :lol:

Çevrimdışı tayfun

sabah eski açık tarafında yeni iskeleler vardı,3 vakte kameradan görürüz herhalde.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

148 koltuğun lafı mı olur :lol: