Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

bir sorum olacaktı bjk mabet abi eski açık son temel beton alanı diye resim atmış twitter da rampa ne zaman gidiyo tamamen bi bilginiz varmı acaba :)aydınlatırsanız çok sevinirim meraktan çatlarım yoksa :))
Rampanın üst kısmından elektirik su ve doğal gaz hattı geciyor onların taşınmasını bekliyoruz normalde rampayı biraz daha indiricektik bu hafta...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

96 saatir uyumuyorum biraz dinlensem iyi olucak herkese bu gecelik erken veda ediyorum iyi geceler :iblush: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi murat

Denizin avatar dikkatli bakmayınca bir dakika hocam birşey soracam gibide duruyor orta parmak değilde işaret parmağı olarak düşünün :lol:

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi ile tanışma fırsatım oldu giderken birini bulacağımı tahmin ediyordum abi :) niye abi zeki abi sevmiyormu foto yu ?
Benim icinde guzel bir an oldu mabet e giderken bir anda zeki abi diyen bir kardes, tanistigimiza memnun oldum @saliharik dedigim gibi senden haber bekliyorum.
Bu arada langirtta superdik kendi kalemize gol atmada rakip takimla yaristik  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Fenerli olana bu muameleyi anlarım da bizim onlara faydamızdan başka ne zararımız dokundu abi.Neyse çok takmamak lazım mabet adamlığını yapmış üstüne alan teşekkür eden de olmuş banlayıp karşılık veren de  :bandit:
hiç duymadınmı seversen s......sin s....sen sevilirsin bunlarınki öyle bir şey işte bak gs yi çok seviyorlar :evillol:

Çevrimdışı Deniz

96 saatir uyumuyorum biraz dinlensem iyi olucak herkese bu gecelik erken veda ediyorum iyi geceler :iblush: :bawling: :bawling: :bawling:
İyi geceler abi  :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

hiç duymadınmı seversen s......sin s....sen sevilirsin bunlarınki öyle bir şey işte bak gs yi çok seviyorlar :evillol:
Aynen öyle abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Denizin avatar dikkatli bakmayınca bir dakika hocam birşey soracam gibide duruyor orta parmak değilde işaret parmağı olarak düşünün :lol:
Benimki terbiyeli kartal abi  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

iyi geceler @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@ZEKI abi haklıymıssın başım ağrımıyormuş  :D :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese cümleten iyi geceler...

Yetkili abilerimizden biri benim mail bildirimlerimi bi kapatırsa çok makbule geçer :) Şimdiden teşekkürler
hakkettim bakarsın tekrar kontrol edersin

Çevrimiçi Necmi

ne düşünürsen düşün o orta parmak ve kartalın yüzüde bir dakika hocam falan demiyor  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi murat

ne düşünürsen düşün o orta parmak ve kartalın yüzüde bir dakika hocam falan demiyor  :D
Bu avatar stat açılışındaki pankarta uyarmı  :D yada  :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 01:19:42 MURAT ]

Çevrimdışı tarık_1903

rampa her zaman orda duracak kardeşim rampa olmadan takım otobüslerini ordan nasıl indireceğiz :D sadece biraz daha geriye gidecek ve biraz daha tıraşlanacak sonrada üstü betonlanacak @tarık_1903

teşekkür ederim bilgi için abi:)saolasın

Çevrimdışı Efe

96 yı görünce benim uykum geldi :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Gece için çok teşekkür ederim @Necmi @ZEKI ve  @AdemG çok keyifli bir geceydi.
evet güzel bir gece oldu :D pazar akşamıda güzel olsun yoksa o yol çekilmez :bandit: @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hayal gördün sandım ilk başta, ama sen de pek öyle biri değilsin. Görmüşsündür. Ondan eminiz. Yanlız ne gördün tabi o merak konusu. Çok güzel stat oluyor diye gelmiş olmasınlar. Dünyadan beklenti sonunda gerçekleşti ve kendilerini göstermeye mi karar verdiler. Başkan reverve edilen locaları bugünler için mi tutuyordu? Aklımda deli sorular.  :kop: :kop: :kop: :kop:
Şaka bir yana ne olabilir?
Abi ekran görüntüsü icin bastim tuşa ama evden çıkmam gerekince atamadım
Şimdi düşününce tek yüzlerin arkasına koydukları beyaz renk strafor geldi aklıma belki de oydu :)

Çevrimdışı Efe

en son pazartesi uyumuşum  :D :D :D

vodafone arenanın sana ihtiyacı var yat uyu bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK