Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678406 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açık 1.tribün katının tamamı ay sonuna yetişiir mi dert ettim valla kameradan oraya bakıp duruyorum :iscrewy:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yeni açık 1.tribün katının tamamı ay sonuna yetişiir mi dert ettim valla kameradan oraya bakıp duruyorum :iscrewy:
Sadece o bölgede çalışırlarsa kesin yetişir ama dağılıyorlar o yüzden biraz zor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Yetişmez

Çevrimdışı Efe

bu numaralıdaki perde kolon karışımıda baya beton yedi necmi abinin dediği gibiymiş labirent gibi yapıyorlar kapalıyla alakası yok numaralının  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

mümkün görünmüyor @Efe

Çevrimdışı Efe

Sadece o bölgede çalışırlarsa kesin yetişir ama dağılıyorlar o yüzden biraz zor

1 haftaya belli olur haftaya bugün kalıplama başlarsa numaralı birleşiminde yetişir başlamazsa kasım ilk haftasına sarkar düşüncesindeyim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Aslında obitaş önce ilk katı bitirip sonra sağdan sola doğru tüm işçileri ile gelse çok düzenli ve güzel iş olur  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Obitaş deyince geçmiş tecrübelerinyatişmez diyor :lol:

Çevrimdışı Deniz

Gururlan T-Shirtlerini Adana Kartal Yuvalarından Alabilirsiniz!

Beyler Adanaya gelmiş tshirtlar bu hafta sonu bitirmek lazım tshirtleri  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Aslında obitaş önce ilk katı bitirip sonra sağdan sola doğru tüm işçileri ile gelse çok düzenli ve güzel iş olur  :claps:
bence onlar biran önce üst kat testerelere geçmek iistiyorlar o yüzden kapalı tarafında işe hız verdiler soldaki büyük tabla bitince baya bi testere kirişi için alan açılacak sütünlar ve kolonları dikip testereler için iskele oluşturmak istiyorlar inşaat aş de bunu istiyor anladığım kadarıyla dikine büyüme :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bence onlar biran önce üst kat testerelere geçmek iistiyorlar o yüzden kapalı tarafında işe hız verdiler soldaki büyük tabla bitince baya bi testere kirişi için alan açılacak sütünlar ve kolonları dikip testereler için iskele oluşturmak istiyorlar inşaat aş de bunu istiyor anladığım kadarıyla dikine büyüme :icool:
Yeni açığın prekastlar konunca mükemmel görüntü çıkacak ortaya :bandit:

Çevrimdışı Efe

Obitaş deyince geçmiş tecrübelerinyatişmez diyor :lol:

ben süpriz beklentimi 1 hafta daha koruyacağım bakalım neler yapacaklar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni açığın prekastlar konunca mükemmel görüntü çıkacak ortaya :bandit:
daha 2 ay var en az 2.kat prekast işine bence :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Stat Kapalı üstten görüntü

oha bu nasil bir dik Tribün  :ebebe: ...stat bitikce gercekden rakiplere acimaya basliyorumda..o degilde bizimkilerde etkilenmese iyi he..ve eski acikda o kolonla muhtesem duruyor ya..Arena ismi gercekden bu stata cok yakisiyor   :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 01:42:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yetisebilir ama obitas bayram oncesi sahip oldugu kaliplama hizindan biraz uzaklasti sanki hatirliyorum 3,gunde devasa alani kaliplamislardi bugun 4.gun kalipta hala bitmedi , bu arafa.cicekler numaralida show yapiyor , @Necmi abiye burda bi sorum olacak numarali ikinci loca katindan sonra bi kat daha olacak demistin abi bahsettihin kat ust testere kirisleri icin yapilacak kattanmi bahsediyosun abi yoksa baska bisey mi var ??? :alala:

Çevrimdışı Deniz

daha 2 ay var en az 2.kat prekast işine bence :bandit:
Aynen belki de daha fazla var ama cidden çok güzel bir görüntü olacaktır :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yetisebilir ama obitas bayram oncesi sahip oldugu kaliplama hizindan biraz uzaklasti sanki hatirliyorum 3,gunde devasa alani kaliplamislardi bugun 4.gun kalipta hala bitmedi , bu arafa.cicekler numaralida show yapiyor , @Necmi abiye burda bi sorum olacak numarali ikinci loca katindan sonra bi kat daha olacak demistin abi bahsettihin kat ust testere kirisleri icin yapilacak kattanmi bahsediyosun abi yoksa baska bisey mi var ??? :alala:
yoo orda basın tribününe girmek için bir kat daha var numaralı her yerden bir kat fazla o yüzdende üst testere kirişleri iki partide olacak

Çevrimdışı FARUK

Yeniacik konteynerlerin oraya kalaslarla biseyler yapmışlar ne olacak diye merak ediyorduk
Obitas 2 tane konteyner koymuş onun üzerine alan genişletmek için yapılmış

Çevrimiçi Necmi

1 haftaya belli olur haftaya bugün kalıplama başlarsa numaralı birleşiminde yetişir başlamazsa kasım ilk haftasına sarkar düşüncesindeyim :)
sanırım yakında gece çalışmalarıda başlar içime doğuyor :D o zaman iş iki katına çıkar @Efe

Çevrimdışı FARUK

yoo orda basın tribününe girmek için bir kat daha var numaralı her yerden bir kat fazla o yüzdende üst testere kirişleri iki partide olacak
Aynen abi
O katında ne kadar genişlikte olacağını yakında anlarız sanırım
Sütunla ön kısım arasındaki kolon için hangisinde filiz bırakılacak onu kovalarız haftaya :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi dün gece kaçtı uyudk ben devam ettim :) 04.00 gördük sanki uyudugumda burada gün aydınlanmıştı  :alala: sabah 7.30 da mesaja uyandım avea hediye dk kazandım dedi   :bandit: hesep yaparsam 4 te skypten cıktık 3 bölüm dizi 6.20  su iç wc git derken 06.30 da uyudum demekki 1 saatlik uyku ile ayaktayım  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı FARUK

sanırım yakında gece çalışmalarıda başlar içime doğuyor :D o zaman iş iki katına çıkar @Efe
Ne güzel doğmuş abi o öyle :)

Çevrimdışı Deniz

ya tamam da, bu doğru mu ,doğrusu bu mu değerli kardeşim .bu birazda yanlış yönlendirme olmuyor mu . bunları dile getirerek yönlendirme yapmış olmuyormuyuz.
Ahmet abi mesajını 3 kere okudum ama anlayamadım mazur gör  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

içine doğmuyordur değerli kardeşim ,bir haber almişsındır gibime geliyor . :)

Çevrimdışı Efe

içine doğmuyordur vardır bi bildiğin @Necmi abi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK