Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

içine doğmuyordur değerli kardeşim ,bir haber almişsındır gibime geliyor . :)
ahmet abi benden önce davranmış  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sabah okul var uyuyalım bari..İyi geceler  :uyucam: :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Efendim herkese hayırlı geceler....selamlar saygılar

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Efendim herkese hayırlı geceler....selamlar saygılar
:hosgeldin abi zaman farkı kötü birsey sanırım  :evillol: tam millet uyuyor geliyorsun  :kop: :kop:

olsun kalan sağlar bizimdir...vatan sağolsun..

Çevrimdışı Efe

Aynen abi
O katında ne kadar genişlikte olacağını yakında anlarız sanırım
Sütunla ön kısım arasındaki kolon için hangisinde filiz bırakılacak onu kovalarız haftaya :)
katılıyorum tahminime göre ortada kalan 8 testere kiriş 3.tablaya bağlanacak sonra sütunlara uzatılıcaklar diğerleri kapalıdaki gibi direk yapılacak ama bu sadece tahmin hiç bir veri yok bunla ilgili :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

içine doğmuyordur değerli kardeşim ,bir haber almişsındır gibime geliyor . :)
abi haber alsan iş resmiyet kazanır içine doğsa olur olmaz problem olmaz biz soran olursa 42000 diyelim :D

Çevrimdışı Efe

abi haber alsan iş resmiyet kazanır içine doğsa olur olmaz problem olmaz biz soran olursa 42000 diyelim :D
:kop: :kop: necmi abi koptum gece gece ya :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

@bjk_mabet   Acaba  ince işlerden de biraz foto paylaşabilirmisiniz rica etsem.Zira oralarıda merak ediyoruz.Localarda olamayız ama
hiç olmazsa fotolarını görelim bari...

Çevrimiçi Necmi

içine doğmuyordur vardır bi bildiğin @Necmi abi :evillol:
bu stad inşaatı sayesinde erenlere dahil oldum uyumuyoruzki rüya görelim işte malum oluyor diyelim @Efe ekip sayısı bayram öncesine ulaşmış her iki firmadada yakında yeni ekiplerde gelecekmiş :D yeni gelecek ekiplerde bizim gibiymiş geceleri uyumuyormuş diye bir rüya gördüm sanırım hamamda bir ara dalmışım o ara rüya görmüş olabilirim :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala:  :alala: :alala::alala: birisi hesabımı çaldı acaba  :alala: :alala: :alala: :alala: 41903 tü 97 kişi stadı durdurtur  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

bu stad inşaatı sayesinde erenlere dahil oldum uyumuyoruzki rüya görelim işte malum oluyor diyelim @Efe ekip sayısı bayram öncesine ulaşmış her iki firmadada yakında yeni ekiplerde gelecekmiş :D yeni gelecek ekiplerde bizim gibiymiş geceleri uyumuyormuş diye bir rüya gördüm sanırım hamamda bir ara dalmışım o ara rüya görmüş olabilirim :D
uyumayan mı dedi  :ebebe: :ebebe: :ebebe: sevdim bu rüyayı  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

iyi madem rüyada olsa yeni ekipler falan güzel bir rüya görmüşsün gerçek olursa bu iş artık bitti demektir bakalım neler olacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet   Acaba  ince işlerden de biraz foto paylaşabilirmisiniz rica etsem.Zira oralarıda merak ediyoruz.Localarda olamayız ama
hiç olmazsa fotolarını görelim bari...
@yoksul

Çevrimdışı Efe

herkese iyi geceler bende gidip rüya göreyim obitaşa 60 çiçeklere 40 kişi iş başı yapmış kasım sonu kaba bitmiş falan belki gerçek olur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

herkese iyi geceler bende gidip rüya göreyim obitaşa 60 çiçeklere 40 kişi iş başı yapmış kasım sonu kaba bitmiş falan belki gerçek olur :evillol:
inşallah böyle rüyalara can kurban   :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 02:34:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:sevinc :super: :D :sevinc :ok: :sevinc agzindan bal damladi be @Necmi abi :) bu arafa artik ufaktan nick name'lerden cikip gercek isimlere donsek mi burda abi kardes olduk alinti yaparken konusurken isimle konusalim ben de bugun ismimi yazacaktim ama nerden yapacagimi tam bulamadim forum profiline falan girdim duzenleye bastim ama olmadi bilen birisi aydinlatirsa sevinirim

Çevrimdışı ALI RIZA

:sevinc :super: :D :sevinc :ok: :sevinc agzindan bal damladi be @Necmi abi :) bu arafa artik ufaktan nick name'lerden cikip gercek isimlere donsek mi burda abi kardes olduk alinti yaparken konusurken isimle konusalim ben de bugun ismimi yazacaktim ama nerden yapacagimi tam bulamadim forum profiline falan girdim duzenleye bastim ama olmadi bilen birisi aydinlatirsa sevinirim
isim nick vs düzenlemesini yönetim ekibinde (kırmızı renkliler) yapabiliyor

Çevrimdışı ahmet türker

42 000 dedik bile . :lol:

Çevrimiçi Necmi

başından beri kendi isminizle üye olun yaşınızıda yazın diyorum ama nafile bunları zorunluda kılarım ama biz hiç bir Beşiktaşlıyı bir şeylere zorlama taraftarı olmadığımız için yapmak istemiyoruz ama isim ve yaş forumdaki seviyeyi yukarı çıkarıyor yaşı büyükse saygı gösteriyorsun yaşı küçükse hatalarına daha hoş görülü bakıyorsun bu yaşlar yazılmaya başladığından beri her kes birbirine daha saygılı davranıyor zaten Beşiktaşlılıkta bunu gerektiriyor bizim geleneklerimizde bu kültür var

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 02:46:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
isim nick vs düzenlemesini yönetim ekibinde (kırmızı renkliler) yapabiliyor
@SaLVaDoR hocam benim ismi Mehmet diye degistirirmisiniz o zaman ???

Çevrimdışı ALI RIZA

@SaLVaDoR hocam benim ismi Mehmet diye degistirirmisiniz o zaman ???
tamamdır @Mehmet forma ismimle giriş yapabilirsin deneye bilirsin de
ayrıca şikayetleri bundan sonra
http://besiktasarena.com/index.php?topic=8.msg77836;boardseen#new
alanından bulunursanız daha iyi olur