kayınço fanatik,sen çekirdekçi 
Babamda Keskin'li ondan, oralarda çekirdek siyah beyazdır bilirsin, çekirdek candır

Erenköy'de büyüdüm, caddeden dolmuşa binip, Kadıköyden vapurla Beşiktaş'a geçmenin keyfini, denize kavuşan ırmak misali dolmabahçede yürümenin keyfini, saraçoğlunda kafese tıkanıp caddeden yürüye yürüye eve varmanın hazzını çekridekten gayrı anlatamdım

fanatik değilim ondan fanatik olunca fotomaç geliyor birde aklıma. Beşiktaşlıyım işte ortalama diyelim o zaman. Siyah Beyaz olmayan çekirdeği çitlemem. Ilk tanıştığım adama memleket sormam, rengini sorarım. Avrupadan gayrı renklilerin ne maçına bakarım ne skor sorarım. Çekirdek can hayatın anlamı siyah beyazdır. Ha bide askerde nöbetçileri değiştirmem gerekiyordu nizamiye çavuşuydum. 3-0 lık fener maçı Fink'in maçı, bebelere uzaktan komut verdim

komutanın kulağına gitmiş tabi poşetlerin kaderi, karakola sürdüler, sonra gelip sordular abi naptın yaktın ne güzeldi yerin keyfin felan, yine çekirdek çitledim, dedim başka Beşiktaş Fener maçı yok, sürerlerse ekime kadar. Efe'nin şafak saydığı gibi şimdi yazarken bizim üstteğmenin dediği söz geldi aklıma. "Bizi sinkaflıyabilirler ama zamanı durduramazlar." Stad bütün zorluklara rağmen gayet güzel ilerliyor, bitecek inşallah sezon sonu, ikinci yarı başı. Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler, varılmaz hayale işaret diye, Abbasağa'da taş olur beklerim.