Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673473 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı F1RAt

Valla narkotikci arkadaslar, atlayin gelin, misafirim olun, o islerin tillahi burada oyunun icine girersiniz bir anda. Saka saka, ben Mexico City de hic rastlamadim ama amerika sinirindaki sehirlerden gelen goruntu ve haberlere bakilirsa, ne bir oyunda ne de bir filmde goremezsiniz. Fakat Universitelere polisin girmesi yasak oldugu icin, camlarda, saksilarda esrar yetistirdiklerini cok gordum. Neyse ya bosverin Meksikayi allahin belasi bir ulke. simdi saat gec oldu, sabah 2:41, yatmaya gidiyorum, sabah kalktigimda bir 10 sayfa yazmis olursunuz, ben de zevkle okurum. Hepinize iyi gunler diliyorum.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Valla narkotikci arkadaslar, atlayin gelin, misafirim olun, o islerin tillahi burada oyunun icine girersiniz bir anda. Saka saka, ben Mexico City de hic rastlamadim ama amerika sinirindaki sehirlerden gelen goruntu ve haberlere bakilirsa, ne bir oyunda ne de bir filmde goremezsiniz. Fakat Universitelere polisin girmesi yasak oldugu icin, camlarda, saksilarda esrar yetistirdiklerini cok gordum. Neyse ya bosverin Meksikayi allahin belasi bir ulke. simdi saat gec oldu, sabah 2:41, yatmaya gidiyorum, sabah kalktigimda bir 10 sayfa yazmis olursunuz, ben de zevkle okurum. Hepinize iyi gunler diliyorum.
Allah rahatlık versin  :by2:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Seni kızdırdık biraz hocam kusura bakma @F1RAt

Çevrimdışı arda

@F1RAt Benimde eşim Kolombiyalı, kayınço Pedro Franco'nun eski takımı Millionarios'un fanatiği formasını getirdi bende istanbula dönünce Beyaz formayla bir güzellik düşünüyorum  :bandit: Kasım'da mabeti canlı gözlerle izleyebilecem inşallah, gel beraber bakalım hem çekirdekde çitleriz, hanımlarda parala parala konuşurlar, ne olacak bu beton izleyen Beşiktaşlıların hali  :kop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

@F1RAt Benimde eşim Kolombiyalı, kayınço Pedro Franco'nun eski takımı Millionarios'un fanatiği formasını getirdi bende istanbula dönünce Beyaz formayla bir güzellik düşünüyorum  :bandit: Kasım'da mabeti canlı gözlerle izleyebilecem inşallah, gel beraber bakalım hem çekirdekde çitleriz, hanımlarda parala parala konuşurlar, ne olacak bu beton izleyen Beşiktaşlıların hali  :kop:
kayınço fanatik,sen çekirdekçi  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Suan eski acik tablada yogunluk artmis durumda yine numarali tablada da calisma var yeni acik tab secilmiyor ama orda da tablada calisma vardir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı melih

[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 11:20:14 melih ]
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Yakup

bizde durum tam tersi ama kayınço renkli bir takımı tutuyor.

ama şanslıyım ki bacanakta tribünden  :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı arda

Babamda Keskin'li ondan, oralarda çekirdek siyah beyazdır bilirsin, çekirdek candır  :busted_cop: Erenköy'de büyüdüm, caddeden dolmuşa binip, Kadıköyden vapurla Beşiktaş'a geçmenin keyfini, denize kavuşan ırmak misali dolmabahçede yürümenin keyfini, saraçoğlunda kafese tıkanıp caddeden yürüye yürüye eve varmanın hazzını çekridekten gayrı anlatamdım :super: fanatik değilim ondan  fanatik olunca fotomaç geliyor birde aklıma. Beşiktaşlıyım işte ortalama diyelim o zaman. Siyah Beyaz olmayan çekirdeği çitlemem. Ilk tanıştığım adama memleket sormam, rengini sorarım. Avrupadan gayrı renklilerin ne maçına bakarım ne skor sorarım. Çekirdek can hayatın anlamı siyah beyazdır. Ha bide askerde nöbetçileri değiştirmem gerekiyordu nizamiye çavuşuydum. 3-0 lık fener maçı Fink'in maçı, bebelere uzaktan komut verdim :) komutanın kulağına gitmiş tabi poşetlerin kaderi, karakola sürdüler, sonra gelip sordular abi naptın yaktın ne güzeldi yerin keyfin felan, yine çekirdek çitledim, dedim başka Beşiktaş Fener maçı yok, sürerlerse ekime kadar. Efe'nin şafak saydığı gibi şimdi yazarken bizim üstteğmenin dediği söz geldi aklıma. "Bizi sinkaflıyabilirler ama zamanı durduramazlar." Stad bütün zorluklara rağmen gayet güzel ilerliyor, bitecek inşallah sezon sonu, ikinci yarı başı. Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler, varılmaz hayale işaret diye, Abbasağa'da taş olur beklerim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı arda

Babamda Keskin'li ondan, oralarda çekirdek siyah beyazdır bilirsin, çekirdek candır  :busted_cop: Erenköy'de büyüdüm, caddeden dolmuşa binip, Kadıköyden vapurla Beşiktaş'a geçmenin keyfini, denize kavuşan ırmak misali dolmabahçede yürümenin keyfini, saraçoğlunda kafese tıkanıp caddeden yürüye yürüye eve varmanın hazzını çekridekten gayrı anlatamdım :super: fanatik değilim ondan  fanatik olunca fotomaç geliyor birde aklıma. Beşiktaşlıyım işte ortalama diyelim o zaman. Siyah Beyaz olmayan çekirdeği çitlemem. Ilk tanıştığım adama memleket sormam, rengini sorarım. Avrupadan gayrı renklilerin ne maçına bakarım ne skor sorarım. Çekirdek can hayatın anlamı siyah beyazdır. Ha bide askerde nöbetçileri değiştirmem gerekiyordu nizamiye çavuşuydum. 3-0 lık fener maçı Fink'in maçı, bebelere uzaktan komut verdim :) komutanın kulağına gitmiş tabi poşetlerin kaderi, karakola sürdüler, sonra gelip sordular abi naptın yaktın ne güzeldi yerin keyfin felan, yine çekirdek çitledim, dedim başka Beşiktaş Fener maçı yok, sürerlerse ekime kadar. Efe'nin şafak saydığı gibi şimdi yazarken bizim üstteğmenin dediği söz geldi aklıma. "Bizi sinkaflıyabilirler ama zamanı durduramazlar." Stad bütün zorluklara rağmen gayet güzel ilerliyor, bitecek inşallah sezon sonu, ikinci yarı başı. Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler, varılmaz hayale işaret diye, Abbasağa'da taş olur beklerim.

Ha bide Mustafa'nın resimleri çayla canlı yayın çekirdekle iyi gidiyor, tavsiye ederim  :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Eğim müthiş ya
korkuluk gelecek oraya birde :) gelmez ise kötü Allah korusun hele @bjk_mabet le falan hayatta üst katta maç izlenmez  :D

Çevrimdışı ahmetx

Eğim müthiş ya
üst katta farklı bir kardeşlik havası olacak,golden sonra  :biggrinking:

Çevrimdışı Yakup

korkuluk gelecek oraya birde :) gelmez ise kötü Allah korusun hele @bjk_mabet le falan hayatta üst katta maç izlenmez  :D

@SDemirsoy sen maç heyecanlanacak diye 2. yarı alt kata iniyorsun değil mi samet  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

Abi ne yaptın sen ya  :iohmygod: çekirdek asker nöbet hiç bir şey anlamadım  :ebebe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Ankarada bi provasını yapalım golde inşallah  :D
üst katta farklı bir kardeşlik havası olacak,golden sonra  :biggrinking:
100.yıldaki kocaeli ve gsaray maçlarındaki yumruklaşmalı gol sevincinin üstüne tanımam abi  :evillol:
Öyle bir sevinçte yeni statta aşağıdayız  :D

Çevrimdışı megiddo

günaydın herkese, @bjk_mabet rica etsek kapalının şu anki prekastlı haliyle en üstten aşağıya bakan bi fotoğraf çekebilirse ordaki eğimi görseydik, daha önce kirişin üzerinden çekmişti harikaydı görüntü prekastlı halini düşünemiyorum :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sen maç heyecanlanacak diye 2. yarı alt kata iniyorsun değil mi samet  :lol: :lol: :lol:
  :D totem yapıyorum ama mabetle maç izlemeyi herkese tavsiye ederim :icool:

Çevrimdışı arda

Abi ne yaptın sen ya  :iohmygod: çekirdek asker nöbet hiç bir şey anlamadım  :ebebe:

Bende pek bişey anlamadım zaten :D asıl mevzu zaten Efe'nin dediği gibi şu an eski açık tablada yoğunluk artımış durumda  :super:

Bu arada ailevi sebeplerden bir süre bakamadım foruma, resimlere. Mustafa'nın resimlerden görebildiğim kadarıyla rampanın orda temel betonlanmış orası numaralıyla birleşecek diyorlar. Cevap verilmiştir muhakkak ama bir arkadaş açıklayabilirse çok sevinirim. stada girişler eski açıktaki yırtıktan mı olacak? nedir bu işin aslı. Bir özet geçebilirseniz çok teşekkürler.

Çevrimiçi Necmi

Abi abartmayın o kadarda soğuk değil Ankara.Şu an gömlekle geziyorum.
bizde istanbulda kısa kolla geziyoruz ama bu demek değilki olimpiyata öyle gidiyoruz :D

Çevrimdışı SDemirsoy

bizde istanbulda kısa kolla geziyoruz ama bu demek değilki olimpiyata öyle gidiyoruz :D
evet @Necmi abi en son maçta askeri parka ile geldi  :D

Çevrimdışı zatoichi1903

Ankarada bi provasını yapalım golde inşallah  :D100.yıldaki kocaeli ve gsaray maçlarındaki yumruklaşmalı gol sevincinin üstüne tanımam abi  :evillol:
Öyle bir sevinçte yeni statta aşağıdayız  :D

Beşiktaştan menfaat bekleyen