Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672813 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

stat kamerasıyla ilgili m3u8 uzantılı bir adres gördüm de açamadım bir türlü. sanki o linkte görünte daha kaliteli gibiydi test etmek istiyorum da nasıl açılıyor bu link chrome'la vs?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Yakup

:D totem yapıyorum ama mabetle maç izlemeyi herkese tavsiye ederim :icool:

kesinlikle harika bir şey mabetle maç izlemek. maç önü ,maç sonu da 10 numara ankaralı arkadaşlar bu hafta bu zevki tadacaklardır.

Vodafone arena'da bizim tribün olarak gollerde aklıma italyan gol sevinçleri gibi olacak hissi var hep içimde. 20. sıradan koşuyla beraber 10. sıra en öndekileri allah korusun :D onlarda top taraftara gelemsin diye gerilecek olan iplere tırmanırlar :D 90+3 te olcay atarsa zaten yeni stadyum için çaycımız hazır  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yakup

Çevrimdışı SDemirsoy

kesinlikle harika bir şey mabetle maç izlemek. maç önü ,maç sonu da 10 numara ankaralı arkadaşlar bu hafta bu zevki tadacaklardır.

Vodafone arena'da bizim tribün olarak gollerde aklıma italyan gol sevinçleri gibi olacak hissi var hep içimde. 20. sıradan koşuyla beraber 10. sıra en öndekileri allah korusun :D onlarda top taraftara gelemsin diye gerilecek olan iplere tırmanırlar :D 90+3 te olcay atarsa zaten yeni stadyum için çaycımız hazır  :lol: :lol: :lol:
kale arkalarında ağ olursa ve 90+4 de fenere gol attığımızı düşünürsek ağralara tırmanmamak içten bile değil  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone Arena 15.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ilhan

Babamda Keskin'li ondan, oralarda çekirdek siyah beyazdır bilirsin, çekirdek candır  :busted_cop: Erenköy'de büyüdüm, caddeden dolmuşa binip, Kadıköyden vapurla Beşiktaş'a geçmenin keyfini, denize kavuşan ırmak misali dolmabahçede yürümenin keyfini, saraçoğlunda kafese tıkanıp caddeden yürüye yürüye eve varmanın hazzını çekridekten gayrı anlatamdım :super: fanatik değilim ondan  fanatik olunca fotomaç geliyor birde aklıma. Beşiktaşlıyım işte ortalama diyelim o zaman. Siyah Beyaz olmayan çekirdeği çitlemem. Ilk tanıştığım adama memleket sormam, rengini sorarım. Avrupadan gayrı renklilerin ne maçına bakarım ne skor sorarım. Çekirdek can hayatın anlamı siyah beyazdır. Ha bide askerde nöbetçileri değiştirmem gerekiyordu nizamiye çavuşuydum. 3-0 lık fener maçı Fink'in maçı, bebelere uzaktan komut verdim :) komutanın kulağına gitmiş tabi poşetlerin kaderi, karakola sürdüler, sonra gelip sordular abi naptın yaktın ne güzeldi yerin keyfin felan, yine çekirdek çitledim, dedim başka Beşiktaş Fener maçı yok, sürerlerse ekime kadar. Efe'nin şafak saydığı gibi şimdi yazarken bizim üstteğmenin dediği söz geldi aklıma. "Bizi sinkaflıyabilirler ama zamanı durduramazlar." Stad bütün zorluklara rağmen gayet güzel ilerliyor, bitecek inşallah sezon sonu, ikinci yarı başı. Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler, varılmaz hayale işaret diye, Abbasağa'da taş olur beklerim.
Arda kardeşim bizim çekirdek sarfiyatımızı da Keskin karşılıyor siyah-beyaz olanından.

Çevrimdışı faith

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza bugün katılmış bulunuyorum. Bu kadar düzgün bir ortamı neden bu zamana kadar fark etmedim diye kendime kızıyorum doğrusu, neyse geç olsun ama temiz olsundan hareketle herkese tekrar merhaba diyorum.

Umarım bundan sonra bende en az sizin kadar katılım sağlar elimden geleni yaparım, şimdi burada kendimi tanıtmak isterim lakin yeri değil, hem nasıl olsa zamanla tanışırız selamlar, sevgiler.

Çevrimdışı kaanzor

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza bugün katılmış bulunuyorum. Bu kadar düzgün bir ortamı neden bu zamana kadar fark etmedim diye kendime kızıyorum doğrusu, neyse geç olsun ama temiz olsundan hareketle herkese tekrar merhaba diyorum.

Umarım bundan sonra bende en az sizin kadar katılım sağlar elimden geleni yaparım, şimdi burada kendimi tanıtmak isterim lakin yeri değil, hem nasıl olsa zamanla tanışırız selamlar, sevgiler.

:hosgeldin
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yakup

:hosgeldin iz.

Çevrimdışı FARUK

Merve K. foursquare hesabından alıntıdır

Çevrimdışı rubi_tobin

Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı.

:alala: dışardan öylemi görünüyor hiç muallak kalmamış :D gerçi şu ana kadar yapılan toki dahil en fazla stad konusunda bilgilenen Beşiktaş taraftarı oldu bunun içinde @bjk_mabet e çok teşekkür ederiz kamera konusundada o kadar laf eden akyazı kamerasını örnek gösteren arkadaşlar trabzon forumunu bir okusun  :evillol: yüz kişilik kotası varmış kimse izleyemiyor devlet gücüyle bu kadar yapabilmişler burdan kamera içinde emeği geçen arkadaşlara teşekkürleri iletelim kamera yayını banamısın demiyor daha takıldığını görmedim :ok:

Bende emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ayrıca sana da ediyorum Necmi Abi.
Sigorta atmıştı abi onu unutmayalım
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

günaydın herkese, @bjk_mabet rica etsek kapalının şu anki prekastlı haliyle en üstten aşağıya bakan bi fotoğraf çekebilirse ordaki eğimi görseydik, daha önce kirişin üzerinden çekmişti harikaydı görüntü prekastlı halini düşünemiyorum :)

hocam 26 eylül de mabet in çektiği fotolar sizin istediğiniz gibi buyurun...
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=15076;image
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=15078;image
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=15080;image
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=210.0;attach=15082;image

Çevrimdışı quentine83

şuan iki işçi yemeği yiyip hemen iş başı yapmışlar.sanırım bunlar Beşiktaş taraftarı.öğlen molasından harcadığına göre...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

@FARUK kardeşim yine bulup buluşturmuşsun sağdan soldan.senin meslek ne araştrmacı gazetecilik falanmı ? :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK kardeşim yine bulup buluşturmuşsun sağdan soldan.senin meslek ne araştrmacı gazetecilik falanmı ? :ok:
GoogleFAruk   :D @FARUK  :)