Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6671653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar ben o kadar karamsar değilim kabanın bitmesi  konusunda.Tek korktuğum nokta var oda günlerin kısalması yoksa son 3 aylık tempo gayet iyi.
evet değerli kardeşim ,hele bu günkü time lapse de işler çok hızlanmış gibi görünüyor. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

efe kardeşim yeni açıkta altlarda ışık mı yanıyor yoksa ben kafayı mı buldum. :)

kat içlerine aydınlatma yapıldı :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

kat içlerine aydınlatma yapıldı :)
ince işlermi yapılıyor değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bayram geçti yardırmaya başladık çok şükür.

Çevrimdışı bjk_mabet

ince işlermi yapılıyor değerli kardeşim. :)
gece şantiyede kalanlar olduğu için tehlikeli oralar o yüzden aydınlatma yapıldı :)

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim yeni açıkta altlarda ışık mı yanıyor yoksa ben kafayı mı buldum. :)

yanıyor abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

gece şantiyede kalanlar olduğu için tehlikeli oralar o yüzden aydınlatma yapıldı :)
çok iyi düşünmüşler insan hayatından önemli hiç bir şey yok değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

insan bir gün ölmek için her gün yaşıyor..bu yüzden her an ı değerlendirmeli   :evillol:
Mabet uzaklardan sana süprizim var :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet kardeşimin masasında ayranı görünce birden şimşekler çaktı değerli kardeşim. :ebebe:  :ebebe:
ayranı seviyorum ne yapayım abi :)ayransız gece olmaz bi iki bardak kafi :)

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi videoda yerimizin güzelliğini görüyorsun dimi :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

evde bir ay hiç dokunulmamış viski bulma ihtimalim sayısalın çıkma ihtimalinden daha düşük :) şerefe
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi kamerayı yan tut nexuslarda dik tutunca dik çekiyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

stad eski açıktan acayip görünecek özellikle bizim yerden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

insanın yaşadığı her gün önemlidir @Deniz  :D
Bugün Mabet ilk video çekimini yaptı,bunun şerefine ..  :evillol: :evillol:  :drunkard: :drunkard:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi