Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673402 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Abi bende böyle biliyordum ama değişti sonradan o 39 oldu  :) yuvarlamalı falan değil neyse ha 38.73 ha 39 bana kalsa 40 yaparrr
samet kafanı şöyle bir kıpırdatsan 39 olur şimdi senimi kıralım :D @SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar Giresunda yaşıyorum inönüde maç izlemek nasip olmadı :bawling: mabedimiz yıkıldığından beri her gün istisnasız takip ediyorum.Fotoğraf paylaşan bilgilendiren herkese teşekkürediyorum
:hosgeldin giresuna burdan selam söyleyelim

Çevrimdışı ahmetx

Full siyah koltuk, gri merdiven, tribün yazıları da beyaz olsun diyorum  :claps:
sen bu işi biliyorsun @juggerhaunt
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı SDemirsoy

samet kafanı şöyle bir kıpırdatsan 39 olur şimdi senimi kıralım :D @SDemirsoy
tamam abi  :D  @Necmi Abi mabet numaralının çelik olma ihtimali olursa betonlanacağını söylemiş ne farkı kaldı abi o zaman yeni açık üst testereler gibi olacaksa çeliğin etrafına demir örmek zorunda değil mi ki ?

Çevrimdışı rubi_tobin

Abi ben ankaradayım maca yarın bilet alacağım. beraber izlersek çok iyi olacak. sizler bilet aldınızmı
? aldıysanız nereden aldınız? yarın bende ona göre alayım...
http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.new#new
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

@yakup_ates  twitter hs. alıntıdır 1 saat önce

Çevrimdışı halvetifarazi

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyorum konusu geçmiştir. Gördüğüm kadarıyla stadın deniz tarafının sadece tribün basamakları az stat yine kuleleri geçiyor. Burdaki mantık nedir.

Hiçbir mantığı yok. Tamamen projeyi tasarlayanların veya yönetimin sorumlu her kimse onun işgüzarlığı. bjk_mabet'dın dediğine eski stadın anısı kalsın diye başta o şekilde tasarlamışlar sonradan birşekilde yükseltiriz demişler, anıtlar kurulu da biz o projeye izin verdik deyip yükselmesine izin vermemiş.

Tamamen mantık dışı işler işte. En başından diyorum stad işi karadüzen planszı programsız gidiyor. Kervan yolda düzülür hesabı iş yapıyorlar. Başlarda hatırlayanlar hatırlar, herşey gizli falan deniliyordu biz de bekliyorduk yakında çıkar diye. Meğersem hiçbir şey belli değilmiş. Ne skorbord ne otopark ne güneş paneli..vs.vs

Baksanıza staddısz 2. sezonumuz geçiyor. Hala maç yapacak stad arıyoruz Ankara'ya falan gidiyoruz. Başakşehire rica minnet ediyoruz.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 14:13:08 halvetifarazi ]

Çevrimdışı murat

C value değerine uygun yapılsaymış,sahanın içinde gibi olmuşsun yalnız.
adamlar geleceğigörerek inşa etmişler nasılsa seyirci gelmiyor birkaç seneye kadarda passo çıkar seyirci hiç kalmaz seyirci olmadığından taç çizgisi görünür demişler :D

Çevrimdışı Efe

Eski acikta ay sonuna kadar is yuku bitecek gibi gorunuyor pek bisey kalmadi donus bolumu var suan 15 gunde baya bi bitirecekler o bolumude tek ust kat testereler kaliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotoda yeni acikta kurulan devasa tablalar gorunuyor sol taraftaki tabla en sıkıntıli olani testere kirislerinin bir bolumuyle birlikte betonlanacak sag taraftaki tabladan sonra yanindaki numarali birlesimindeki tablaya baslayacaklar ay sonuna kadar iyi degisim bekliyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

denemeyi bizimkilerin yapması lazım,yöneticilerin değil  :kop:
sen ne diyorsun dostum mabeti maç seyrederken görmemişsin :D o kıramadıysa kırılmaz :evillol: @ahmetx

Çevrimdışı Deniz

Numaralıda çelik konstrüksiyon kullanılacak da bu çeliğin en başta kullanılması gerekmiyor muydu? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

sen ne diyorsun dostum mabeti maç seyrederken görmemişsin :D o kıramadıysa kırılmaz :evillol: @ahmetx
huu  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Numaralıda çelik konstrüksiyon kullanılacak da bu çeliğin en başta kullanılması gerekmiyor muydu? :alala:
:alala: anlamadım o işi susuyorum bekliyorum bakalım yaparlarsa nasıl yapacaklarını göreceğiz ben olacağına ihtimal vermiyorum :D

Çevrimdışı Deniz

:alala: anlamadım o işi susuyorum bekliyorum bakalım yaparlarsa nasıl yapacaklarını göreceğiz ben olacağına ihtimal vermiyorum :D
Valla ben de anlamadım abi merakla bekliyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Merhabalar Giresunda yaşıyorum inönüde maç izlemek nasip olmadı :bawling: mabedimiz yıkıldığından beri her gün istisnasız takip ediyorum.Fotoğraf paylaşan bilgilendiren herkese teşekkürediyorum
:hosgeldin

Çevrimdışı SDemirsoy

tamam abi  :D  @Necmi Abi mabet numaralının çelik olma ihtimali olursa betonlanacağını söylemiş ne farkı kaldı abi o zaman yeni açık üst testereler gibi olacaksa çeliğin etrafına demir örmek zorunda değil mi ki ?
@Necmi Abi ???

Çevrimdışı juggerhaunt

beyler 4 5 tane değişik koltuk rengi yaptım pixelli de var. yükleyeceğim birazdan
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ALI RIZA

benim anladım çelikten testere kirişler gelecek montajlanacak demirin içine sanırım sonra testere kalıp takılıp beton dökülecek... zamandan tasarruf böyle olacak sanırım demir örmeyecekler kalıp montajla betonla... örnek var mı acaba _? bilmek lazım  :alala: :alala: :alala: :alala: @Necmi abi

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı SDemirsoy

benim anladım çelikten testere kirişler gelecek montajlanacak demirin içine sanırım sonra testere kalıp takılıp beton dökülecek... zamandan tasarruf böyle olacak sanırım demir örmeyecekler kalıp montajla betonla... örnek var mı acaba _? bilmek lazım  :alala: :alala: :alala: :alala: @Necmi abi
bende bunu soruyorum işte hazır testere kiriş gelirse çelikten neden üzeri betonlanacak ? betonlanması içinde etrafına demir sörülmesi gerekir

Çevrimdışı juggerhaunt

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ahmetx

beyler 4 5 tane değişik koltuk rengi yaptım pixelli de var. yükleyeceğim birazdan
@juggerhaunt şov başlıyor.