Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı berk_bjk

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyorum konusu geçmiştir. Gördüğüm kadarıyla stadın deniz tarafının sadece tribün basamakları az stat yine kuleleri geçiyor. Burdaki mantık nedir.

Bir mantığı yok

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

@ahmetx abi bizde mabetle ölçmüşdük şantiyede 39 eminim kesinlikle :)hatta zorlasak 40 yaparrrrrrr :evillol:

Çevrimdışı dropoon

koltuk tasarımını gönlümden geçen tam siyah olsada. sanırım artık çatı ile birlikte koltuk renklerini değerlendirme zamanım geldi. stad boşken yukardan bakıncada çatı ile uygun bir tasarım yapacaklarından şüphem yok artık. artık pixel falan bişey yaparlar ses çıkaramayız  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dropoon

bu arada forumun bu başlığı içine sabit kalacak sıkça sorulan sorular gibi bisey mi yapılsa. cevaplanan soruları ordan ziyaretçilerde okusun hem sürekli geri gidilmez, hem msj fazlası olmaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

bu arada forumun bu başlığı içine sabit kalacak sıkça sorulan sorular gibi bisey mi yapılsa. cevaplanan soruları ordan ziyaretçilerde okusun hem sürekli geri gidilmez, hem msj fazlası olmaz
süper fikir  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

evet işte buydu 38,73 müş. :ok:
Abi bende böyle biliyordum ama değişti sonradan o 39 oldu  :) yuvarlamalı falan değil neyse ha 38.73 ha 39 bana kalsa 40 yaparrr

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı dropoon

Abi bende böyle biliyordum ama değişti sonradan o 39 oldu  :) yuvarlamalı falan değil neyse ha 38.73 ha 39 bana kalsa 40 yaparrr
vertigolular tribünü alt tribünler desinler o zaman  :iscrewy:

Çevrimdışı SDemirsoy

vertigolular tribünü alt tribünler desinler o zaman  :iscrewy:
olabilir üst tribünde başı dönen çıkmasın bence :) ama zaten korumalık gelecek üst tribünlere

Çevrimdışı F1RAt

Arkadaslar, bir sorum olacak. Stadin tanitim videolarini izledigimizde, futbolcularin sahaya cikisi, numarali ya da kapali tribunlerin birinin gobeginden oluyordu, boyle mi olacak cikislar yoksa su koselerdeki yerlerden birinden mi cikacaklar? eger bir degisiklik varsa sebebini bilen var mi, eger degisiklik yoksa, bu cikis neden yapilmadi iki tribunde de?

Çevrimdışı konalist

Merhabalar Giresunda yaşıyorum inönüde maç izlemek nasip olmadı :bawling: mabedimiz yıkıldığından beri her gün istisnasız takip ediyorum.Fotoğraf paylaşan bilgilendiren herkese teşekkürediyorum
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 13:10:23 konalist ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaslar, bir sorum olacak. Stadin tanitim videolarini izledigimizde, futbolcularin sahaya cikisi, numarali ya da kapali tribunlerin birinin gobeginden oluyordu, boyle mi olacak cikislar yoksa su koselerdeki yerlerden birinden mi cikacaklar? eger bir degisiklik varsa sebebini bilen var mi, eger degisiklik yoksa, bu cikis neden yapilmadi iki tribunde de?
Videoda ki gibi numaralı tribünün ortasından çıkacaklar köşelerde ki ler araç giriş çıkış acil durum ambulans itfaiye için  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Merhabalar Giresunda yaşıyorum orada maç izlemek nasip olmadı :bawling: mabedimiz yıkıldığından beri her gün istisnasız takip ediyorum.Fotoğraf paylaşan bilgilendiren herkese teşekkürediyorum
:hosgeldin

Çevrimdışı konalist

Çevrimdışı Yakup

Merhabalar Giresunda yaşıyorum inönüde maç izlemek nasip olmadı :bawling: mabedimiz yıkıldığından beri her gün istisnasız takip ediyorum.Fotoğraf paylaşan bilgilendiren herkese teşekkürediyorum

:hosgeldin hemşerim. bende giresunluyum. daha büyük giresunlular da var aramızda  :eyes
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta iyi testere kirisi oruyorlar ust tarafta numarali ve eski acikta kalip ve demir isleri suruyor eski acikta ust kat testereler icin kolonlarda konuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin