Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672971 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Ne renk ararsan var

Örnek alacaksın ama taklit etmeyeceksin,sonra böyle rezil olursun Kadir hasın orjinali

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

sana bişey diyimmi ben bu işin aslını biliyorum koltuk satın aldıkları firmaya kendileri için özel koltuk yaptırmadılar ellerinde başka stadlardan kalan koltukları ucuza kapattılar renkleride böyle saçma sapan yerleştirdiler burası Kayseri :)
Abi umarım ciddi değilsindir  :iscrewy:

Çevrimdışı Oktay

Abi umarım ciddi değilsindir  :iscrewy:
seni kafaya alıyolar dikkatli bak    :captain:         kayseri erciyesin ve kayseri ssporun renklerini mix yapmişlar düşünce olarak iyide görsel olarak biraz zayıf kalmış :icool:

Çevrimdışı Serkan7738

seni kafaya alıyolar dikkatli bak    :captain:         kayseri erciyesin ve kayseri ssporun renklerini mix yapmişlar düşünce olarak iyide görsel olarak biraz zayıf kalmış :icool:

yok abi ya dünya kültürel birleşim falan filan bişeyler uydurdular zamanında erciyesi zaten bu stadta istemiyolar ercciyesle hiç alakası yok hiç siyah koltuk yok bisürü yeşil koltuk var oda iki takımında renklerinde yok

Çevrimdışı Oktay

yok abi ya dünya kültürel birleşim falan filan bişeyler uydurdular zamanında erciyesi zaten bu stadta istemiyolar ercciyesle hiç alakası yok hiç siyah koltuk yok bisürü yeşil koltuk var oda iki takımında renklerinde yok
renk olarak ağırlığı iki takımın renklerine vermişler arada bir kaç renkte serpiştirmişler :icool:

Çevrimdışı Serkan7738

Bu resmi geçen sene vip tribününden çektim BJK maçı ayakta çektim otrduğum zaman sahanın yarısı yok öylede güzel bir stadı :D

Çevrimdışı arda

@mustafa_(87) muradına eriyor An itibariyle paletli eski açığa doğru son üst prekastlara da girişti kapalı iyice bütün heybetiyle ortaya çıkıyor.  :claps: Geçmiş olsun mustafa, tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetx

numaralı aldı başını gidiyor,eski açıkdan önce bitecek bu gidişle :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu resmi geçen sene vip tribününden çektim BJK maçı ayakta çektim otrduğum zaman sahanın yarısı yok öylede güzel bir stadı :D

C value değerine uygun yapılsaymış,sahanın içinde gibi olmuşsun yalnız.

Çevrimdışı quentine83

@ahmetx kardeşim ben geçen hafta yazmıştım.bence numaralı ya eski açıktan önce bitecek ya kafa kafaya bitecek.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı attila_metu

Numaralının eski açık köşesinde bir bloğun temeli dahi atılmadı ve yükselirken her katta biraz daha alan bırakılıyor.. Bunu da hesaba katalım bence.
Yatayda %25 civarında kısma dokunulmamış durumda.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Efe

katiliyorum gercekten cok hizli bi insaa var suan 2 ay icinde cok buyuk bolumu bitecektir numaralinin
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 12:16:12 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MonteKontu

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyorum konusu geçmiştir. Gördüğüm kadarıyla stadın deniz tarafının sadece tribün basamakları az stat yine kuleleri geçiyor. Burdaki mantık nedir.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyorum konusu geçmiştir. Gördüğüm kadarıyla stadın deniz tarafının sadece tribün basamakları az stat yine kuleleri geçiyor. Burdaki mantık nedir.
tribünler kuleleri geçmiyor.

Çevrimdışı baron1903

Arkadaşlar bodrumdan herkese slmlar. Daha önce konuşuldu mu yada paylaşıldı mı  çok takip edemedim ama bizim stadın alt ve üst kat tribün eğimleri ve sıra sayıları ile juventusun yeni stadının tribün eğimleri ile sıra sayılarını karşılaştırabilirmisiniz. Ayrıca bizim stad sıra sayılarına yakın bildiğiniz bir stad var mı?
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sen çalıştığına emin misin :evillol: hadi biz kurumdayız boş bir odada ama sen sürekli capsler , bilgiler , ekran görüntüleri falan  :alala: :alala: :alala:
:evillol: :evillol:

Çevrimiçi Kartal Ç

eski açık üst katta arka taraftaki kolonlara bağlanmayacak olan kısa kirişlerin içinde de dayanıklılık için yeni açıktaki gibi çelik destekler mi kullanılacak? eğer öyleyse ordaki 7-8 kirişin imalatı daha kısa sürer köşelere göre.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar bodrumdan herkese slmlar. Daha önce konuşuldu mu yada paylaşıldı mı  çok takip edemedim ama bizim stadın alt ve üst kat tribün eğimleri ve sıra sayıları ile juventusun yeni stadının tribün eğimleri ile sıra sayılarını karşılaştırabilirmisiniz. Ayrıca bizim stad sıra sayılarına yakın bildiğiniz bir stad var mı?
juve arena                          1. kat 26,2. kat 35 derece
beşiktaş arena                    1. kat 23,2. kat 38,6 derece
beşiktaş arena kapalı tribün 1. kat 26 sıra(loca dahil),2. kat 22-23 sıra juve arenayı sen sayacaksın hocam  :D 
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 11:58:54 ahmetx ]

Çevrimdışı FARUK

eski açık üst katta arka taraftaki kolonlara bağlanmayacak olan kısa kirişlerin içinde de dayanıklılık için yeni açıktaki gibi çelik destekler mi kullanılacak? eğer öyleyse ordaki 7-8 kirişin imalatı daha kısa sürer köşelere göre.
Yapılan oldu ve 2 tanesi daha hazırlanıyor çelik destek kullanılmadı hocam

Çevrimiçi Kartal Ç

eski açıkta tribünün en alçak olduğu orta kısmının hizası kulelerle aynı. ama sanırım senin sormak istediğin şey "eyvallah tribün kulelerle aynı hizada olsun diye alçak isteniyor ama deniz tarafındaki dış kolonlar ve çatı kulelerden yüksekte o zaman niye tribün alçak" şeklinde. oradaki mantık bizim elimizi kolumuzu bağlayan bağzı bürokratik yapılar :) sadece boğaz silüeti ve stad arkasındaki gökdelen diyorum. o yüzden ben epeydir mantık aramıyorum bu konuda.

Çevrimdışı SDemirsoy

juve arena                          1. kat 26,2. kat 35 derece
beşiktaş arena                    1. kat 23,2. kat 38,6 derece
beşiktaş arena kapalı tribün 1. kat 26 sıra(loca dahil),2. kat 22-23 sıra juve arenayı sen sayacaksın hocam  :D 
Ahmet Abi kapalının 2. kat derecesi 39 du yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet Abi kapalının 2. kat derecesi 39 du yanlış hatırlamıyorsam
Necmi abi ölçmüştü ben 38,6 diye hatırlıyorum. :tabe:

Çevrimiçi Kartal Ç

Yapılan oldu ve 2 tanesi daha hazırlanıyor çelik destek kullanılmadı hocam

eski açığın ortasının en üstündeki heyecanlı arkadaşlar maçlarda hep birlikte zıpladığında, çapraz uzanan bir betonarme eleman "altında destek olmayan en üst uç kısm"  çatlama patlama olmadan bi 50 yıl götürür mü ? zira en az bi 50 yıl zıplanacak orda  :D