Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682601 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartal14

Biraz gülümsetmek istedim sadece gereksiz görülürse denetçi Kartallar tarafından silinebilir...

Dip not : Mizah bence her durumda gerekli insanı biraz sakinleştiriyor...

Çok hoş olmuş...

Çevrimdışı Salih A.

Biraz gülümsetmek istedim sadece gereksiz görülürse denetçi Kartallar tarafından silinebilir...

kardeşim eline sağlık hakikaten çok güzel olmuş
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

tablada fışkırıcı iyice göründü artık beton şov tüm gece sürecek :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

prekastlar takıldıkça kapalının heybeti daha fazla ortaya çıkıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

içinizde yetişmiş bir hain olarak bizim çatımızı seyrantepeye yapıstırdım:D

[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 21:51:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmett.67

İyi akşamlar. İlgilenen olursa bir sorum var. Mükerrer soru ise özür.. Yeni açık üst tribünün açısı(testere kirişlerinin diklik açısı) numaralı ve kapalı ya göre farklı gözüküyor. Bana göre yeni açık üst kat tribünü daha yatık olacak gibi duruyor. Gözlemim doğru mu? Göz yanılması mı?

Çevrimdışı Efe

İyi akşamlar. İlgilenen olursa bir sorum var. Mükerrer soru ise özür.. Yeni açık üst tribünün açısı(testere kirişlerinin diklik açısı) numaralı ve kapalı ya göre farklı gözüküyor. Bana göre yeni açık üst kat tribünü daha yatık olacak gibi duruyor. Gözlemim doğru mu? Göz yanılması mı?
göz yanılması alta uzadığı için tribünler yoksa açı olarak aynılar zatenn farlı bir açıyla olamazlar tribünlerin sıraları denk gelemez açı farkı olursa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben dışarı çıkıyorum tablayı takip edin  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:

Çevrimdışı Salih A.

içinizde yetişmiş bir hain olarak bizim çatımızı seyrantepeye yapıstırdım:D

@ozan062 hocam sana özelden yazdım bir bakarmısın
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

olurmu abi biz daha stadın tam anlamıyla hiçbirseyi olmadan grobetonlar atmadan ismini koyduk heryerde onları tanıttıysak daha fol yokken adamları goklere cıkardıysak 300bin cerez olacak nasılsa bircok detayın gercekci olmadıgı lansman videosuna 600 kusur binler harcandıysa 1*2 milyonun lafı olmamalı biz suan butun haklarını neredeyse o firmaya verdiysek bunları biz değil onlar dusunmeli "bence" ki etik olarak boyle olmalı
Bedavamı yaptırıyorsun stadın maliyetinin üzerinde bir para ödüyor birde nerdeyse bütün haklarıda bir sırala bilelim ben isim hakkını biliyorum birde vodafone iletişim merkezi için bir mağaza verdin birde 5 yıllığına forma göğüs reklamı karşılığında aldığın 145 M$ ve stadın multimedya teknolojisi daha ne yapacaklardı vodafone ın hisselerinimi vereceklerdi kaldıki bunu milletin göğüs reklamı alamadıkları dönemde yaptın kendinizi kimle mukayese ediyorsunuz bilmem ama unutmayın bu stada yani olmayan stada verdiler bu parayı hemde herkes Beşiktaş bu stadı yapamaz derken lansmanı yapan Beşiktaş yapma nedenide loca ve VIP leri satmak inşaata kamerayı niye koyacak bu işten kulübün nasıl bir menfaati var hiç hak etmeyen taraftarın gönlünümü hoş tutacak bak protesto edene defalarca söyledim sözüm yok ama 13000 kombine sattığın yerde stada 3000 taraftar gidiyorsa biraz üşümeleri ve ıslanmaları Beşiktaştan önemliyse bu taraftara yapılan her şey çoktur sadece kombine almak da önemli değil önemli olan takımı yanlız bırakmamak taraftarın takımını düşünmediği yerde kulüp taraftarı neden düşünecek o lansmanı sana yapmadı yaptığı kişilerede 110 tane loca sattı 30 taneside rezerve edildi sen beğensende beğenmesende lansman karşılığını aldı senin beğenmen için yapmadılar beğendirmek istedikleri kişilere yaptılar sonuca bakılırsa beğendirdiler :) taraftar diyorsunuz ya ben bu taraftarı göremiyorum  15 M tarftarımız varmış ama satılan forma 120000 alım gücü olmayanlara bir şey demiyorum ama alım gücü olan bu kadarmı bu arada istanbul dışında olupta sırf destek için kombine alan arkadaşları ayrı tutuyorum esasen onları alkışlamak gerekiyor en büyük özveri onların, arkadaşlar eleştirelim ama doğru eleştirelim her konuda değil bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir ama bu yönetimin hiçmi doğru yaptığı bir şey yok passoyu bende eleştiriyorum mesela ama passo olmasaydıda biz buna benzer bir sisteme geçiyorduk her sene 3-4 maç sahamız kapanıyor yönetim eleştirirken biraz kendimizide eleştirelim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı WarrChief

Bedavamı yaptırıyorsun stadın maliyetinin üzerinde bir para ödüyor birde nerdeyse bütün haklarıda bir sırala bilelim ben isim hakkını biliyorum birde vodafone iletişim merkezi için bir mağaza verdin birde 5 yıllığına forma göğüs reklamı karşılığında aldığın 145 M$ ve stadın multimedya teknolojisi daha ne yapacaklardı vodafone ın hisselerinimi vereceklerdi kaldıki bunu milletin göğüs reklamı alamadıkları dönemde yaptın kendinizi kimle mukayese ediyorsunuz bilmem ama unutmayın bu stada yani olmayan stada verdiler bu parayı hemde herkes Beşiktaş bu stadı yapamaz derken lansmanı yapan Beşiktaş yapma nedenide loca ve VIP leri satmak inşaata kamerayı niye koyacak bu işten kulübün nasıl bir menfaati var hiç hak etmeyen taraftarın gönlünümü hoş tutacak bak protesto edene defalarca söyledim sözüm yok ama 13000 kombine sattığın yerde stada 3000 taraftar gidiyorsa biraz üşümeleri ve ıslanmaları Beşiktaştan önemliyse bu taraftara yapılan her şey çoktur sadece kombine almak da önemli değil önemli olan takımı yanlız bırakmamak taraftarın takımını düşünmediği yerde kulüp taraftarı neden düşünecek o lansmanı sana yapmadı yaptığı kişilerede 110 tane loca sattı 30 taneside rezerve edildi sen beğensende beğenmesende lansman karşılığını aldı senin beğenmen için yapmadılar beğendirmek istedikleri kişilere yaptılar sonuca bakılırsa beğendirdiler :) taraftar diyorsunuz ya ben bu taraftarı göremiyorum  15 M tarftarımız varmış ama satılan forma 120000 alım gücü olmayanlara bir şey demiyorum ama alım gücü olan bu kadarmı bu arada istanbul dışında olupta sırf destek için kombine alan arkadaşları ayrı tutuyorum esasen onları alkışlamak gerekiyor en büyük özveri onların, arkadaşlar eleştirelim ama doğru eleştirelim her konuda değil bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir ama bu yönetimin hiçmi doğru yaptığı bir şey yok passoyu bende eleştiriyorum mesela ama passo olmasaydıda biz buna benzer bir sisteme geçiyorduk her sene 3-4 maç sahamız kapanıyor yönetim eleştirirken biraz kendimizide eleştirelim

cok guzel yazmıssın abicim ama dediğim gibi tüm dünyada bu var ise bu uygulama bizdede stadndart halinde gelmesi gerek hatırlıyorum dunya kupası stadları yapılırken bir tanesine kamera yapmamıslar birkac mahalle otedeki cocuk cekmiş kabloları bacaya cakmıs bir kamera bütün sene canlı yayınla bircok insana ulastırmıs bunu ve bayada bi oduller almıs bu cocuk

nasıl sosyal bir devlet oluyor karsılıksız bizde bu mantıkta gidersek taraftardan cok kombine alması muhtemellere lansman değil bu videolarla ulasmalıyız her halukarda yani biz haklıyız :evillol: :evillol: :kop:  :iblush:

Çevrimiçi Necmi

:D :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

sen bu konuda çok dolusun anlaşılan ,valla sanki makale yazmışsın değerli kardeşim. :) zaten 110 locadan parayı kaldırdılar ,ömer sabancının aldığı loca 1 milyon dolara yakınmış ,zaten bu paralar olmasaydı bu stad bu hale zor gelirdi. :)

Çevrimiçi Necmi

cok guzel yazmıssın abicim ama dediğim gibi tüm dünyada bu var ise bu uygulama bizdede stadndart halinde gelmesi gerek hatırlıyorum dunya kupası stadları yapılırken bir tanesine kamera yapmamıslar birkac mahalle otedeki cocuk cekmiş kabloları bacaya cakmıs bir kamera bütün sene canlı yayınla bircok insana ulastırmıs bunu ve bayada bi oduller almıs bu cocuk

nasıl sosyal bir devlet oluyor karsılıksız bizde bu mantıkta gidersek taraftardan cok kombine alması muhtemellere lansman değil bu videolarla ulasmalıyız her halukarda yani biz haklıyız :evillol: :evillol: :kop:  :iblush:

işin doğrusu biz her zaman haklıyız  :D ve benim görüşüm insanlar her zaman en iyisine layıktır, yönetim falan umrumda değil ama bu sene şampiyonluk çok yakın ve tüm camia olarak bu şampiyonluğa çok ihtiyacımız var taraftarın biraz destek vermesi gerekiyor. Şu çektiklerimizden sonra bu takım desteklenmeyi hak ediyor, her şeyi birbirine karıştırmamak lazım eleştirmek gerektiğinde eleştirelim birlikte yapalım ama destek vermeyide ihmal etmeyelim bir tane Beşiktaş var

Çevrimdışı ilhan

sen bu konuda çok dolusun anlaşılan ,valla sanki makale yazmışsın değerli kardeşim. :) zaten 110 locadan parayı kaldırdılar ,ömer sabancının aldığı loca 1 milyon dolara yakınmış ,zaten bu paralar olmasaydı bu stad bu hale zor gelirdi. :)
Aklın yolu bir Ahmet abi.  Bu çark dönüyor ama nasıl dönüyor bu yoklukta, kaldı ki düşmanın harman olduğu yerde bu stad inşaatı buraya kadar gelebildiyse emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.Varsın olmasın kameramız yaa ne kaybederiz ki, yeter ki kazanan Beşiktaşımız olsun.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Aklın yolu bir Ahmet abi.  Bu çark dönüyor ama nasıl dönüyor bu yoklukta, kaldı ki düşmanın harman olduğu yerde bu stad inşaatı buraya kadar gelebildiyse emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.Varsın olmasın kameramız yaa ne kaybederiz ki, yeter ki kazanan Beşiktaşımız olsun.
aynı fikirdeyim değerli kardeşim . :) ve ayrıca başkanın cimri davranmasıda kulüp için büyük avantaj. :)

Çevrimiçi Necmi

stad bir şekilde biter Ahmet abi bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok olanıda yapmaya çalışıyoruz ama takımı başarılıyken yanlız bırakmanın mazereti yok benim tepkim ona Beşiktaş taraftarı bu değil herkes zaten saldırıyor şuraya bakın istanbulda saha bulamadık o zaman herkese inat destek olacağız. Başka türlü bu gemi yürümez

Çevrimiçi murat

Yarabbi bize tez zamanda eski açığın tamamlanmış olduğunu göster

Numaralının tamamlanmış oldugunu göster

yeni açık için dua edebilecek yüzüm yok :)

Bizim gibi inşaat seyretmenin artık bir tık ötesine geçmiş gönüldaşlara ülke karışmadan bir şampiyonluk göstermeyi,

şampiyonluk turunu ugruna geceler boyu uykusuz kaldığımız yeni yuvamızda atmamızı nasip eyle .

şimdilik elden gelen bu .Sen herşeyin en iyisini bilirsin .
Yarabbi bize tez zamanda eski açığın tamamlanmış olduğunu göster

Numaralının tamamlanmış oldugunu göster

yeni açık için dua edebilecek yüzüm yok :)

Bizim gibi inşaat seyretmenin artık bir tık ötesine geçmiş gönüldaşlara ülke karışmadan bir şampiyonluk göstermeyi,

şampiyonluk turunu ugruna geceler boyu uykusuz kaldığımız yeni yuvamızda atmamızı nasip eyle .

şimdilik elden gelen bu .Sen herşeyin en iyisini bilirsin .
Amin