Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682437 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

@aktar_ismail bi aksilik olmazsa gelicem yanlız @Necmi abiden ricam yolculuk işini bi şarta bağlasın yolda taşkınlık , sürat vs vs yapılmasın bu konu kesin bir mutabakata bağlansın
Hayırdır oktay kim taşkınlık yapacak ki? sürat zaten yapmayız.ben zaten 120 km yi geçmem.hızlı gitsen ne olacakki en fazla 1 saat önce varırsın.

Çevrimdışı WarrChief

Memnuniyetsizlik diye bir şey olamaz biz spor kulübüyüz tv şirketi değiliz yapmak gibi bir zorunluluğu yok dilenciye yolda para verdiğinde sana niye az veriyorsun deme hakkı varmı kulüp canlı yayın yapmazsa bu gün fişi çekse kimse neden deme hakkına sahipmi kulübün işimi bu kendilerinden özveride bulunmuşlar kamera koymuşlar siz bunu beğenmiyorsunuz sanki yapmakla yükümlü olduğu bir şey gibide tavır koyuyorsunuz bu gün canlı yayını kapatsa kim ne diyebilir

olurmu abi biz daha stadın tam anlamıyla hiçbirseyi olmadan grobetonlar atmadan ismini koyduk heryerde onları tanıttıysak daha fol yokken adamları goklere cıkardıysak 300bin cerez olacak nasılsa bircok detayın gercekci olmadıgı lansman videosuna 600 kusur binler harcandıysa 1*2 milyonun lafı olmamalı biz suan butun haklarını neredeyse o firmaya verdiysek bunları biz değil onlar dusunmeli "bence" ki etik olarak boyle olmalı

Çevrimdışı WarrChief

Aslında yapılacak iş alacaklar bir tane macbook daha sonra da bir vodafone vodem bağlayacaklar ve istedikleri yere koyup macbook üzerinden canlı yayın yapacaklar onun kamerası ile olay bu kadar basitte çözülebilir. Vodem içinde vodafone herhalde hız limitlerini sonuna kadar zorlayabilir :)

suan orada vodafone bile çekmiyormus konusulmustu bu:D sistemlerin kurulması için olussun bi odacıklarda ona gore:D

Çevrimdışı lech poznan

@lech poznan poznanda durumlar nasıl bu sene biraz kötüler galiba :(

Aktarım Uefa Avrupa ligi Ön elemede İzlanda takımına elendiler, yoksa hep umut ediyordum bize çıkmaları için.

Bu arada koltuk renk düzeni halen belirsiz mi? Mabet soluklanınca az çıtlatıversen son durumu?
Metin Ali Feyyaz nokta

Çevrimdışı Efe

tablaya beton attıkları kanısna vardım bir çok kişi yürüyor ama pompa hayalet gibi görünmüyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin açıklamalarını okudum sana hemen bi öneri sunayım o zaman şimdi aklıma geldi kameranın hemen önündeki çelik kolonların betonlaması bittimi kamerayı onlardan birine monte etseniz üst tarafına bu heralde olabilir bi seçenek  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 20:38:29 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

tablaya beton attıkları kanısna vardım bir çok kişi yürüyor ama pompa hayalet gibi görünmüyor :D
evet baktım bence de  tablaya atıyorlar.   :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Yarabbi bize tez zamanda eski açığın tamamlanmış olduğunu göster

Numaralının tamamlanmış oldugunu göster

yeni açık için dua edebilecek yüzüm yok :)

Bizim gibi inşaat seyretmenin artık bir tık ötesine geçmiş gönüldaşlara ülke karışmadan bir şampiyonluk göstermeyi,

şampiyonluk turunu ugruna geceler boyu uykusuz kaldığımız yeni yuvamızda atmamızı nasip eyle .

şimdilik elden gelen bu .Sen herşeyin en iyisini bilirsin .

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin bu kolon üste kadar 2 kerede betonlanacak 2. betonu atıldıktan sonra kamera beton bitimine monte edilebilir önündeki testere kirişleri açışısını kapatımıyor alçak oldukları için stad bitene kadarda kaldırılmasına gerek yok içeriyide gösterir önerimdir değerlendirilir inşallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Yarabbi bize tez zamanda eski açığın tamamlanmış olduğunu göster

Numaralının tamamlanmış oldugunu göster

yeni açık için dua edebilecek yüzüm yok :)

Bizim gibi inşaat seyretmenin artık bir tık ötesine geçmiş gönüldaşlara ülke karışmadan bir şampiyonluk göstermeyi,

şampiyonluk turunu ugruna geceler boyu uykusuz kaldığımız yeni yuvamızda atmamızı nasip eyle .

şimdilik elden gelen bu .Sen herşeyin en iyisini bilirsin .
  :kop:  :kop:

Çevrimdışı kartal14

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ilhan

Deniz ve Faruk'tan sonra 3. Adanalı kardeşimizde geldi

Çevrimdışı deniz0140

Deniz ve Faruk'tan sonra 3. Adanalı kardeşimizde geldi
o kadar az miyiz burada?  :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

1. trübün ve localar bitti...

Emeğine sağlık çok güzel olmuş lakin açılarda biraz sorun var sanırım 2.kat bitince daha somut bir şekilde yorum yapabiliriz,kolay gelsin. @kartal14

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kartal14

Emeğine sağlık çok güzel olmuş lakin açılarda biraz sorun var sanırım 2.kat bitince daha somut bir şekilde yorum yapabiliriz,kolay gelsin. @kartal14

Teşekkür ederim. Amatörce yapmaya çalışıyorum. Programın da acemisiyim. Kusurlarım affola  :)

Çevrimdışı sahinnd

Merhabalar abilerim. Evet işim düştüğü için Ygs Lys yi bir kenara bıraktım ve siteye girdim. Pazartesi günü yapılacak olan iöza günü etkinliği ilgili oraya gidecek bir abimden benim gidemeyeceğimden dolayı bana da bir adet t-shirt alıp imzalatmasını rica edeceğim. Eğer böyle biri varsa lütfen lütfen lütfen yardımcı olsun. Tsk. İyi akşamlar.
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Biraz gülümsetmek istedim sadece gereksiz görülürse denetçi Kartallar tarafından silinebilir...

Dip not : Mizah bence her durumda gerekli insanı biraz sakinleştiriyor...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA