olurmu abi biz daha stadın tam anlamıyla hiçbirseyi olmadan grobetonlar atmadan ismini koyduk heryerde onları tanıttıysak daha fol yokken adamları goklere cıkardıysak 300bin cerez olacak nasılsa bircok detayın gercekci olmadıgı lansman videosuna 600 kusur binler harcandıysa 1*2 milyonun lafı olmamalı biz suan butun haklarını neredeyse o firmaya verdiysek bunları biz değil onlar dusunmeli "bence" ki etik olarak boyle olmalı
Bedavamı yaptırıyorsun stadın maliyetinin üzerinde bir para ödüyor birde nerdeyse bütün haklarıda bir sırala bilelim ben isim hakkını biliyorum birde vodafone iletişim merkezi için bir mağaza verdin birde 5 yıllığına forma göğüs reklamı karşılığında aldığın 145 M$ ve stadın multimedya teknolojisi daha ne yapacaklardı vodafone ın hisselerinimi vereceklerdi kaldıki bunu milletin göğüs reklamı alamadıkları dönemde yaptın kendinizi kimle mukayese ediyorsunuz bilmem ama unutmayın bu stada yani olmayan stada verdiler bu parayı hemde herkes Beşiktaş bu stadı yapamaz derken lansmanı yapan Beşiktaş yapma nedenide loca ve VIP leri satmak inşaata kamerayı niye koyacak bu işten kulübün nasıl bir menfaati var hiç hak etmeyen taraftarın gönlünümü hoş tutacak bak protesto edene defalarca söyledim sözüm yok ama 13000 kombine sattığın yerde stada 3000 taraftar gidiyorsa biraz üşümeleri ve ıslanmaları Beşiktaştan önemliyse bu taraftara yapılan her şey çoktur sadece kombine almak da önemli değil önemli olan takımı yanlız bırakmamak taraftarın takımını düşünmediği yerde kulüp taraftarı neden düşünecek o lansmanı sana yapmadı yaptığı kişilerede 110 tane loca sattı 30 taneside rezerve edildi sen beğensende beğenmesende lansman karşılığını aldı senin beğenmen için yapmadılar beğendirmek istedikleri kişilere yaptılar sonuca bakılırsa beğendirdiler

taraftar diyorsunuz ya ben bu taraftarı göremiyorum 15 M tarftarımız varmış ama satılan forma 120000 alım gücü olmayanlara bir şey demiyorum ama alım gücü olan bu kadarmı bu arada istanbul dışında olupta sırf destek için kombine alan arkadaşları ayrı tutuyorum esasen onları alkışlamak gerekiyor en büyük özveri onların, arkadaşlar eleştirelim ama doğru eleştirelim her konuda değil bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir ama bu yönetimin hiçmi doğru yaptığı bir şey yok passoyu bende eleştiriyorum mesela ama passo olmasaydıda biz buna benzer bir sisteme geçiyorduk her sene 3-4 maç sahamız kapanıyor yönetim eleştirirken biraz kendimizide eleştirelim