Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6689771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ankara'ya gidecek olanlar http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.new#new sayfasına bir isim bırakırlarsa seviniriz arkadaşlar. @Necmi Abi zaten arabayı doldurur arenadan. Bizler de planlama yapabiliriz
Benim gibi gelemeyecek kişiler olarak, kombine transferi için desteğe hazırız  :ok:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Necmi abi çok katılmıyorum sana. Şu stad işinin planlaması bile büyük bir rezalet. Kaç ay kendi stadımızda oynayamayacağımızı yönetim en başından biliyordu, istediklerini elde edemediler (Fenerbahçe, Gs v.b) ve günü kurtarmak için Olimpiyat stadını seçtiler o da patladı şimdi yine geçici çözümler. Sen daha nerde oynayacağını bilemiyorsun bir de taraftarın senin peşinden gelmesini bekliyorsun.Tekrar tekrar aynı tartışmaya girmek istemiyorum ama bu ülke İstanbul'dan ibaret değil, iki sene şehir dışında o şehrin taraftarını çekebilecek bir planlama yapılabilir ve eminim şu an sattığımızdan daha fazla kombine satabilirdik, Olimpiyat stadı rezaletini çekmek için senin benim gibi manyaklar dışında kim gidip kombine alır.
değerli kardeşim kime söyüyorsun ki . adam oturacak ,düşünecek ,planlama yapacak ,alternatiflere bakacak ,uygulamaya geçecek ,bizim için ,kervan yolda dürülür deyimi uygundur. :kop:  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

rüzgar getirir bir kaynağı varki geliyor :bandit: hiiiçç hayal kurma derim maç pazar mazeret yok izin alamam falan yemez :evillol: zaten ankara adı duyuldu biz bjk_mabetle plan yapmaya başladık :D @ZEKI
@Necmi abi beni biliyorsun ben yan cizmem ama sana ozelden bir link gonderiyorum orda programa bi bakiver...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

değerli kardeşim kime söyüyorsun ki . adam oturacak ,düşünecek ,planlama yapacak ,alternatiflere bakacak ,uygulamaya geçecek ,bizim için ,kervan yolda dürülür deyimi uygundur. :kop:  :kop:
Orası öyle abi. Fikret Orman'ın ailesinden bir kaç kişiyle iş ilişkisi içinde olduğumdan dolayı bu takıma ne kadar zaman harcadığını çok iyi biliyorum fakat bu konuda kendisini başarısız bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

şuan bende giremiyorum :D benim asıl anlatmak istediğim şuydu vodafone daha iyisini yapabilirdi.en azından 180 derece dönebilen bişey.eski açık altta bişeyler oluyor üstte yaprak kıpırdamıyor.insan merak ediyor haliyle.derdimiz buydu yoksa bize ne trabzonun stadından...
kardeş belkide çok detaylı bir kamera istenmiyor nerden biliyorsun vodafonun oraya bir kamera koymaktan kaçınacağınımı sanıyorsun şu anki kamera oldukça kaliteli bir kamera 1080p görüntü sağlıyor ama yayın aynı kalitede değil özellikle kalite bozuk yayın yapılıyor şu anki kameranın zumlama yeteneğide varmış ama kapatmışlar orda işçi burnunu karıştırsa yarın gazetelere manşet olur bir baretini çıkartsa boy boy resimleri çıkar stadda iş güvenliği umursanmıyor diye hangisi daha önemli senin görmenmi sürekli manşet olmamızmı bu kamerayı bir kişi meraktan izliyorsa on kişi açık aramak için izliyor gerçekten o stadın nasıl zorluklarla yapıldığının farkında değilsiniz ya, farkında değilmisiniz oynayacak stad bulamıyoruz hepsi bir olmuş bizi köşeye sıkıştırmaya uğraşıyor hiç aklınıza gelmiyormu bu şartlar altında o stad orda nasıl yapılıyor emin olun bu kadar kötü şeyin arasında o canlı yayın kamerasını koyabilmeleri bile büyük iş o basında çıkan yalan yanlış kaza haberi yüzünden bile bir haftadır ne sıkıntılar çekildiğini biliyormusunuz her yerden saldırıyorlar bizim burdan oto b.ka eleştiri yapmadan biraz destek vermemiz en azından onları moralmen ayakta tutar

Çevrimdışı Salih A.

Orası öyle abi. Fikret Orman'ın ailesinden bir kaç kişiyle iş ilişkisi içinde olduğumdan dolayı bu takıma ne kadar zaman harcadığını çok iyi biliyorum fakat bu konuda kendisini başarısız bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim.
adam stat ta yatıp kalkıyor daha ne kadar vakit harcasın kardeşim yanlış düşünüyorsun stat yapıyorsun para lazım hemde acil para lazım sen izmir ankara vs illerde olsaydın 11-13 bin kombine satabilecekmiydin? üstelik bunların çoğunluğu numaralı ve kapalı yani para getiren kombineler? artısı loca ve vip satışı bu kadar olacakmıydı? plan program yok demişsiniz neyin planı olacak kimse statını vermek istemiyor olmayan şeye programmı yapılır. aksine en doğru yaptıkları şey program ve disiplin eğer bunlar olmamış olsa çoktan çiçekler ve obitaş icraya gelmişti
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan

:)  Estafurullah abi zamanı gelsin bir program yaparız ulaşırız Ankaralı abilerimiz kardeşlerimizle de tanışmak nasip olur inşallah  :ok:
:ok:

Çevrimdışı melofaz

evet arkadaşlar önce sıkı giyinin angaranın ayazı pistir özellikle stadın oldugu bölgede araba ile ile gelmeycekleri hızlı trenle gelmelerini tavsiye ederim sincanda inicekler zaten istasyonun onunde dolmuşlar bekliyor ordan yenikent dolmuşuna yanlış halıtlamıyorsam 2.40 tl idi baya oldu dolmuşla gitmeyeli :D yenikent merkezde iniceksiniz braz yurume mesafesi var  yakın yer var ama orasıda misafir takım seyircilerinin oldugu kısım :D çok kişi gelecekler taksiye binse daha hayırlı olur yürümessiniz fifti fifti kırışırsınız parayı hemen hemen aynı paraya gelir :D onun haricinde angaradan aktaracaklarım bu sözü beşiktaşarena kullanıcılarına bırakıyorum :D 
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2014, 19:24:52 melofaz ]
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam stat ta yatıp kalkıyor daha ne kadar vakit harcasın kardeşim yanlış düşünüyorsun stat yapıyorsun para lazım hemde acil para lazım sen izmir ankara vs illerde olsaydın 11-13 bin kombine satabilecekmiydin? üstelik bunların çoğunluğu numaralı ve kapalı yani para getiren kombineler? artısı loca ve vip satışı bu kadar olacakmıydı? plan program yok demişsiniz neyin planı olacak kimse statını vermek istemiyor olmayan şeye programmı yapılır. aksine en doğru yaptıkları şey program ve disiplin eğer bunlar olmamış olsa çoktan çiçekler ve obitaş icraya gelmişti
Çiçekler ve Obitaş'ın ihaleyi ne kadar aldıklarına bir bak istersen kardeşim çok cüzzi miktarda işçilik ücreti ödeniyor asıl harcanan para Malzeme ve onuda yönetim sağlıyor. Bu konuda kimsenin bir lafı yok. Stadsızlıktan dolayı yaşanan puan kayıpları, geçen sene kaçırılan şampiyonlar ligi ve bu sene kaçırılabilecek olan Şampiyonluk o 11-13 bin kombineden daha fazlası demek bundan emin ol. Kimsenin yaptıklarına bir lafı yok en azından benim. Söylemek istediğim daha iyi bir planlama yapılabileceğiydi. Görünen durum bunu gösteriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

kardeş belkide çok detaylı bir kamera istenmiyor nerden biliyorsun vodafonun oraya bir kamera koymaktan kaçınacağınımı sanıyorsun şu anki kamera oldukça kaliteli bir kamera 1080p görüntü sağlıyor ama yayın aynı kalitede değil özellikle kalite bozuk yayın yapılıyor şu anki kameranın zumlama yeteneğide varmış ama kapatmışlar orda işçi burnunu karıştırsa yarın gazetelere manşet olur bir baretini çıkartsa boy boy resimleri çıkar stadda iş güvenliği umursanmıyor diye hangisi daha önemli senin görmenmi sürekli manşet olmamızmı bu kamerayı bir kişi meraktan izliyorsa on kişi açık aramak için izliyor gerçekten o stadın nasıl zorluklarla yapıldığının farkında değilsiniz ya, farkında değilmisiniz oynayacak stad bulamıyoruz hepsi bir olmuş bizi köşeye sıkıştırmaya uğraşıyor hiç aklınıza gelmiyormu bu şartlar altında o stad orda nasıl yapılıyor emin olun bu kadar kötü şeyin arasında o canlı yayın kamerasını koyabilmeleri bile büyük iş o basında çıkan yalan yanlış kaza haberi yüzünden bile bir haftadır ne sıkıntılar çekildiğini biliyormusunuz her yerden saldırıyorlar bizim burdan oto b.ka eleştiri yapmadan biraz destek vermemiz en azından onları moralmen ayakta tutar
bu tartıştıklarımızın gerçek sebebini hepimiz çok iyi biliyoruz.artık devlet içinde Beşiltaşlı büyükler veya sözü geçenler lobisi kalmadı.en az her işe elini atan bir bakan bir üst düzey zengin, bir politikacı olmak durumunda. koskoca 15 milyonluk bir kitle sahibi Beşiktaş hiçbiryere lafını geçiremiyor.şuan bakanlar içinde bir sağlam Beşiktaşlı olsa biz o anıtlar kurulu kararını bile değiştiebilirdik...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

Çiçekler ve Obitaş'ın ihaleyi ne kadar aldıklarına bir bak istersen kardeşim çok cüzzi miktarda işçilik ücreti ödeniyor asıl harcanan para Malzeme ve onuda yönetim sağlıyor. Bu konuda kimsenin bir lafı yok. Stadsızlıktan dolayı yaşanan puan kayıpları, geçen sene kaçırılan şampiyonlar ligi ve bu sene kaçırılabilecek olan Şampiyonluk o 11-13 bin kombineden daha fazlası demek bundan emin ol. Kimsenin yaptıklarına bir lafı yok en azından benim. Söylemek istediğim daha iyi bir planlama yapılabileceğiydi. Görünen durum bunu gösteriyor.
yaklaşık iki firmaya sadece işçilik için 10 milyon TL ödiyeceğiz veya ödedik. zaten statlarını bize vermeyenlerin istediği de bu stat verilmesin beşiktaşta abuk subuk yerlerde oynasın puanmı kaybeder veya oyuncumu sakatlanır zaten istenilen bu veya birilerinin siyasi hesapları var verilmiyor yönetimin yapacak pek bir şeyi olduğuna inanmıyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

@quentine83 bırak oraları karıştırma şimdi. Uzun hikaye onlar. Ayrıca çok da alakalı değil. Bakan milletvekili olmuş insanların önceliği futbol takımları spor klupleri değildir. Daha önemli konular var. Beşiktaş'ın taraftarına ölüm fermanı çıkaracaklar. Gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Çevrimdışı Efe

buradayım değerli kardeşim , :) obitaştan memnunmusun? :s20:  :s20:
Obitad icin pazartesiyi bekleyelim biraz gec aciliyor onlar arap atı gibi :tabe:  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ben başkanı beğenen ve arkasında duran bir taraftarım , ama kayıtsız şartsız yaptığı her şey için körü körüne değil . iyi ki f orman başkan olmuş. stad süreçlerini çok iyi yönettiğini hep söylüyorum ,rakiplerin yaşadığımız zorluklara fırsatçılıkla yaklaştığı da ortada, başkanın neler çektiğini harhalde bir kendi bilir bir de yakın çalışma arkadaşları ,beşiktaş başkanlığı çok zor bir iştir . ama bunlar bahane edilerek, çok basit bir iş olan  ve bir tane kamera isteyenlerede  hak vermek lazım . stadımız  şu anda başka bir yere kamera konulacak olgunluğa gelmedi denir ve herkesin gönlü alınabilir.. :)

Çevrimdışı Anıl

evet abi gideceğim :D
Abi sen daha İstanbuldaki Arsenal maçına gelmedin Ankaraya mı gidicen :kop::kop:

Çevrimdışı Oktay

Obitad icin pazartesiyi bekleyelim biraz gec aciliyor onlar arap atı gibi :tabe:  :D
@Efe obitaş bayramdan önce son bir ay iyi iş çıkardı aynı emekçi kadrosu kayıp zamanı telafi eder :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

kamera siyah beyaz olmuş _?  süper nostalji

Çevrimdışı Salih A.

ben başkanı beğenen ve arkasında duran bir taraftarım , ama kayıtsız şartsız yaptığı her şey için körü körüne değil . iyi ki f orman başkan olmuş. stad süreçlerini çok iyi yönettiğini hep söylüyorum ,rakiplerin yaşadığımız zorluklara fırsatçılıkla yaklaştığı da ortada, başkanın neler çektiğini harhalde bir kendi bilir bir de yakın çalışma arkadaşları ,beşiktaş başkanlığı çok zor bir iştir . ama bunlar bahane edilerek, çok basit bir iş olan  ve bir tane kamera isteyenlerede  hak vermek lazım . stadımız  şu anda başka bir yere kamera konulacak olgunluğa gelmedi denir ve herkesin gönlü alınabilir.. :)

@ahmet türker abi kesinlikle haklısın fakat @rubi_tobin kamera olayında işin içinde olan firmalardan birinde ve kendisi durumu izah etmişti. yeni kamera konulması için gereken internet, elektrik vs gibi gereksinimleri karşılayacak güvenli bir yer bulunamamış süzere danışılmış onlarda yok artık dedirten bir rakam istemiş ayrıca şuan ki kameradan 2. lansman yapılırken verilen bir rakam 1 milyar 287 milyon saniye canlı yayın izlenmiş :) ulusal tv yayınları bu kadar izlenmemiştir

Çevrimdışı frkndgnr

Konu dışı

Ankaradaki maçı passo kartı sahibi olmayanlar izleyebilecek mi?

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar "Salı gününe kadar kombine alanlar öncelikle alacaklar biletlerini, sonrasında ne kadar kalmışsa o satışa sunulacak." Metin Albayrak'ın açıklanması. Yarın bilet fiyatları açıklanacakmış. Kombinemiz olsa bile para öedeyeceğiz yani.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi kesinlikle haklısın fakat @rubi_tobin kamera olayında işin içinde olan firmalardan birinde ve kendisi durumu izah etmişti. yeni kamera konulması için gereken internet, elektrik vs gibi gereksinimleri karşılayacak güvenli bir yer bulunamamış süzere danışılmış onlarda yok artık dedirten bir rakam istemiş ayrıca şuan ki kameradan 2. lansman yapılırken verilen bir rakam 1 milyar 287 milyon saniye canlı yayın izlenmiş :) ulusal tv yayınları bu kadar izlenmemiştir
biliyorum değerli kardeşim , herşeyi uygun bir dille izah etmenin gerekliliğine vurgu yaptım . :)  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Konu dışı

Ankaradaki maçı passo kartı sahibi olmayanlar izleyebilecek mi?
elbette izleyemez. TFF maçı

Çevrimdışı harunmustak

kamera siyah beyaz olmuş _?  süper nostalji

Bence siyah beyaz yaparak kameranın önüne direkleri belki görmezler. Yeni kamera istemezler diye yaptılar :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı kyiv

Koskoca Beşiktaş kulübü İstanbulda kendine futbol oynayacağı sahayı bulamıyor ve soluğu Ankara Yenikentte alıyor. Bu tarihi herkes bir yere not etsin bu aynı sarı bokun laciverti ve kırmızısı olan camialara  kimse ezeli rakip ebedi dost demesin. Bunlar olsa olsa...Anladınız siz onu.Onu olurlar. Fikret Orman'ın yerinde olsam bu saatten sonra ne azizin ne de ünalın olduğu herhangi bir ortamda samimi bir görüntü vermem.

Bizim biran önce statımızı yapıp hem tribünde hem de sahada renklilere azrail kesilmemiz şart oğlu şart.

Çevrimdışı ahmet türker

bazen maça gitmemekten forma almamaktan söz ediliyor , maça gidemeyecek , forma alamayacak  durumda olanlar beşiktaşı tutmasınlar mı yani imkanı olanlar maça gitsin ,imkanı olanlar forma alsın demek daha doğru değil mi ,sadece işe iyi yanından bakmak ,kırıp dökmemek bence daha olgunca bir davranış olur kanaatindeyim. :)  :)