Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6689785 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

şuan bi işçimiz vincin ucunda uçuyor acayip zevkli bişey.millet para veriyor böyle bi heyecan için...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı juggerhaunt

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ibrahimktkc

Foruma bugün yeni girebildim ve maçımızın Ankara da olduğunu öğrendim. Kalbim temiz demekki o tarihte Ankarada eğitimde olacağım. +1yazın sayıya. Bu durumda passolig almam gerekecek değil mi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

akyazı stat içi 180 derece dönebilen kamera  ya geçmiş.görüntü kalitesi de gayet güzel.koskoca vodafone şu işi bi ayarlayamadı.yada kimse sorumlusu ...
Vodafone kendi sitesinden bu yayını veriyorsa sorumlusu da Vodafone'dur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

akyazı stat içi 180 derece dönebilen kamera  ya geçmiş.görüntü kalitesi de gayet güzel.koskoca vodafone şu işi bi ayarlayamadı.yada kimse sorumlusu ...
nereden girdin bu kameraya . ben buldum ama 10 km ilerden bir kamera var ,dışarıdan gösteriyor  sevgili kardeşim :lol:

Çevrimdışı rubi_tobin

Vodafone kendi sitesinden bu yayını veriyorsa sorumlusu da Vodafone'dur.
Yahu arkadaşlar bazen sadece eleştirmek için konuşulduğu izlenimi doğuyor bende.
Kamera koymuşta sanki cihana açmış,  25 kullanıcıdan fazla kişinin bağlanamadığı bir sistem ile açıldı ilk an 38000 kişinin izlediği sistemi bir tutuyorsunuz ya helal olsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI bu arada yan çizme haberleri alıyorum :bandit: kulağıma bazı fısıltılar geliyor :evillol:
@Necmi abi ne derler kulagina o fisiltilari getirtene bakmak lazim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı quentine83

nereden girdin bu kameraya .
nereden girdin bu kameraya . ben buldum ama 10 km ilerden bir kamera var ,dışarıdan gösteriyor  sevgili kardeşim :lol:
ben buldum ama 10 km ilerden bir kamera var ,dışarıdan gösteriyor  sevgili kardeşim :lol:
ahmet  abi http://akyazicanli.trabzonspor.org.tr/  buradan izleyebilirsin.çok değil buna benzer bişey olsa inan fazlasında gözümüz yok...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar suna acıklık getirelim trabzonun actıgı kamera belirli kişiden fazlası izleyemiyor
bu işten anlayan abilerim kardeşlerim daha iyi yaparlar acıklamasını ama vodafone ile onu bir tutmak anlamsız
kamera elbet degişecek artık direklerde dikildi önü kapancak yeri degişicek yapıcı eleştirilerde bulunalım :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Yahu arkadaşlar bazen sadece eleştirmek için konuşulduğu izlenimi doğuyor bende.
Kamera koymuşta sanki cihana açmış,  25 kullanıcıdan fazla kişinin bağlanamadığı bir sistem ile açıldı ilk an 38000 kişinin izlediği sistemi bir tutuyorsunuz ya helal olsun.

:) kızma hemen zaten ben bu kamera olayını anlamıyorum Efeden başka kimsenin işine yaramıyor aslında bir ona özel yayın yapsanız yeter o nasılsa canlı olarak bize anlatıyor
Beşiktaş gibi bir kulübe yayın yapmak kolay iş değil herhalde binlerce kişi 24 saat online oluyordur akyazı stadını aynı anda kaç kişi izler :D 10 kişi olmayacağına bahse girerim onlardan biride kesin efedir :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ben buldum ama 10 km ilerden bir kamera var ,dışarıdan gösteriyor  sevgili kardeşim :lol:

ahmet  abi http://akyazicanli.trabzonspor.org.tr/  buradan izleyebilirsin.çok değil buna benzer bişey olsa inan fazlasında gözümüz yok...
bu kadarına razı olacağına eminmisin sistemi çökmüş :evillol: burda bir ling verdin 3-5 kişi girdi mefta :bandit:

Çevrimdışı quentine83

kardeşim biz anlamayız server dan biz anlamayız alt yapıdan biz isteriz en iyisini en kalitesini.senin kulüp olarak vazifen en iyi hizmeti verip kulübün potansiyel gelir sağlayıcılarına (taraftarlarına) en iyi hizmeti vermek.bu stat bizim için yapılıyorsa ve bizden de özveri bekleniyorsa vermesinide bilmek lazım bazı şeyleri.sen koy kamerayı biz akşama kadar izleyelim diyoruz daha ne diyelim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

tamam sağol güzel kardeşim   :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ne derler kulagina o fisiltilari getirtene bakmak lazim  :kop: :kop: :kop:
rüzgar getirir bir kaynağı varki geliyor :bandit: hiiiçç hayal kurma derim maç pazar mazeret yok izin alamam falan yemez :evillol: zaten ankara adı duyuldu biz bjk_mabetle plan yapmaya başladık :D @ZEKI

Çevrimdışı ahmet türker

bu kadarına razı olacağına eminmisin sistemi çökmüş :evillol: burda bir ling verdin 3-5 kişi girdi mefta :bandit:
evet  server veriyor degerli kardeşim. :kop:  :kop:

Çevrimdışı quentine83

şuan bende giremiyorum :D benim asıl anlatmak istediğim şuydu vodafone daha iyisini yapabilirdi.en azından 180 derece dönebilen bişey.eski açık altta bişeyler oluyor üstte yaprak kıpırdamıyor.insan merak ediyor haliyle.derdimiz buydu yoksa bize ne trabzonun stadından...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

kardeşim biz anlamayız server dan biz anlamayız alt yapıdan biz isteriz en iyisini en kalitesini.senin kulüp olarak vazifen en iyi hizmeti verip kulübün potansiyel gelir sağlayıcılarına (taraftarlarına) en iyi hizmeti vermek.bu stat bizim için yapılıyorsa ve bizden de özveri bekleniyorsa vermesinide bilmek lazım bazı şeyleri.sen koy kamerayı biz akşama kadar izleyelim diyoruz daha ne diyelim.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

şuan bende giremiyorum :D benim asıl anlatmak istediğim şuydu vodafone daha iyisini yapabilirdi.en azından 180 derece dönebilen bişey.eski açık altta bişeyler oluyor üstte yaprak kıpırdamıyor.insan merak ediyor haliyle.derdimiz buydu yoksa bize ne trabzonun stadından...
tabiki haklısın  :)  :ok:

Çevrimiçi Necmi

hımmm burda özveri verecek olan taraftardır maçlara baktığında ne kadar özverili olduğunu görürsün birşeyler verki isteme hakkında olsun şahsına değil genel Beşiktaş taraftarına sözüm hizmet hakedene yapılır gerçekten bizim taraftarımız haketmiyor

Çevrimdışı ahmet türker

hımmm burda özveri verecek olan taraftardır maçlara baktığında ne kadar özverili olduğunu görürsün birşeyler verki isteme hakkında olsun şahsına değil genel Beşiktaş taraftarına sözüm hizmet hakedene yapılır gerçekten bizim taraftarımız haketmiyor
bir tane kamerayı mı ? :alala:

Çevrimdışı quentine83

bu arada link bizim sitede açılmıyor.malum siteden girince direk açılıyor.zaten şuan akşam oldu burada karanlık kamera ... :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı rubi_tobin

:) kızma hemen zaten ben bu kamera olayını anlamıyorum Efeden başka kimsenin işine yaramıyor aslında bir ona özel yayın yapsanız yeter o nasılsa canlı olarak bize anlatıyor
Beşiktaş gibi bir kulübe yayın yapmak kolay iş değil herhalde binlerce kişi 24 saat online oluyordur akyazı stadını aynı anda kaç kişi izler :D 10 kişi olmayacağına bahse girerim onlardan biride kesin efedir :evillol:
Sen nasıl uygun görürsen üstadım. :lol:
Şu Ankara işi bana da uyar gibi ama önümüzdeki hafta netleşir.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abi çok katılmıyorum sana. Şu stad işinin planlaması bile büyük bir rezalet. Kaç ay kendi stadımızda oynayamayacağımızı yönetim en başından biliyordu, istediklerini elde edemediler (Fenerbahçe, Gs v.b) ve günü kurtarmak için Olimpiyat stadını seçtiler o da patladı şimdi yine geçici çözümler. Sen daha nerde oynayacağını bilemiyorsun bir de taraftarın senin peşinden gelmesini bekliyorsun.Tekrar tekrar aynı tartışmaya girmek istemiyorum ama bu ülke İstanbul'dan ibaret değil, iki sene şehir dışında o şehrin taraftarını çekebilecek bir planlama yapılabilir ve eminim şu an sattığımızdan daha fazla kombine satabilirdik, Olimpiyat stadı rezaletini çekmek için senin benim gibi manyaklar dışında kim gidip kombine alır.
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ankara'ya gidecek olanlar http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.new#new sayfasına bir isim bırakırlarsa seviniriz arkadaşlar. @Necmi Abi zaten arabayı doldurur arenadan. Bizler de planlama yapabiliriz