Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688387 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Koskoca Beşiktaş kulübü İstanbulda kendine futbol oynayacağı sahayı bulamıyor ve soluğu Ankara Yenikentte alıyor. Bu tarihi herkes bir yere not etsin bu aynı sarı bokun laciverti ve kırmızısı olan camialara  kimse ezeli rakip ebedi dost demesin. Bunlar olsa olsa...Anladınız siz onu.Onu olurlar. Fikret Orman'ın yerinde olsam bu saatten sonra ne azizin ne de ünalın olduğu herhangi bir ortamda samimi bir görüntü vermem.

Bizim biran önce statımızı yapıp hem tribünde hem de sahada renklilere azrail kesilmemiz şart oğlu şart.
Onlar stad ihtiyaçı olursa biz veririz bizim duruşumuz var... Büyük camiyayız  :iscrewy: bunu yazdım buraya öyle durum olursa  :by2:

Çevrimdışı ahmet türker

Koskoca Beşiktaş kulübü İstanbulda kendine futbol oynayacağı sahayı bulamıyor ve soluğu Ankara Yenikentte alıyor. Bu tarihi herkes bir yere not etsin bu aynı sarı bokun laciverti ve kırmızısı olan camialara  kimse ezeli rakip ebedi dost demesin. Bunlar olsa olsa...Anladınız siz onu.Onu olurlar. Fikret Orman'ın yerinde olsam bu saatten sonra ne azizin ne de ünalın olduğu herhangi bir ortamda samimi bir görüntü vermem.

Bizim biran önce statımızı yapıp hem tribünde hem de sahada renklilere azrail kesilmemiz şart oğlu şart.
değerli kardeşim bizim gibi toplumlarda düello geleneği hiç olmadı ,bizde pusu kurma geleneği var , düşene bir temede sen vur deyimi yok mu , aslında biz daha düşmedik ,düşsek kimlerin neler yapabileceğini şimdiden anlıyoruz , bu da bizi dahada güçlendirir . :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Osmanli spor un baskani Besiktasi agirlamaktan seref duyariz demis.bize iyilik yapani asla unutmayiz ama koskoca İstanbul da bize stadini kullandirmayanlari da unutmayacaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Osmanli spor un baskani Besiktasi agirlamaktan seref duyariz demis.bize iyilik yapani asla unutmayiz ama koskoca İstanbul da bize stadini kullandirmayanlari da unutmayacaz.
unuturuz merak etme @Deniz  :iscrewy: büyük takımız duruşumuz var ona göre statımızı açarız

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen nasıl uygun görürsen üstadım. :lol:
Şu Ankara işi bana da uyar gibi ama önümüzdeki hafta netleşir.

Başkan ele verdin kendini  :evillol:

Çevrimdışı If Else

elbette izleyemez. TFF maçı

Arkadaşlar,

Ben daha passokart almadım. Ankaradaki maça kadar passokart çıkartıp maça yetişebilir miyim? Ne dersiniz? Maça daha 10 gün var gerçi...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Zoro

Ankarada herşeye yardımcı olmaya hazırım. Bugün passolige başvurdum. İnşallah bilet almayı beceririm

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaşlar "Salı gününe kadar kombine alanlar öncelikle alacaklar biletlerini, sonrasında ne kadar kalmışsa o satışa sunulacak." Metin Albayrak'ın açıklanması. Yarın bilet fiyatları açıklanacakmış. Kombinemiz olsa bile para öedeyeceğiz yani.
Kombinesi olanlar bilet talep edecekmi ona bakacaklardir. Kombinesi olan adama bilet satamazlar. Gecen senelerde bir macimiz izmire alinmisti cezamiz nedeniyle ve o macta kombineis olanlar bedava girmislerdi. Bir zahemt te kombinesi olana bilet satmasinlar artik. Adam kalkip istannbuldan ankaraya gidecek birde kombinesinin yaninda parami odeyecek  :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar,

Ben daha passokart almadım. Ankaradaki maça kadar passokart çıkartıp maça yetişebilir miyim? Ne dersiniz? Maça daha 10 gün var gerçi...
Passolige gir karti al kart gelmese bile mac bileti yuklete biliyorsun gecici kart veriyorlar bu tum passolig karti gelmeyenlet ic8n gecerlidir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar,

Pasokartınız olmasa da tek maçlık geçici kart alabiliyorsunuz arkadaşlar. Kartınızın gelmemesi bilet almanıza engel değil. Başvurunuzu yapın salı mesai bitimi kombi almayanlara açılacak biletler hazır bekleyin sitede. Açılır açılmaz da alın....

Çevrimdışı Efe

Mac iyiki ankaraya alindi passolig kart tavan yapacak simdi almayan herkes aliyor besiktasada para gelior dogal olarak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zoro

Mac iyiki ankaraya alindi passolig kart tavan yapacak simdi almayan herkes aliyor besiktasada para gelior dogal olarak :icool:
aynen hocam bugün duyar duymaz başvuruyu yaptım

ysariusta

• Ziyaretçi

acaba kombinesi olanlar maça gitmesek Angaralılar doya doya izlese mi?  :evillol: :evillol: Yok valla Angara buluşması kaçmaz. Ayrıca bu da tarihi bir gün olacak

Çevrimdışı Efe

acaba kombinesi olanlar maça gitmesek Angaralılar doya doya izlese mi?  :evillol: :evillol: Yok valla Angara buluşması kaçmaz. Ayrıca bu da tarihi bir gün olacak
Mac pazartesi olsa ordaydim ama sans iste kacirdik makarayi  :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Maça gelemeyecek kombine sahiplerinin transfer yapması çok önemli bu maçta
Kontenjanı tutarlarsa 5-6 bine oynama riskimiz var

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maça gelemeyecek kombine sahiplerinin transfer yapması çok önemli bu maçta
Kontenjanı tutarlarsa 5-6 bine oynama riskimiz var
3-4 kişi bulabilirim kombinesini transfer edebilecek olan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Maça gidemeyecek herkes transfer etmeli kombinesini.Ankaralı Beşiktaşlıları bu zevkten mahrum bırakmamak ve Beşiktaşı yalnız bırakmamak lazım. :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Mac pazartesi olsa ordaydim ama sans iste kacirdik makarayi  :bawling:
Olsun Efe kardeşim Pazartesi de banttan izleriz

Çevrimdışı Deniz

unuturuz merak etme @Deniz  :iscrewy: büyük takımız duruşumuz var ona göre statımızı açarız
@SaLVaDoR bu sefer sağlam durmalıyız.500 km bizi yola düşürdüler.Deplasman olarak gelirlerse dua etsinler  :bandit:

Çevrimdışı haskolu

Arkadaşlar kombinesi olanlar tek maçlık transfer yaptığında seyirci sayımızı arttırırız ancak klübe gelir sağlayamayız değilmi?

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşa koskoca İstanbulda stad öneremeyen tff düşünsün. Bu hadise bizi sadece büyütür. Uçurumun kenarından dönen bir klübe insanların gittikçe yükselen sempatisini daha da arttırır. 111 yıllık spor klübüne üstelik batık haldeyken bile Türk sporuna stad hediye etmeye çalışan klübe çok büyük haksızlıktır bu. ancak zerre kadar üzülmedim.bu hadise sadece bizim elimizi kuvvetlendirir

Çevrimdışı haskolu

hayır,ama zaten 4000 civarında bilet satışa çıkacak onlar tamamen satılır
kombine transferi karşılığı en az 20 - 30 tl lik kartal yuvası alışverişi geleneği oluşturabilsek harika olur aslında

Çevrimdışı yigitcan1903

Metin albayrak söyle bir cümle kullandı, Satışa çıkacak biletler salı gününe kadar ilk önce kombine kart sahiplerine öncelik tanıyacağız daha sonra tüm herkese açacagız dedi?

Yanı kombineler gecerli değil dogrumu anladım?
Benim bundan anladığım salı gününe kadar kombine sahipleri kombineleri karşılığında o maçın biletini alacak ücret ödemeksizin (geçici paso gibi)
Kalan biletler toptan satışa çıkacak
Böyle yapılırsa sorun çözülür

Çevrimdışı ilhan

kombine transferi karşılığı en az 20 - 30 tl lik kartal yuvası alışverişi geleneği oluşturabilsek harika olur aslında
Mükemmel olur iyi fikir :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: