Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694149 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

bilet yok demedinmi :alala: o yüzden gelmedim yoksa niyetim vardı :D
hee tmm abi valla bi karisti ortalik biseyler oldu zaten aramizda balkesli besiktaslilar
Varmis pankarti indirmeye kalktilar bizim bi dayak cektiler flen dönüstede taslamislar galiba öyle
Diyolar  asil dertleri bizle bandirmalilarla bize bisey olmadi  :alala: ordaki balkes macinda siknti cikar cok
Kısacasi liderligi aldik geldik   :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

Ahmet nur çebi vodafone arena için 2.yarıyı hedefliyoruz en kötü ihtimalle sezonun son iç saha maçını stadımızda oynamayı istiyoruz demiş açıklamayı seyreden var mı?
balıkesirspor maçından sonra ntvsporda görmüştüm.

benim sorum bizim stat her şey dahil % kaçlardadır.
bugün antalyada yapılan bir stat için " ANTALYA'da 33 bin kişilik stat inşaatında çalışmaların yüzde 65'i tamamlandı. " resimlerde çatı montajına  da başlanmış.farklı zaten çatısı sanırım.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 01:14:51 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Zoro

Statta çalışmalar başlamış obitaşın vinci dönüyor

Çevrimdışı Zoro

Statta çalışmalar başlamış obitaşın vinci dönüyor
yanlış görmüşüm numaralıdaki çiçeklerin vinci dönüyormuş

Çevrimdışı Efe

Calismalar baslamis demirciler demir oruyor numaralida isciler var :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

3puani aldik donuyoruz balkesden pankart skinti cikardi bizim buda stadla ilgili paylasim olsun

http://www.fanatik.com.tr/2014/10/06/taraftarlar-tribunde-atisti-389479
Fanatik gazetsi haber yapmış zaten   :super: :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı arda

Hobbaaa Eski açıkta yaşam belirtisi an itibariyle..

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Buraya yükleyecektim videoyu ama boyutu büyük olduğu için yükleyemedim

Hit alsın biraz emek vermiş sağolsun

Çevrimdışı serti67

anımasyon dıınce bende bıseler atmıs ayrıntılı sandı daha once cıkannın aynısı nerdeyse ızmuhendıslıgın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Abdullah

Video geçen kış internetteki video kendisi de zaten bazı şeylerin değiştirildiğini belirtmiş. Asıl yüksek kalitedeki gerçek videoyu da Aralık ayında koyacakmış.

Çevrimdışı Yalçın

Hybrid cimlerin nasil olduguna dair fikir:

[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 11:51:13 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Saatcinin giriste koydugu saha ici cekim ne alakaysa dogru düzgün bir video bulamamis mi atletico duyurusunu koymus..neyse..

animasyonda catinin nasil gerilecegini gostermeye calismis.animasyonda gorundugu kadariyla stadin ici demir iskelelerle dolacak.bu nedenle prekastlarin tamamen konulmus ve bitmis olmadi gerekiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Video geçen kış internetteki video kendisi de zaten bazı şeylerin değiştirildiğini belirtmiş. Asıl yüksek kalitedeki gerçek videoyu da Aralık ayında koyacakmış.
Ama yapılacak is bu aşşagi yukari cok zor bi imalat degil parcalar geldimi hizlica bitirilecek bi is iz insaata bagli hizi yil sonu bu ise orta bolumden baslayabilirler :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

efe hocam bayramdada canlı yayın mesaısındesın masallh:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Abdullah

Ama yapılacak is bu aşşagi yukari cok zor bi imalat degil parcalar geldimi hizlica bitirilecek bi is iz insaata bagli hizi yil sonu bu ise orta bolumden baslayabilirler :ok:
Öyle abi çok zor olacağını sanmıyorum. Yerdeki parçaların montajı bir ayda tamamlanır gibi. Eğer kabanın biten kısımlarından erkenden başlarlarsa da yeni açık ve numaralı o vakitte tamamlanır vakitten tasarruf etmiş oluruz  :ok:

Çevrimdışı Efe

efe hocam bayramdada canlı yayın mesaısındesın masallh:))
Valla bende ise basladim emekcilerde basladi canli yayinda basladi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Öyle abi çok zor olacağını sanmıyorum. Yerdeki parçaların montajı bir ayda tamamlanır gibi. Eğer kabanın biten kısımlarından erkenden başlarlarsa da yeni açık ve numaralı o vakitte tamamlanır vakitten tasarruf etmiş oluruz  :ok:
Evt bence aralik sonu en gec orta bolumde cati imalati baslamali o zamana kadar insaatta baya ilerlemis olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Hybrid cimlerin nasil olduguna dair fikir:

çimli sahaya uygulanıp sonra tekrar saha tohumlanıyor. biz de de hazır çimler serildikten sonra yapılacak demek ki.
yeni tohumların filizlenmesi dahil saha zemini işi 3-4 haftada hallolur gibi gözüküyor.

Çevrimdışı quentine83

animasyonda eski açığın da nasıl göründüğünü görüyoruz.hiçte fena durmuyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Kartal Ç

animasyonda eski açığın da nasıl göründüğünü görüyoruz.hiçte fena durmuyor...

hocam "eski"eski açığa göre en az 10 kat daha baskılı olacak bence orası. arenadan önce deniz tarafındaki kale rakip kaleci için cennetti. yarısı zaten rakip seyirci tribünü olduğu için boştu. kalenin arkasında tribün uzaktı ve hatta araç kapısı vardı. şimdi orda duvar gibi yükselen 2 katlı bir tribün ve sadece bizim taraftarlarımız olacak. aynı olmasa da benzer durum yeni açıkta da var. arena yapısından dolayı artık her iki kalede de rakip kalecilerin ensesinde soluyacağız :bandit:

Çevrimdışı Efe

Suan cicekler demit islerini yapiyor numaralida da kolon perde vs isleri var yanlis gormuyorsam yeni acikta bi hareket goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı berk_bjk

çimli sahaya uygulanıp sonra tekrar saha tohumlanıyor. biz de de hazır çimler serildikten sonra yapılacak demek ki.
yeni tohumların filizlenmesi dahil saha zemini işi 3-4 haftada hallolur gibi gözüküyor.

Biz de aynı firmaya mı yaptırıyoruz?