Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694114 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çalışmalar ne zaman başlıyor?
Hafta ici baslar diye dusunuyorum cicekler belki yarin hareketlenebilir ama pek sanmiyorum carsamba gunu hareket baslar bence
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Balıkesir maçında deplasmana gidildi mi

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi murat

Balıkesir maçında deplasmana gidildi mi
İstanbul döndüysen anadolu yakasında buluşabiliriz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bizim merdiven çıkışlarının genişliği ne kadar olucak bilen birisi var mı Başka bir stadla karşılaştırabilir miyiz? 

Çevrimdışı Türkay

wowturkey de gördüm fifa 15 de bizim stat. Gerçek midir bilmiyorum ama güzel olmuş

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Levent BAL

wowturkey de gördüm fifa 15 de bizim stat. Gerçek midir bilmiyorum ama güzel olmuş

Kardeşim Fifa 14 bu oyun.

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı TØLGA

3puani aldik donuyoruz balkesden pankart skinti cikardi bizim buda stadla ilgili paylasim olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mezuroro

Stad'in bitmesi ile birlikte efsane yillar bizi bekliyor olacak. Tabii ki bu kafa yapisi devame ederse. Demiroren gibi birisi gelip yine takim oyuncusu olmayan tipleri takima doldurmaz umarim.
Alan Walsh

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Canlı yayın kamerası siyah beyaz olmuş :D

Çevrimdışı arda

Canlı yayın kamerası siyah beyaz olmuş :D

Canlı yayında çıldırdı şampiyonluk istiyor. Cümleten iyi bayramlar

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı doctore

kardeşlerim hepinizin kurban bayramınızı en içten en samimi duygularımla kutlarım. en güzel günler sizinle olsun. iyi bayramlar.   :bye: :bye: :bye:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ilhan

Canlı yayında çıldırdı şampiyonluk istiyor. Cümleten iyi bayramlar
Kardeşim sana da iyi bayramlar, evet oda şampiyonluk moduna girmiş. :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

inşaat olmadan da gün geçmiyor kamerada siyah beyaz 13 gün ara var lige o arada bolca stadla ilgileneceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

yarın çalışma olacak mı stadda ufak tefek? yoksa tüm işçiler çarşamba mı başlayacak?

Çevrimdışı Efe

Ahmet nur çebi vodafone arena için 2.yarıyı hedefliyoruz en kötü ihtimalle sezonun son iç saha maçını stadımızda oynamayı istiyoruz demiş açıklamayı seyreden var mı?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın çalışma olacak mı stadda ufak tefek? yoksa tüm işçiler çarşamba mı başlayacak?

ben başlanacağını düşünmüyorum ama çiçeklerden bi kaç hareket olursada şaşırmamak gerek numaralı duruyor öylece :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Levent BAL

Ahmet nur çebi vodafone arena için 2.yarıyı hedefliyoruz en kötü ihtimalle sezonun son iç saha maçını stadımızda oynamayı istiyoruz demiş açıklamayı seyreden var mı?
Evet abi Trtsporda izlemiştim

Çevrimdışı Efe

Evet abi Trtsporda izlemiştim

bi umut var o zaman bu sezon açılacağına dair bakalım çatııyı yetiştirebilecekler mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Levent BAL

bi umut var o zaman bu sezon açılacağına dair bakalım çatııyı yetiştirebilecekler mi
ocak şubat gibi çatıya başlayıp son 1 2 iç saha maçımızı yeni stadımızda oynama düşüncemiz var demişti abi inşAllah dediği gibi olur

Çevrimdışı Tolga

bence çok zor he tabi şampiyon olursak kutlamaları statta yapabiliriz bir ihtimal :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bence çok zor he tabi şampiyon olursak kutlamaları statta yapabiliriz bir ihtimal :)

bencede zor ama çim için yeterli zaman kalabilirse neden olmasın burda çatıyı yapacak şirketin hızına bakılır sadece kaba en kötü ocak sonu gibi bitecek yıl sonuna doğru yapım başlarsa ihtimal olabilir maç oynanacak hale gelebilir çatının nasıl yapılacağı önemli burda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi @MURAT abi siz balkes macina geldinizmi??
bilet yok demedinmi :alala: o yüzden gelmedim yoksa niyetim vardı :D