Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak

Alıntı
Futbol Takımımız’dan 7 futbolcumuz, Türk A Milli Takımı’nın Çek Cumhruiyeti ve Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.

Türk A Milli Takımı, 10 Ekim'de İstanbul'da Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim tarihinde Letonya ile deplasmanda 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacak.

Bu karşılaşmaların aday kadrosuna Futbol Takımımız’dan; Tolga Zengin, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Mustafa Pektemek davet edildiler.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59640/

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 22:59:53
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

ısıklandırmadan dolayı olsa gerek cok efsane olmus bu foto ben kendimden gectim :super:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 23:17:21
  • İstanbul (Kurtuluş)
güccük çıkmış benimki  :iblush: :)
hocam twitter'da resme büyüttükten sonra sağ tık "yeni sekmede aç" yap, açılan resmi kaydet  :eyes

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar in cin top oynayacak tabi bayram günü çalışma olması abes kaçar zaten :).Bırakın işçilerimiz ailesini sevdiklerini görsün morallensin.O moralle bütün işçiler döndükten sonra performans daha da artacaktır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle bizim olan takımımızın olan bizim gözümüzde en güzelidir  :)
Bizim gözümüzde değil dünya çapında çok güzel bir stad yapılıyor :D

ysariusta

• Ziyaretçi

fotoğraf on numara noktasal ışıklar çok iyi düşmüş vinçten. akyazı stadı agustos ve su ankı fotolarına bakınca kabanın kısa surede bıtecegıne ınancım artıyor. tabı akyazı gıbı ıncecık bı ınsaat cıkmıoz bız. varsın çatı takılmasın serme çimle koltuksuz oynayalım ama bu sene oynayalım  :s20:
Akyazı yap satçı laz müteahhit stadı

Çevrimdışı ibrahimktkc

Arkadaşlar in cin top oynayacak tabi bayram günü çalışma olması abes kaçar zaten :).Bırakın işçilerimiz ailesini sevdiklerini görsün morallensin.O moralle bütün işçiler döndükten sonra performans daha da artacaktır  :)
Benimkisi sadece tabirdi yoksa tabiki gidecekler tatillerini yapacaklar  :tabe: :eyes

Çevrimdışı Deniz

Stadı güzel yapan en son şey kapasitesidir.Bunun en güzel kanıtı olimpiyat stadı :)
bence güzellik için bir liste yaparsak;
1.Stadın konumu
2.Stadın atmosferi
3.Stadın zemini
4.Stadın dış görünüşü
5.Staddaki imkanlar

stadyumuz güzel yapan şeyler bunlardır.Bana bugün desinler sana San Mamesin aynısını yapacam ama olimpiyat stadının oraya + üstüne bizim tüm borçları silecem deseler kabul etmem.Biz o konuma yapılabilecek en iyi stadlardan birini yapıyoruz.eksikleri yanlışları olabilir ama o kadar güzelliğin yanında bence çok da bir önemi yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Stadı güzel yapan en son şey kapasitesidir.Bunun en güzel kanıtı olimpiyat stadı :)
bence güzellik için bir liste yaparsak;
1.Stadın konumu
2.Stadın atmosferi
3.Stadın zemini
4.Stadın dış görünüşü
5.Staddaki imkanlar

stadyumuz güzel yapan şeyler bunlardır.Bana bugün desinler sana San Mamesin aynısını yapacam ama olimpiyat stadının oraya + üstüne bizim tüm borçları silecem deseler kabul etmem.Biz o konuma yapılabilecek en iyi stadlardan birini yapıyoruz.eksikleri yanlışları olabilir ama o kadar güzelliğin yanında bence çok da bir önemi yok.
San Mamesi bizim stadın yerine yapsınlar borçlar kalsın :kop::kop:

Çevrimdışı Efe

san mames barria da demir yok istemem öyle stad :D bizim stada sadece görüntü açısından bakmayın işlevsellik dayanıklılık ve deprem anında toplanılacak alan olmasıyla dünyada sayılı yapılardan boğazda olması zaten tek olmasını sağlıyor gerisi benim için çok önemli değil bittiğinde her gelen aşık olacak o kadar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kapasite dışında bizden artı nesi var  :alala: hemen hemen birbirine çok benzeyen statlar bizim dış görünüşümüz çok daha iyi teknolajik anlamdada onlardan iyiyiz o stat tam bir futbol mabeti ama bizimkide tam bir futbol mabeti kaldıki bitmeden daha kabası yapılırken başka bir stattan daha kötü olmasını neye göre söylüyorsun anlamadım bu tür şeyler bence bittiğinde tartışılır

Çevrimdışı Efe

eski açıkta 9 ve 10. kirişler de ortaya çıktı bugün kalıpları çıkarıldı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

geçenlerde bir yabancı sitede bir liste görmüştüm yeni yapılmış ve yapılmakta olan stadların en iyilerini listelemişlerdi 5 tane stad yeni nesil üst seviye stadyum arasında vodafone arenada vardı ve özellikleri diğerlerinden fazlaydı san mamesin esamesi yoktu listede san mames yeni yapılmış modern bir stadyum ama onun dışında ne artıları var :alala: hani şu brazilyada yapılan yeni stadyumla mukayese etseniz neyse yabancılar stadları kapasitesiyle değerlendirmiyor baktıkları başka kriterler var

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 00:54:17
  • İstanbul (Kurtuluş)
eski açıkta 9 ve 10. kirişler de ortaya çıktı bugün kalıpları çıkarıldı :)
En güzel bayram hediyesi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

geçenlerde bir yabancı sitede bir liste görmüştüm yeni yapılmış ve yapılmakta olan stadların en iyilerini listelemişlerdi 5 tane stad yeni nesil üst seviye stadyum arasında vodafone arenada vardı ve özellikleri diğerlerinden fazlaydı san mamesin esamesi yoktu listede san mames yeni yapılmış modern bir stadyum ama onun dışında ne artıları var :alala: hani şu brazilyada yapılan yeni stadyumla mukayese etseniz neyse yabancılar stadları kapasitesiyle değerlendirmiyor baktıkları başka kriterler var
Gelecekteki en iyi stadyumların başında bizim stadımız gösteriliyor her yerde  :bandit:
Bakın yabancıların yaptığı videolarda bile önemli yer tutuyor

Çevrimdışı Deniz

İnternette rast geldim beyler akşam akşam iyi gider  :icool: .dün çekilmiş video

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

kapasite dışında bizden artı nesi var  :alala: hemen hemen birbirine çok benzeyen statlar bizim dış görünüşümüz çok daha iyi teknolajik anlamdada onlardan iyiyiz o stat tam bir futbol mabeti ama bizimkide tam bir futbol mabeti kaldıki bitmeden daha kabası yapılırken başka bir stattan daha kötü olmasını neye göre söylüyorsun anlamadım bu tür şeyler bence bittiğinde tartışılır
@Necmi abi sadece San Mames'ten bahsedildiği için o yapılsın falan dedim. Bizimkinden daha iyi diye bir karşılaştırma yapmadım ki :alala: Her zaman söylüyoruz zaten bizim stadımız teknolojisi bakımından Avrupanın en iyi stadyumu olacak. San Mamesin bizden artıları kapasite ve stad içi estetik. Bizimde o arazide kalıp yapabileceğimiz en iyi stad yapılıyor. Buna itiraz edene de hep karşı çıktık zaten. Kaldı ki içinde estetik falan bile hiç önemli değil. İçinde 75.000 Beşiktaş taraftarı varken Olimpiyat stadı bile estetik oluyor :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sadece San Mames'ten bahsedildiği için o yapılsın falan dedim. Bizimkinden daha iyi diye bir karşılaştırma yapmadım ki :alala: Her zaman söylüyoruz zaten bizim stadımız teknolojisi bakımından Avrupanın en iyi stadyumu olacak. San Mamesin bizden artıları kapasite ve stad içi estetik. Bizimde o arazide kalıp yapabileceğimiz en iyi stad yapılıyor. Buna itiraz edene de hep karşı çıktık zaten. Kaldı ki içinde estetik falan bile hiç önemli değil. İçinde 75.000 Beşiktaş taraftarı varken Olimpiyat stadı bile estetik oluyor :)
olimpiyatmı :alala:  ben o stadın estetiğine s..... bu ülkede en çok küfür yiyen kişi o stadın mimarıdır kesin :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2014, 01:53:42
  • İstanbul (Kurtuluş)
olimpiyatmı :alala:  ben o stadın estetiğine s..... bu ülkede en çok küfür yiyen kişi o stadın mimarıdır kesin :D
bence mimarlığı tartışılır hale gelmiştir  :ok: