Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701074 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

ben aslında son gune kadar bekledim hep dedim su 15 kişilik ekibin gec oraya gelmesinden hep bi beklentiye girdim ama baktıkki yine olmadı yine olmadı bu sefer ben kapasite arttırımındanda birsey beklememe kararı aldım en azından kısa vadede baska seylerde diretmezler bizde diretiyorlarya insan delirmeden edemiyor gece gece :akuma:
boşver küfür et geç stresini at stat olana kadar dayı diyeceğiz malesef

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Kıbrıs'a herzaman bekleriz bir diğer sefere daha uzun bir süre kalacaksan tanışma fırsatımız olur inşallah.
inşallah büyük ihtimal yakın bir zamanda tekrar gideceğimtanışmak isterim seninle hatta başka kıbrıslı varsa orda mini buluşmada yapabiliriz bu seferki çok hızlı bir gidiş geliş oldu @Karakartalözgü

Çevrimdışı WarrChief

o işte sıkıntı varmış şuan bununla idare edicekmişiz öyle söyledi rubi_tobin gerekli açıklamalarıda yaptı
bakalım görecez

evet yani en makul olanı yemekhanenin oradaki ancak onunda alt yapısı yetersizmiş bence bu iyi bosverin:D

ysariusta

• Ziyaretçi

@MUTLU sağ ol eline sağlık. Numarlı şahane olmuş

Çevrimdışı TØLGA

evet yani en makul olanı yemekhanenin oradaki ancak onunda alt yapısı yetersizmiş bence bu iyi bosverin:D
en kötü kameranın önündeki testere kirişleri yapılana kadar bekliycez  :bandit:
ondan sonra degiştirirler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

en kötü kameranın önündeki testere kirişleri yapılana kadar bekliycez  :bandit:
ondan sonra degiştirirler
akıl ederlerse  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

herkese iyi geceler ...stadtan dakika ve skor alabilirmiyiz..
@Necmi  abi bu gazete olayını ne yaptınız..gelişme varmı?

Çevrimdışı Burak

Merak ettiğim şey artık kapalıda prekatlarda bitmek üzere, bundan sonra sütunlarda küfeki kaplaması başlar mı artık yoksa daha beklenir mi?

Çevrimdışı MUTLU

Yanlız Alacalı'da iyi çalışıyor arkadaşlar. Saat 6 da hala çalışıyorlar ve kocaoğlan sürekli hareket halindeydi.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı ALI RIZA

Merak ettiğim şey artık kapalıda prekatlarda bitmek üzere, bundan sonra sütunlarda küfeki kaplaması başlar mı artık yoksa daha beklenir mi?
sütün işlemleri daha var @Necmi abi o zaman bize en ince ayrıntısına kadar detay verir

Çevrimdışı Efe

deli gibi beton dökülüyor numaraı tabla ve yeni açık tablaya :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

şu kuleler eski yapı olduğu için korunmasını anlarım da geçilmemesi gerektiğini anlayamıyorum.

sanarsın galata kulesini yıkıyon ya da yükseltince galatanın özelliği kayboluyor.iki tane taş kule.nedir bu kulelerin eski yapı olmasından başka özelliği , bilmediğimiz bir özelliği daha mı var.

stada yapışık olsa , üstüne görseldeki gibi düz alan yapılsa , manzara izlemek isteyen oradan izlese , sağlam yapıp oraya masalar atılsa.oraya çıkarken kulelerin içinden çıksan tarihle yenilik buluşsa.halamın bıyığı olsa.hala hariç hepsi olabilir şeyler.insanlar , özellikle türkiyedeki güç sahibi insanlar birbirini çok kısıtlıyor(parası verilmeyince).olması mümkünse ve yarar sağlıyorsa olmalı.git arkaya gökdelen dik demiyoruz sonuçta.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

Hocam siz Orlandoda mı yaşıyorsunuz ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Duzeltme yapalim ve bu konuyu burda kapatalim.
"...armasında ay yıldız taşıma hakkı alan 3 kulüp vardır. bunlardan sadece karşıyakaya atatürk tarafından verilmiştir bu hak. sebebi ise kurtuluş savaşında en saflarda karşıyakalı sporcuların savaşması üzerinedir.

daha sonra kasımpaşa bu hakkı elde etmiştir. dönemin cumhurbaşkanı ismet inönü bu hakkı güreş ve halter gibi sporlarda aldığı başarıdan dolayı kasımpayaşa vermiştir.

beşiktaş ise 51 yılında yunanistan ile dostluk maçı yapmaya karar verilmiş fakat türk milli takımı kadrosu yoktur görev beşiktaşa verilir bir galatasaraylı ve bir de fenerbahçeli sporcu kadroya dahil edilerek maça çıkılır bazı kaynaklara göre 2-0 türkiye kazanır bazı kaynaklara göre 1-0 yunanistan. bunun üzerine bu hak elde edilmiştir ve ilk tescil ettiren kulüp beşiktaştır. ilk bu hakkı alan kulüp ise karşıyaka'dır..."
@ZEKI yanlış biliyorsun amplemimizde bayrak taşıma hakkı Türkiyede ilk lisans çıkartan kulübü olduğumuz için Meclis kararıyla verildi ilk biz aldık ve meclis kararıyla aldık :)

Çevrimiçi Necmi

Yok henüz bir gelişme yok yapacağız ama  o işe bir başladımı geriye dönüş olmaz o yüzden doğru adımları atarak gidelim diye biraz ağırdan alıyoruz @yoksul

Çevrimdışı Efe

numaralıda ekim ayı sonuna doğru 2.kat testere kirişleri imalata başlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

@Necmi abi yapalım bir demo herkes tutsun bir ucundan. inanıyorum ki forumda destek verecek çok arkadaş var.Forumda bir anket yapalım en azından kim neler yapabilir fikir sahibi olunabilir...Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak gibi olmasın ama maalesef kimler 
yapıyor görüyoruz....

ne zamandır yazacağım @FARUK un inanılmaz bir anlatma yeteneği var..@sallapati -@deniz-@ifelse  ve ismini sayamadığım bir çok kaliteli kalem var. neticede sözkonusu beşiktaş....

Çevrimdışı Deniz

@Deniz cim evet.yaşamaksa yaşıyoruz.
Ben de 3 ay new yorkta 2 ay north carolina-kitty hawkta yaşıyorum :)

edit:Mümkün oldukça erken Türkiyeye kaçıyorum  :lol:
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 01:12:44 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yapalım bir demo herkes tutsun bir ucundan. inanıyorum ki forumda destek verecek çok arkadaş var.Forumda bir anket yapalım en azından kim neler yapabilir fikir sahibi olunabilir...Kimsenin emeğine saygısızlık yapmak gibi olmasın ama maalesef kimler 
yapıyor görüyoruz....
önce işin teknik kısmını sorunsuz bir platform halinde oturtalım ondan sonra forumda bu konuyu bir başlık altında konuşacağız şimdi platform şekillenmediği için ne nasıl olacak bilmiyorum farazi şeyler konuşmak istemiyorum arkadaşların önerileri olur platform izin vermez yapamayız kırgınlık olur gerek yok önce ortaya somut şeyleri çıkaralım sonrasında üstünde tartışırız @yoksul

Çevrimdışı TØLGA

müthiş ya sağ tarafta yeni evlencek bir gelin adayı var  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

bir mikser daha geldi. betona devam :super: yarına bol fotoğraf lazım :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

@Necmi abi KKTC Beşiktaş taraftarları derneğimiz mevcut oradada hasta Beşiktaşlı abilerim,kardeşlerim var maç günleri güzel bir topluluk oluyor orda en kısa zamanda yine bekleriz.

Çevrimdışı Tolga

eski açık ile numaralı birleşimi tahminen ne kadar zaman sonra birleşmeye başlar bu konuda öngörüsü olan arkadaşlar cevap verebilir mi  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...