Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Yarından sonra artık çalışmalar yavaşlar heralde, Ekim 10 gibi tekrar aynı tempo yakalanırsa harika olur :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yarından sonra artık çalışmalar yavaşlar heralde, Ekim 10 gibi tekrar aynı tempo yakalanırsa harika olur :ok:
En geç çarşamba günü tekrar eski tempo yakalanacaktır. Daha önce de belirtmiştim transfer döneminin bitişiyle birlikte statta büyük bir ivme yakalandı çünkü tüm yönetim özellikle Başkan ve Ahmet Nur Çebi ağırlıklarını stada vermeye başladılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sado

arkadaslar bi sorum olucaktı.Eskı acık en köşesi ne olarak kullanıkcak , birde resımde işaretlı olan üçgen seklındekı boş alan havalandırma boslugu mu yoksa baska bırsey mı ?  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı MUTLU

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı MUTLU

Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

eylül ayını bitirmiş bulunuyoruz çok güzel bir ayı geride biraktık betona demire doyduk diyebilirim ekim ayında da işlerin bu hızla gitmesini diliyorum :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

Çevrimdışı WarrChief

oha ya eski acıkta bir sıra daha inildi olmadı bak bu:((((

Çevrimdışı MUTLU

Çevrimdışı Anıl

16'ya indi bundan sonra düz devam edecek, beklenen oldu ama yine de :bawling: :bawling:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Fotoğraflar için teşekkürler,eski açıkta inilen son basamaktı o bundan daha fazla inilmeyecek sanıyorum diğer köşeye yaklaşınca yükselmeye başlayacak bence şimdi kötü görünüyor ama orası tamamlanınca çok güzel dalgalı bir yapı olacak ve yeni açık tribününden görülen boğaz manzarası kaybolmayacak.

Çevrimdışı ALI RIZA

@MUTLU 10 numarasın bugün de boş geçirmedik süper stad olmuş bayram havasında ama  :bawling:

Çevrimdışı Efe

yuhaa numaralıya tabla atılıyor bitmiş tabla fotolarda mutlu nerdeydin sen bu saate kadar :ebebe: :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

asıl olmayan kule denilen 2 tane yapı  :alala: kuleyle alakası yok ama neyse biz kule diyelim onu 1 cm bile geçmeyecek onun için o sıra öyle olacak malesef

Çevrimdışı Efe

zaten bi gariplik vardı numaralıda kolona perdeye bu ışık yakılmıyor tablaya yakılıyor :sevinc :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTLU

@MUTLU 10 numarasın bugün de boş geçirmedik süper stad olmuş bayram havasında ama  :bawling:
Eyvallah @SaLVaDoR bu ara yıllık izindeyim evde canım sıkıldı atladım stadı seyretmeye gittim. Fotoları saat akşam 6 civarı çektim ama ancak eve yeni gelip atabildim. İyi seyirler arkadaşlar

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet kamera artık güncelliğini yitirdi değiştirelim bence başka açılara alınsın...!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA

Eyvallah @SaLVaDoR bu ara yıllık izindeyim evde canım sıkıldı atladım stadı seyretmeye gittim. Fotoları saat akşam 6 civarı çektim ama ancak eve yeni gelip atabildim. İyi seyirler arkadaşlar
Süper işte izlemek bile süper stadı çekeceksin sandalyeyi alacaksın birayı izleyeceksin... Aklına sergenin golü gelecek içmeye devam edeceksin  :drunkard: :serefe:

Çevrimdışı Tolga

@MUTLU hocam ellerine sağlık fotosuz kalmadık gene   :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUTLU

Çevrimdışı WarrChief

asıl olmayan kule denilen 2 tane yapı  :alala: kuleyle alakası yok ama neyse biz kule diyelim onu 1 cm bile geçmeyecek onun için o sıra öyle olacak malesef

ben aslında son gune kadar bekledim hep dedim su 15 kişilik ekibin gec oraya gelmesinden hep bi beklentiye girdim ama baktıkki yine olmadı yine olmadı bu sefer ben kapasite arttırımındanda birsey beklememe kararı aldım en azından kısa vadede baska seylerde diretmezler bizde diretiyorlarya insan delirmeden edemiyor gece gece :akuma:

Çevrimdışı MUTLU

Çevrimdışı kartal14

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet kamera artık güncelliğini yitirdi değiştirelim bence başka açılara alınsın....
o işte sıkıntı varmış şuan bununla idare edicekmişiz öyle söyledi rubi_tobin gerekli açıklamalarıda yaptı
bakalım görecez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK