Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Hep merak etmişimdir.Amerikada gibi ülkeler binaları yaparken çelik konstrüksiyonden yapıyor.Biz hala demir beton tabla vs kullanarak yapıyoruz.Neden bu tercih ediliyor hala ?

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

o anlatılan haberde %25 alınıp dağıtılması , yok sporcu isim hakkı bedeli ödemesi.bunlar zaten her takıma yapılan şeyler.gören de sanır , sadece beşiktaşa sporcu isim hakkı ödeniyor.bunlar stat olmasa da bizim kendi hakkımız olan şeyler.

sonuç olarak yardım değil , normal de değil , köstek var.
bizim aldığımız değil bizden alınanlardan bahsediyorum kardeşim :) stad sponsorluklarından aldığımız paradan devletin yüzde yimibeş kesinti yaptıklarından kardeşim

Çevrimdışı Efe

Hep merak etmişimdir.Amerikada gibi ülkeler binaları yaparken çelik konstrüksiyonden yapıyor.Biz hala demir beton tabla vs kullanarak yapıyoruz.Neden bu tercih ediliyor hala ?

tabiki para money deniz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

bu kadını bulsam evlenicem :D o derece sempatik tatlı geliyor  :kop:
bir kere daha düşün derim sevgili kardeşim  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı murat

deniz bende özellikle taş yapıları severim.her yerde farklı inşaat teknolojileri  gelişiyor.geçen ay gittiğim kocaalide gördüğüm bir taş cami ...
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 02:17:24 MURAT ]

Çevrimdışı manyak1903

beton çimento demir bunların deposuna sahip olanların musluğunu kesersin.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALI RIZA

değerli kardeşim ben hiç bir beşiktaş başkanına yolsuzluk yapmadığı müddetçe  karşi olmam ,başkan camiayı temsil eder ,beceriksizdir seçmeyiz gider .ama fikret orman en zor zamanda klübün başına geldi ,bence stad konusunu çok iyi yönetiyor . çok kurnazca işler yapıyor ,detaycı olmadığını söyleyemem neticede bir iş adamı ve konuşmalarından uyanık olduğuda belli oluyor .biraz  fazla eleştirildiğini düşünüyorum ayrıca eleştiren de eleştirecektir tabi ki bunlar sadece benim fikirlerim değerli kardeşim, birde dayı diye değilde abi diye hitap etsen daha çok sevineceğim... :D
Ahmet abi demekte çok fazla rahat olur ama nasıl sitersen  :iblush:  :iblush: Abi ama taraftarını da savunsun bir kerede hakkını versin düşman değil dost olsun hafta sonu maçı izledik gereksiz statta onca boş yer varken taraftarın ıslanmasına göz yumuyorlarsa art niyet ararım yemişim TFF kuralını hesabını kitabını Sen orada ne işin var derler _? (ünlem bırakamıyorum) doğruları haklı derecede doğru yanlışları da taraftar gözüyle haklı yanlış orta yolu olmuyor mu acaba hiçbir zaman _? Bursa maçı sonrası takımı eleştiren o gruba küfrettim haklıyım başkanda etmiştir takım galip gelmiş vs oraya gidip ne ortamı geriyorsun adam gibi oynayın diyorsun ama sonra 3 çektir diyorsun ve sonra başkanın röportajında bunlar kız gibidir ifadesi de çok yanlış bir tane delikanlı başkanı spor yaparken yakalar bana kız demiştin derse o zaman eğlence olur... Başkan duruş sergiliyorsa ifadesini taraftarına düzgün yapmalı öfke diyorsa ise taraftarda öfkeli bir nevi...
konuda çıkmayalım
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.msg70485#new
buradan devam olur inşallah

Çevrimdışı TØLGA

bir kere daha düşün derim sevgili kardeşim  :kop:  :kop:  :kop:
dede ne zaman evlilik desem geliyosun korkuyorum hee  :evillol: :evillol:
bu kadar ne çektin merak ediyorum :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

bu kadını bulsam evlenicem :D o derece sempatik tatlı geliyor  :kop:

harbiden güzel hatun.. ama yaşı senden büyüktür tolga   :D

Çevrimdışı Deniz

deniz bende özellikle taş yapıları severim.her yerde farklı inşaat teknolojileri daha fazla gelişiyor.geçen ay gittiğim kocaalide gördüğüm bir taş cami ...
Abi bence teknolojiyi biraz daha takip etmeliydik.tabi maddi durum el verir miydi bilemem  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

olsun gönüller bir olsun yeterki   :sevinc:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

bizim aldığımız değil bizden alınanlardan bahsediyorum kardeşim :) stad sponsorluklarından aldığımız paradan devletin yüzde yimibeş kesinti yaptıklarından kardeşim
abi tamam işte.bizim aldığımız da yok.
fikret orman stat için destek almıyoruz diyor.onlar da destek alıyor diye sundukları bilgilerin statla alakası yok.stat olmasa da alacağımız normal bir gelirimiz.stada fazladan yardım ediyormuş gibi yalanlama haberi yapılmış, stada destek alıyorlar diyerek.ben de o kısma vurgu yaptım.herkes için rutin olan şeyleri destek veriyor diyerek yazmışlar.

devletin %25 kesmesi konusuna çok girdim giremeyeceğim  :D almaz diyorlardı.vodafone stat yapım sponsoru değil onu da diyim tekrardan.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALI RIZA

o zaman ben alayım harbiden tatlı antalyalı sanırım :) 

Çevrimdışı Efe

an itibariyle numaralı iyice beyazlaştı beton sabaha biter yarın yeni açıkta tabla betonu bekliyorum bi ayrıntılı foto gelsede görsek ilerlemeyi yeni açık dönüşte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Ahmet abi demekte çok fazla rahat olur ama nasıl sitersen  :iblush:  :iblush: Abi ama taraftarını da savunsun bir kerede hakkını versin düşman değil dost olsun hafta sonu maçı izledik gereksiz statta onca boş yer varken taraftarın ıslanmasına göz yumuyorlarsa art niyet ararım yemişim TFF kuralını hesabını kitabını Sen orada ne işin var derler _? (ünlem bırakamıyorum) doğruları haklı derecede doğru yanlışları da taraftar gözüyle haklı yanlış orta yolu olmuyor mu acaba hiçbir zaman _? Bursa maçı sonrası takımı eleştiren o gruba küfrettim haklıyım başkanda etmiştir takım galip gelmiş vs oraya gidip ne ortamı geriyorsun adam gibi oynayın diyorsun ama sonra 3 çektir diyorsun ve sonra başkanın röportajında bunlar kız gibidir ifadesi de çok yanlış bir tane delikanlı başkanı spor yaparken yakalar bana kız demiştin derse o zaman eğlence olur... Başkan duruş sergiliyorsa ifadesini taraftarına düzgün yapmalı öfke diyorsa ise taraftarda öfkeli bir nevi...
konuda çıkmayalım
http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.msg70485#new
buradan devam olur inşallah
kapıların açılmasına kulüp izin vermiyor.okuduğum kadarıyla yönetim polislere kapıların açılmasını istemiş ama malesef açtıramamışlar.poliste kendi başına karar veremiyor onlarada emir gelmesi lazım.

Çevrimdışı TØLGA

o zaman ben alayım harbiden tatlı antalyalı sanırım :) 
muhabbet iyi yerlere gitmiyo :D site denetçileri kızar birazdana hoş sende denetçisin ama  :super:
ama çok tatlı yaaa  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Gecenin 2 sinde bu adam ne diyor demeyin ama bir ufak eleştirim daha olacak :) .vinçler konusunda da büyük hata yaptık bence.Kule vinçlere raylı sistemler kurulacaktı ve hidrolik kule vinçler getirilicekti.2 vinç işimizi çok rahat görürdü ve vinçleri sök takla uğraştırmazdık.Bu sistemi kullanmaya en müsait yer bizim stadımızdı.Ama kullanmadık..

Paint terk şematize etmek gerekirse :

Çevrimdışı murat

an itibariyle numaralı iyice beyazlaştı beton sabaha biter yarın yeni açıkta tabla betonu bekliyorum bi ayrıntılı foto gelsede görsek ilerlemeyi yeni açık dönüşte :)
sana güvenip kameraya bakmasammı? yoksa bakıpta birşey anlamasammı karar veremedim @Efe  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Gecenin 2 sinde bu adam ne diyor demeyin ama bir ufak eleştirim daha olacak :) .vinçler konusunda da büyük hata yaptık bence.Kule vinçlere raylı sistemler kurulacaktı ve hidrolik kule vinçler getirilicekti.2 vinç işimizi çok rahat görürdü ve vinçleri sök takla uğraştırmazdık.Bu sistemi kullanmaya en müsait yer bizim stadımızdı.Ama kullanmadık..

Paint terk şematize etmek gerekirse :

araç giriş çıkışı sıkıntı olmazmı öyle ?? :D ayrıyetten bizim türk insanı ugraşmaz öyle işlerle yaa
biz rahat insanız  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

araç giriş çıkışı sıkıntı olmazmı öyle ?? :D ayrıyetten bizim türk insanı ugraşmaz öyle işlerle yaa
biz rahat insanız  :sevinc

Araç giriş çıkışı niye sorun olsun sen hiç tren rayı üstünden arabayla geçmedin mi ? :D.Bizim binek araçlar bile geçiyor sahadaki canavarlar hayli hayli geçer :)

Çevrimiçi Necmi

onu hiç gösterme bana zaten Akyazı stadı tam bir fiyasko ve komedi bizim stad onun yanında  barnabeu gibi görünür tahminimce ben Beşiktaş taraftarına en görkemli stadı layık görüyorum hemen benimsemeyip kusur aramam  o sebepten.
aslında kelimeleri doğru telafuz etmiyorsun sıkıntı ondan kusur dediğin senin itiraz ettiğin konulara denmez bir stad yaparsın köşeler görüş açısından berbat olur bazı koltuklar sahanın bir bölümünü görmez bu kusurdur ama sana standartlar koyarlar sende bu standartlar içinde en iyisini yapmaya çalışırsın bu bir kusur değildir şu an mimari anlamda mükemmel bir stad yapılıyor çok uzaklardan bile takip ediliyor  :) sizin alçak dediğiniz eski açık yüksekliği 29 metre şu anki fener stadının yüksekliği 28 metre şu an beğenmediğiniz eski açık eski yeni açığımızdan daha yüksek simetriden bahsediyorsunuz ama bizim stadda simetriyi bozan eski açık değil tam tersi yeni açık simetriyi bozuyor ambiansa olumsuz etki olacaksa bu yeni açık yüzünden olur eski açık tam tersi ambiansa olumlu etki yapar sesi içerde hapsedersen sadece uğultu duyarsın net bir ses için sesin geri dönüş yapmaması lazım yoksa boğulur eski stadımızda desibel rekorları kırdık her taraf açıktı tokide bunu yapamıyorlar planlı olarak denedikleri halde bazı eleştirileri bence bittikten sonra yapmak lazım tirbünler birbirini görmeyecekmiş ne güzel işte saçma sapan şekilde maçı bırakıp birbirleriyle sidik yarışına gireceğine sahaya odaklanırlar en azından lay lay lom yapacaklarına sahayı baskı altına almayı öğrenirler her stadda olduğu gibi buradada taraftar bir şekilde yolunu bulacaktır bize bir sürü artı katacağı şu an için kesin ama eksileri bilinmiyor bunlar ancak yaşayarak öğrenilecektir görkem demek büyük demek değildir topkapı sarayına bir bak ne görkemi var ama döneminde dünyadaki en görkemli yapılardan biriydi nedenide binadan değil içindeki dünyayı yöneten beyinlerdi bizim stadımızda dünyanın en görkemli stadı olacak çünkü içinde Beşiktaş taraftarı var :)

Çevrimdışı TØLGA

çok zevksiz çıktınız :D lucabrasi ye soralım bence :evillol:
oww mavi köşeden bir sol kroşe geldi  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

çok zevksiz çıktınız :D lucabrasi ye soralım bence :evillol:

lucabrasi beğenmez hatunu.. saçlarının iki tarafı eşit uzunlukta değil diye :D

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi duy sesimi gece gece mühendislik damarlarım kabardı stada son teknoloji akıllı sistemler getiriyorum beni de işe alsınlar stadda :ebebe: