Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698963 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

köşelerin basamak şekli böyle düzensizmi olucak ya ben yukardaki gibi olucak diye beklerdim ama bi orantısızlık var köşeye kadar 1 basamak 1 basamak inip tekrar 1 basamak 1 basamak çıkılması lazım değilmi dalgalı görünüme sahip olması için öyle olması lazım ama şuan öyle görükmüyor yapılan bu köşe  :iscrewy:  :alala:
Anıtlar kurulunun verdidi izinler dahilinde kuleleri gecemez sizin dediginiz gibi dalgali olabilmesi icin kapalidan sonra cok asagilara inilmesi gerekir. forumda projenin cizimleri mevcut oralara baktiniz mi?

boşver Mehmetçik sorma bu forumdaki arkadaşlar bu stadın güzel ve simetrik olduğunu iddia ediyorlar  bende tam tersini düşünüyorum  diye demediklerini birakmadilar dediğin doğru  aynen senin cizimdeki gibi olması lazım ama öyle olmayacak eski açık üst kat tamamen stattan bağımsız kendine özgü  bir şekilde olacak ve buda genel görünümü  olumsuz etkileyecek maalesef
Projenin cizimleri mevcut oyle nedne olamayacaginida surekli olarak tartistik. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lutfen gerek @Necmi abi gerek @Efe ve gerekse de @bjk_mabet bu konu ile ilgili cok fazla aciklamalarda bulundu. Stadin kapasitesinden tutunda catinin ozelliklerine ve tribun sayilarina kadar.

Çevrimdışı lucabrasi41

Anıtlar kurulunun verdidi izinler dahilinde kuleleri gecemez sizin dediginiz gibi dalgali olabilmesi icin kapalidan sonra cok asagilara inilmesi gerekir. forumda projenin cizimleri mevcut oralara baktiniz mi?
Projenin cizimleri mevcut oyle nedne olamayacaginida surekli olarak tartistik. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin lutfen gerek @Necmi abi gerek @Efe ve gerekse de @bjk_mabet bu konu ile ilgili cok fazla aciklamalarda bulundu. Stadin kapasitesinden tutunda catinin ozelliklerine ve tribun sayilarina kadar.
  işte  öyle sınırlamalar engeller zarflar zurna Olunca sende  bjk burdan başka yere stat yapmasın biz gitmeyi doldurmaya dersen kulüp de gider verilen izinler dahilinde böyle çok dikkat çekici sinir bozucu şekil bütünlüğü  olmayan stadı yapar oraya sizde beğenirsiniz 

Çevrimdışı Efe

işte  öyle sınırlamalar engeller zarflar zurna Olunca sende  bjk burdan başka yere stat yapmasın biz gitmeyi doldurmaya dersen kulüp de gider verilen izinler dahilinde böyle çok dikkat çekici sinir bozucu şekil bütünlüğü  olmayan stadı yapar oraya sizde beğenirsiniz 
Valla ben begeniyorum hele sutunlarina bitiyorum kardes  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

@Efe sütünlar hakkaten sütun gibi .bide altlarından sarı ışık verdik mi eskitme yapılar gibi müthiş bir ambiyans olacak dışardan görünüm olarak.tam tarihe ve mekana yakışır bir hava katacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı lucabrasi41

sen beğen  ben stadın içiyle ilgileniyorum  ne yapayım dışındaki sütunları icerdeki  tribün bütünlüğü önemli benim için senin beğendiğin stattaki eski açığın üst  katına baktıkça sinirim  zipliyor

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açığa beton püskürtücüsü gelmiş. :)

Çevrimdışı Deniz

geldi yine  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

1. si Beşiktaşın stadının herhangi başka bir yerde olma gibi bir ihtimali yok o stad orada olacak. 2. si mevcut arazi şartları ve izinler dahilinde yapılabilicek en mükemmel stad yapılıyor ve kazanılabilicek maksimum para kazanılacak. O yüzden bu konuyu tartışmak gereksiz :)

Çevrimdışı FARUK

sen beğen  ben stadın içiyle ilgileniyorum  ne yapayım dışındaki sütunları icerdeki  tribün bütünlüğü önemli benim için senin beğendiğin stattaki eski açığın üst  katına baktıkça sinirim  zipliyor

bakın siz de beğenenlerin görüşüne saygı duymuyorsunuz
tüm forum sizin beğenmediğinizi biliyor artık yeterli değil mi?
ayrıca bunun mecburiyet olduğunu da biliyorsunuz
eminim ki tasarlayan mimar da, başkanda bu durumdan hoşnut değildir.
ellerinden geleni yapmadılar diye düşünenler olabilir ama bir kaç foto ekleyeceğim
ilk sızan görsellerde anıtların kulelerin olduğu aralıkta sütunlara bile izin vermediği
daha sonra bunlara izin alındığı ancak o kısmın çatı kaplamasına izin vermediğini görüyoruz
daha sonra bunun da izni alındığını gördük
demek ki tüm şartlar zorlandı ancak tribün kısmına izin alınamadı
eğer ki eski açıkta sadece orta kısım 7 sıra, yaklaşık olarak 3-4 metre alçak kaldı diye şekilsiz şemalsiz oldu diyorsanız
bu yüzden stadı başka yerde yapılmasına gönlünüz el veriyorsa gerisini ben bilemem

Çevrimdışı Anıl

bakın siz de beğenenlerin görüşüne saygı duymuyorsunuz
tüm forum sizin beğenmediğinizi biliyor artık yeterli değil mi?
ayrıca bunun mecburiyet olduğunu da biliyorsunuz
eminim ki tasarlayan mimar da, başkanda bu durumdan hoşnut değildir.
ellerinden geleni yapmadılar diye düşünenler olabilir ama bir kaç foto ekleyeceğim
ilk sızan görsellerde anıtların kulelerin olduğu aralıkta sütunlara bile izin vermediği
daha sonra bunlara izin alındığı ancak o kısmın çatı kaplamasına izin vermediğini görüyoruz
daha sonra bunun da izni alındığını gördük
demek ki tüm şartlar zorlandı ancak tribün kısmına izin alınamadı
eğer ki eski açıkta sadece orta kısım 7 sıra, yaklaşık olarak 3-4 metre alçak kaldı diye şekilsiz şemalsiz oldu diyorsanız
bu yüzden stadı başka yerde yapılmasına gönlünüz el veriyorsa gerisini ben bilemem

Bu arada 3. resimde şimdi farkettim, her 2 sütunun arasında cam var yaklaşık 2m yükseklikte tüm stadı çevreliyor :icool:

Çevrimdışı Efe

Onda benimde sinirim zipliyor hem fikirim anitlar kurulu yuzunden bu sekilde ama bunu tum stada mal etmek olmaz diger bolumleri tasarim harikasi bence sende iyi yonunden bak artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

ben şahsi olarak konuşuyorum her türlü eleştiriyi kabul edebilirim ama bu stadın neden başka yere yapılmadığı eleştirisinin şu saatten sonra yersiz olduğunu düşünüyorum eğer ilk yeni inönü projesi ortaya çıktığında başka yere yapılma ihtimali gündeme gelseydi bu eleştiriyi kabul edebilirdim fakat en başından beri yeni stadımızı aynı yere yapmak için uğraşılırken f.orman gelip stadı başka yere yapıyoruz deseydi gerçekten de bunu kimse kabul etmezdi.o kadar sene aynı yere yapabilmek için uğraş sonra başka bir yönetim gelsin hayır ben başka yere daha büyük bir stat yapmak istiyorum desin bu olacak iş değil kimse kusura bakmasın o yüzden eleştiri her zaman olacaktır ve olması da doğaldır fakat stadın neden başka yere yapılmadığı eleştirisini çok doğru bulmuyorum ve eleştirilecekse de o zaman yd ve yönetimi en başta eleştirilmelidir ki bence onlarda stadı mevcut yere yapmak için ısrarlı davranarak doğru olanı yapmışlardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Bu arada 3. resimde şimdi farkettim, her 2 sütunun arasında cam var yaklaşık 2m yükseklikte tüm stadı çevreliyor :icool:
Sen daha yenimi goruyorsun anil :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

1. si Beşiktaşın stadının herhangi başka bir yerde olma gibi bir ihtimali yok o stad orada olacak. 2. si mevcut arazi şartları ve izinler dahilinde yapılabilicek en mükemmel stad yapılıyor ve kazanılabilicek maksimum para kazanılacak. O yüzden bu konuyu tartışmak gereksiz :)

ben de bu arkadaşıma katılıyorum. yıllarca eski stadımızda maç izlemiş biri olarak.

tuvaletler berbat pisuvarlardan ayağımıza idrar akardı leş kokardı
yemek yiyecek yer yok üstümüze yağmur kar yağardı.
şartlar hiç iyi değildi.

şimdi yok sütunlar yamuk yok kısa yok uzun olmuş bitmiş.
bence de bunları tartışmak gereksiz.
öncelikle başkanımıza sonra emeği geçen herkese teşekkür edip
Yeni stadımızın keyfini sürelim.

Çevrimdışı Deniz

Adam itinayla her gün girip "stad şekilsiz,kötü, şöyle böyle " diyor :).Hani 1 söyle 2 söyler her mesajı stada çamur atmak olan biri trollemek istiyordur.Cevap vermeyin yazar yazar gider  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

ben de bu arkadaşıma katılıyorum. yıllarca eski stadımızda maç izlemiş biri olarak.

tuvaletler berbat pisuvarlardan ayağımıza idrar akardı leş kokardı
yemek yiyecek yer yok üstümüze yağmur kar yağardı.
şartlar hiç iyi değildi.

şimdi yok sütunlar yamuk yok kısa yok uzun olmuş bitmiş.
bence de bunları tartışmak gereksiz.
öncelikle başkanımıza sonra emeği geçen herkese teşekkür edip
Yeni stadımızın keyfini sürelim.
:claps::claps::claps:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mehmetcan1903

sütunların arasındaki 2mlik yükseklikteki camların özellikleri nelerdir bilgisi olan varmı sıradan bi cam olmaz heralde çok sorun çıkartır öyle bişey olursa  :D

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar kurallar çerçevesinde üyeler lehte ve alehte yorum yapabilir... Saygılarımla

Çevrimdışı ALDENYX

1986 dan beri inönüde maç izlerim...şimdi eski stadın, eski açiğa ne şekilde türübün yapilirsa yapilsin, benim için tasarım harikasıdır...biz orada 3,5 türübüne oynuyorduk .. iki kale arkası türübünümüz olacak locaların altında ambiyans fevkalade olacak ve bu sdatın aslında en beyenilmeyen yeri en çok kişinin olmak istediği yer olacak.... 
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Burak Akay

Yeni açık köşeye ve numaralıya beton atılıyor maşallah  :claps:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı lucabrasi41

1986 dan beri inönüde maç izlerim...şimdi eski stadın, eski açiğa ne şekilde türübün yapilirsa yapilsin, benim için tasarım harikasıdır...biz orada 3,5 türübüne oynuyorduk .. iki kale arkası türübünümüz olacak locaların altında ambiyans fevkalade olacak ve bu sdatın aslında en beyenilmeyen yeri en çok kişinin olmak istediği yer olacak....
inşallah dediğin gibi olur bu arada stadın güzelliği önemli olmasına önemli ama sen o stada en az iki dünya yıldızı getirip her sene kafaya oynayacak kadroyu kurmadıktan sonra stat çok önemli değil istersen yeni san mames senin olsun.

Çevrimdışı Efe

Şimdi projede gorunuyorda gercekte nasil uygulanacak gorecegiz catida farkli gorunuyor makettekine gore bitmislerini gormek lazim
Yeni acikta ve numaralida beton sov var suan :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki betonlama kolonlar icin zannedersem tabla daha hazir degildi
Şampiyon Beşiktaş JK