Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696986 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı WarrChief

Teşekkür ederim abiciğim   :D  Umarım yaptıklarım bu süreçte dostlarımıza açıklayıcı oluyordur  :ok:

hemde cook
sen arada bi arsiv yap hocam bazen 3 aylık geriye git:D
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 13:33:08 WarrChief ]

Çevrimdışı WarrChief

ben 49 yıldır istanbuldayım öyle dediğin gibi kışı iki defa yaşadım oda kar yağışıydı ama yağmur öyle etkilemez daha fazla gün yağmur yağabilirde inşaatı etkileyecek gibide en fazla 15 gün olur Efenin dediği gibi öyle yağışı biraz ocakta ağırlıkla martta alır zaten o zamana kadar kaba bitmezse gecikmenin sorumluluğu yağmura yüklenmez :D

abi öyle deme fazla uzak değil 5ay once haftada 3 gün calısıluıyordu habire duruyordu demiyelim baya yavaslıyordu
aynı sekilde yaz gelmedi diyorduk baya bi zorlandık ramazandır onun oncesidir...  :s20:
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 13:41:45 WarrChief ]

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

fırtana yağmur dolayısıyla kapalıyız  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Stadta calisma var isler suruyor tabi yogun degil bunada sukur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadta calismalar yogunlasti yine sıkıntı yok :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi öyle deme fazla uzak değil 5ay once haftada 3 gün calısıluıyordu habire duruyordu demiyelim baya yavaslıyordu
aynı sekilde yaz gelmedi diyorduk baya bi zorlandık ramazandır onun oncesidir...  :s20:
artik o sekilde rahatlik yok en ufak yagmurda is birakilamaz artik bi hedef var isler gecikti insan sagligini cok tehdid etmedigi surece isler surecek hava iyi suan yagmur yagsada ve calisiyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

artik o sekilde rahatlik yok en ufak yagmurda is birakilamaz artik bi hedef var isler gecikti insan sagligini cok tehdid etmedigi surece isler surecek hava iyi suan yagmur yagsada ve calisiyorlar :)
yeni açık numaralı eski açıkta çalışma yoğun bayrama kadar beton atılabilirmi sence efe kardeşim. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çalışmaya devam ediyorlar emekçiler yardımcıları olsun

Çevrimdışı Efe

yeni açık numaralı eski açıkta çalışma yoğun bayrama kadar beton atılabilirmi sence efe kardeşim. :)
Atilir abi hatta ben bu gece bekliyorum eger calismalari bitirebilirlerse numarali tablaya beton atabilirler yeni acikta 2 gun icinde betonlanacaktir eski aciktada beton atilmasi lazim bayrama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Sanırım allah dualarımızı kabul ediyor doğan güneş stadımıza açtı...

Çevrimdışı ahmet türker

Atilir abi hatta ben bu gece bekliyorum eger calismalari bitirebilirlerse numarali tablaya beton atabilirler yeni acikta 2 gun icinde betonlanacaktir eski aciktada beton atilmasi lazim bayrama kadar
umutlarım arttı şimdi sağol değerli kardeşim :)

bu eski açık tabladaki olay ne? sanki normalden biraz daha ağır ilerliyor demirlenmesi.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Suan yeni acikta sutun icin fiskirtici gorunuyor  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

dogru hocam birde o donem bolca harfiyat vardı zemini zorluyordu :ok: :sevinc

Çevrimdışı Efe

bu eski açık tabladaki olay ne? sanki normalden biraz daha ağır ilerliyor demirlenmesi.
arka bolumde var oranin dahada buyuk arkasi ordada calisiyorlar o yuzden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kahyaoglueren

yağmurun büyük kısmı geçti artık yerel kısa süreli sağanaklar halinde yağabilir.Cumartesiye kadar yağmur olasılığı çok düşük.Yağışları MGM istanbul radardan takip edebilirsiniz.Boş vaktim oldukça tahmin  yapabilirim Çeşitli harita model ve diyagramları inceliyorum
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 15:37:58 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi Rasim

arkadaşlar @Efe @Necmi konya stadi 42000 kişilik bizim stad bundan ufakmi bana daha büyük gibi görünüyor?
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Konya stadıyla bizim Vodafone arena arasinda bir veri varmi?
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar son zamanlarda sorularima cevap alamiyorum bana karsi bir olumsuzlukmu var forumda?
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Dünkü maç tüm camiaya ölü toprağı serpti! :bawling:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

konu dışı  :  ve BİLGİLENDİRME ----

BJK İntegral Forex - darussafaka maçı 16:30 da NTV SPOR da ..

Çevrimdışı Erdinç

@swiper1979 maç çıkışı göremedim seni yavru kartalı öp benim yerime resminide foruma atıyorumki bu gün gelmeyen yaz kartallarının yüzü kızarır belki  :bandit: bakındım sana arabalardan birinde yer bulurduk ama hangi ara gittin farketmedim

necmi abim sağolasın 85 de çıktık hemen stadın önünde sefaköy minibüsleri vardı çok rahat gittik ben vedalaştım o ara seni göremedim. eve giderken dediki bizim ufaklık baba ben bile bahçede oynarken en az üç gol atıyorum bizim takım bir tane attı bekledi sonrada gol yedi of yaaa :)  5 yaşında anladı rahatsızlığı inş takımın başındakilerde anlar.