Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ahmet abi tahminimden once basladi numarali tabla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı TØLGA

bu foto atılmamış galiba sizi bir şaheser ile baş başa bırakıyorum :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 17:31:06 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

attım ben bir önceki sayfa son mesaj  :tabe:
görmedim Faruk hocam eyvallah saolasın :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi tahminimden once basladi numarali tabla :icool:
tabla mı kolon mu pek belli olmuyor sevgili kardeşim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@SDemirsoy ayağına emeğine sağlık numaralı ve yeni açık neşemi yerine getirdi.

Çevrimdışı riza calli

Merdiven boşlukları özel olarak mi yapılacak .mesafeleri cok aşağı yukari çıkılması cok zor olur.eger böyleyse

Çevrimdışı Efe

tabla mı kolon mu pek belli olmuyor sevgili kardeşim. :)
Abi samet tabla dedi ordaydi o ama atilacagi belli bitmis zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Abi samet tabla dedi ordaydi o ama atilacagi belli bitmis zaten  :)
aralığın ortası veya sonu gibi eski açık ve numaralı kaba inşaat  bitecek gibi gözüküyor, bütün iş yani açığa bakıyor ,yeni açıkta bir tek numaralı birleşiminde çalışma var ,diğer yerlerde hiç kimse yok ,bu şekilde biraz zor biter . obitaşın eleman sayısı artmazsa bizde burada epey sıkıntılı zamanlar geçireceğiz gibi geliyor kardeşim.

Çevrimdışı FARUK

Merdiven boşlukları özel olarak mi yapılacak .mesafeleri cok aşağı yukari çıkılması cok zor olur.eger böyleyse

yapılacaktır mutlaka
proje görsellerinde de görünüyor üst katlar için 2 basamak şeklinde hatta

Çevrimdışı erdm6

Kapalı-eski açık dönüşündeki kavis muhteşem duruyor.

Çevrimdışı Tolga

eski açık-numaralı arası ne zaman birleşirse o zaman kaba inşaatın biteceğine daha fazla inanmaya başlayacam.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 18:11:06 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

olimpiyat stadına seyirci gitmedikçe, gidenlerin işkence çekmesini gördükçe, takım bir türlü bu stadda kazanamadıkça,vodafon arena stresi daha çok artıyor bende. :s20:  :s20:

Çevrimdışı BULUT10

hemşerim sen ne yaptın öyle, al çayını geç fotoğrafın karşısına izle :ok:

Çevrimdışı mehmetcan1903

köşelerin basamak şekli böyle düzensizmi olucak ya ben yukardaki gibi olucak diye beklerdim ama bi orantısızlık var köşeye kadar 1 basamak 1 basamak inip tekrar 1 basamak 1 basamak çıkılması lazım değilmi dalgalı görünüme sahip olması için öyle olması lazım ama şuan öyle görükmüyor yapılan bu köşe  :iscrewy:  :alala:

Çevrimdışı lucabrasi41

Abi anlayamadim :alala: onlarin koltuklarmi küçük nasil 42000 oluyor suanda ligtv'de maclari var stad bana cok ufak geldi hani 32-33000 mis gibi geldi bana.
  üst  kat tribünleri bizim üst kat tribünlerden büyük  olduğundan  dengeleniyor  dolayısıyla aynı büyüklükte ikiside.

Çevrimdışı ahmet türker

köşelerin basamak şekli böyle düzensizmi olucak ya ben yukardaki gibi olucak diye beklerdim ama bi orantısızlık var köşeye kadar 1 basamak 1 basamak inip tekrar 1 basamak 1 basamak çıkılması lazım değilmi dalgalı görünüme sahip olması için öyle olması lazım ama şuan öyle görükmüyor yapılan bu köşe  :iscrewy:  :alala:
öyle olması lazım ama birileri anlamamış demekki. :)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı lucabrasi41

boşver Mehmetçik sorma bu forumdaki arkadaşlar bu stadın güzel ve simetrik olduğunu iddia ediyorlar  bende tam tersini düşünüyorum  diye demediklerini birakmadilar dediğin doğru  aynen senin cizimdeki gibi olması lazım ama öyle olmayacak eski açık üst kat tamamen stattan bağımsız kendine özgü  bir şekilde olacak ve buda genel görünümü  olumsuz etkileyecek maalesef

Çevrimdışı FARUK

kapalı ve numaralının yeniaçığa bağlandığı köşeler sizin dediğiniz gibi olucak
ancak eski açık yasak nedeniyle kulelerin boyunu geçemiyor
bu yüzden 15 veya 16 gibi bir sıra sayısı ile sınırlı
eski açık köşeler alçalıyor ve 15-16 basamak seviyesine ulaşınca düz bir şekilde devam ediyor.

Çevrimdışı Efe

boşver Mehmetçik sorma bu forumdaki arkadaşlar bu stadın güzel ve simetrik olduğunu iddia ediyorlar  bende tam tersini düşünüyorum  diye demediklerini birakmadilar dediğin doğru  aynen senin cizimdeki gibi olması lazım ama öyle olmayacak eski açık üst kat tamamen stattan bağımsız kendine özgü  bir şekilde olacak ve buda genel görünümü  olumsuz etkileyecek maalesef
Yav lucabrasi gunlerdir yazip duruyorsunda bu stadin buraya yapildigina sukur etmiyorsun yok burasi yamuk yok orasu oyle bizde biliyoruz heralde mukemmel bi stad olmadigini ama o araziye yapilacak en mukemmel stadi yapiyoruz kisitlamalara ragmen bence biraz elestiri yerine biraz bittigine sevinsen iyi olacak cunku proje bu ok
Şampiyon Beşiktaş JK