Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695226 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Betona hazır halede bir yer yoktu. Belki bir kaç tane kolon falandır. Genede hava fena. Yoktur bi şey. Eskilerin bir lafı vardır. Gündüzün şerri, gecenin hayrına yeğdir. Sabah ola hayrola. Yağmurda lazım

Çevrimdışı ahmet türker

Abi fotoğrafta kolonarın arasındaki küçük kepçe var ya, ona forum ekibi küçük enişte diyor. kcptel kulakları çınlasın. Ortalarda yok epeydir.
yemin ediyorum sesli güldüm ,mizah duygularınız çok güzel  :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ilhan

Betona hazır halede bir yer yoktu. Belki bir kaç tane kolon falandır. Genede hava fena. Yoktur bi şey. Eskilerin bir lafı vardır. Gündüzün şerri, gecenin hayrına yeğdir. Sabah ola hayrola. Yağmurda lazım
Yeni açıkta kardeş,  eski açıktaki Kule Vinçten tam görünmüyor yağmurdan seçemedim.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 22:28:10 ÇİÇEKDAĞLI ]

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi neredeyse her gün çukurbostan tarafındayım Çapa tarafındaysan denk gelip görüşelim hatta @Geovani ve @celiker1 'de bizlere eşlik edebilir :)
hayır değerli kardeşim ben artık malesef orada oturmuyorum avcılarda oturuyorum . zamanımın çoğunuda enezde geçiriyorum ,deniz çocuğu olduğumdan ve istanbulda deniz kalmadığından enezde ev aldım  :)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmet türker

Yakınmışız Ahmet abi.Bende Şehreminiliyim.
mesela önder vardı ,aynı zamanda şans eseri erzurumda aynı bölükte askerlik yaptık :)

Çevrimdışı Efe

Efe yeni açığa beton mu dökülüyor kardeş.
evt kolonlara beton atıyorlar galiba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Evet yanılmamışım yeni açığa beton dökülüyor arkadaşlar.

Çevrimdışı Efe

o kadar yağmur varki damlalardan saha görünümyor şuan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

o kadar yağmur varki damlalardan saha görünümyor şuan :icool:
Evet bu şartlarda bile çalışan emekçilerimizin elleri dert görmesin

Çevrimdışı Altuğ

hayır değerli kardeşim ben artık malesef orada oturmuyorum avcılarda oturuyorum . zamanımın çoğunuda enezde geçiriyorum ,deniz çocuğu olduğumdan ve istanbulda deniz kalmadığından enezde ev aldım  :)

Anladım abi en güzelini yapmışsın ben mesajını görünce hala o taraflardasındır diye düşündüm. Enezi biliyorum çok güzeldir aslen Tekirdağlıyım :)

Çevrimdışı magnes

O değilde çatı yapılırken sahaya kurulan şeyler felan çok eğlenceli olacak  :eyes

Çevrimdışı If Else

25-26 Eylül Günlük Eski Açık - Kapalı - Yeni Açık Değişimi

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 23:02:04 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta hazır olan 3 kolon varmış onlara beton atılıyor mustafanın fotolarda var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

25-26 Eylül Günlük Eski Açık - Kapalı - Yeni Açık Değişimi

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Ellerine sağlık kardeşim

Vodafone Arena 26.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 23:30:40 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

19-26 Eylül Bir Haftalık Eski Açık - Kapalı - Yeni Açık Değişimi

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Ben geldim
 artık girmeye çalışırım efe abi aldım galaxy s5 i dayanamadım abi :)

Çevrimdışı Anil

bu testere kirişlerinolduğu kolonların arkaları kaplanacak mı ?

Çevrimdışı ilhan

Valla arkadaşlar Mikser şoförleri bile stat yetişsin diye o kadar hızlı gidiyor ki, Kasım sonu kaba biter. :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Ben geldim
 artık girmeye çalışırım efe abi aldım galaxy s5 i dayanamadım abi :)
hayırlı olsun artık takılırsın 4 gb internet yap yetmez diğerleri :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Saol abicim benim tek sorun dışardayken giremem düzgun telde var artık oh :) evde pcdé oluyorum zaten :) iyi oldu yeni tel abi