Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş "Beşiktaş"tan çıkamaz,çıkması teklif dahi edilemez hatta.

Çevrimdışı ALI RIZA

Neyse Yarından sonra sizlerleyim...(ünlem) İyi geceler Dua ediniz KPSS emekçileri için

Çevrimdışı ahmet türker

ne nostalji yaptım akşam akşam özledim o günleri :bawling:
o günler özlenmezmi ,biz çocukken samatyada denize girerdik, o zaman deniz çok güzeldi ,aslında istanbulun en güzel zamanlarıydı o zamanlar değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı celiker1

çukurbostanı bilirmisin küçükhamamın orada ,bende doğma büyüme oralıyım,babamda dahil sevgili kardeşim :)
Yakınmışız Ahmet abi.Bende Şehreminiliyim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

Yakınmışız Ahmet abi.Bende Şehreminiliyim.
şehreminden çok arkadaşim vardı değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Tam bir ay önce stadın durumu şu

Vallahi bu Obitaş'ın yeni şantiye şefi kim ise, abimiz belli ki çıldırmış ve şampiyonluk istiyor.  :D

Bu gidişat devam ederse bundan da tam bir ay sonra yeni açığın yarısı (trübün kısımları) son kata çıkmış olur, numaralı dönüşünün başladığı kısımdan numaralıya kadar olan kısım da 2.kata çıkar.

Eski açık artık bitme noktasına gelir ve numaralıda da 2.loca katları başlamış hatta yarısı bitmiş bile olabilir.

Tabi tüm emekçilerimize de Allah kolaylık versin yapan onlar.

Bu da bugünden

hep yazdım burada. hedef 30 kasım olmalı. hızlı çalışılırsa tam olarak bitmese bile %90-95 seviyesine ulaşılır. fotoğraflar bunu gösteriyor aslında

ysariusta

• Ziyaretçi

Neyse Yarından sonra sizlerleyim...(ünlem) İyi geceler Dua ediniz KPSS emekçileri için
KPSS A grubu değilse girme. Müfettişi uzmanı olmayacaksan Devlet Memurluğu işkencedir. 21 yıllık memur olarak tavsiyem budur. Gönlünce olsun her şeyden evvel

Çevrimdışı ilhan mansız

inşallah 30 kasımdan sonra birlikte geri sayıma başlarız. Allahım nasip etsin burada takımımızı izlemeyi. çok güzel gerçekten

Çevrimdışı ilhan mansız

iki ay daha sıkı çalışsınlar yetecek aslında kaba inşaat çok büyük oranda biter.arkadaşın gönderdiği bir aylık değişim fotosu çok umut verici

Çevrimdışı ilhan

Dualarımız seninle kardeşim

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-26.09.2014-085.jpg[/url] küçük enişte iş başı yapmış.  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

bütün dualarım seninle kardeşim :)

Çevrimdışı SDemirsoy

çukurbostanı bilirmisin küçükhamamın orada ,bende doğma büyüme oralıyım,babamda dahil sevgili kardeşim :)
Ahmet Abi sende yoksa Davutpaşa da falan oynadı mı ? @ahmet türker

ysariusta

• Ziyaretçi

iyi de hangisi sevgili kardeşim.  :alala:
Abi fotoğrafta kolonarın arasındaki küçük kepçe var ya, ona forum ekibi küçük enişte diyor. kcptel kulakları çınlasın. Ortalarda yok epeydir.

Çevrimdışı Efe

iyi yağmur yağıyor bu gece çok yoğun yağışlı geçecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

@ahmet türker abi neredeyse her gün çukurbostan tarafındayım Çapa tarafındaysan denk gelip görüşelim hatta @Geovani ve @celiker1 'de bizlere eşlik edebilir :)

Çevrimdışı Deniz

@SaLVaDoR Allah yardimcin olsun hayirli habeerini bekliyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BULUT10

Abiler Hataylıyım. Uzun zamandır takip ediyorum forumu. Lise bitti üniversiteye hazırlanıyorum. Hergün dersaneden gelir gelmez forumu açıp 10-15 sayfaya gıdıp sırasına gore okuyorum yazdıklarınızı. Bu sene İstanbul da inşaat mühendisliğinde iyi üniversitelere puanım yetmesıne ragmen gıtmem. Fakat suan pısman gıbıyım sankı. Bana ınsaatı sevdırdınız. Sayenızde prekast, testere kiriş gro beton tabla gibi birçok şeyi öğrendim. Bu sene sonunda inşallah istediğim bölümü tutturup İstanbul'a gelecegım. Aılem soz verdı kombıne alacaklar bana. Sizleri çok seviyorum abilerim. Çok eski bir telefonum olmasından dolayı pek giriş yapamıyorum siteye fakat giriş yapmadan takip ediyorum. Allah tüm emekçilermizin emeklerini sizlerin emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah. Allaha emanet olun. Kendinize iyi bakın  :)

:hosgeldin bir yavru kartal daha inşallah istediğin bölüme girersin

Çevrimdışı yash26

eski acik ust kat kirisleri inanilmaz bir hizda ilerliyor bence, kapalidan daha hizli yapiliyor
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa.aslan

Obitaş yılbaşına bırakmaz gibi görünüyor.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ilhan mansız

:hosgeldin bir yavru kartal daha inşallah istediğin bölüme girersin
bakalım 1000 nci üye karakartal kim olacak

Çevrimdışı ilhan

Efe yeni açığa beton mu dökülüyor kardeş.