Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
bence kabası bitince oynayalım toprak saha olimpiyat ve türkiyedeki cogu stattan iyidir abi :)
eski bir futbolcu olarak Yedikulenin toprak sahasında oynamışlığım var Tokicilerin stadından daha güzel emin olun :eyes

Çevrimdışı ahmet türker

İçerdeki ince işçilikle ilgili bi çalışma abi. Fayans v.b öncesi yüzeyi düzeltmek için yapılacak bir çalışma.
sağolasın kardeşim genç bir kardeşimiz yeni katılmış, kimse cevap vermeyince hiç olmazsa bir cevap alsın diye yazdım. :)

Çevrimdışı ahmet türker

eski bir futbolcu olarak Yedikulenin toprak sahasında oynamışlığım var Tokicilerin stadından daha güzel emin olun :eyes
yedikulede bende oynadım kardeşim. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

küçük çiftlik parkında işiklar yanıp yanıp sönüyor eğlence dozu yüksek galiba, kameradan görülüyor  ne dersin efe kardeşim. :)
Ahmet Abi gecelere akalım diyor galiba  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yedikulede bende oynadım kardeşim. :)
Babamla az maç izlemedik orda Zeytinburnu'nun 1.ligde olduğu zamanlar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

küçük çiftlik parkında işiklar yanıp yanıp sönüyor eğlence dozu yüksek galiba, kameradan görülüyor  ne dersin efe kardeşim. :)
Abi ordan baya yansima oluyor bazi geceler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Günlük fotoğraf dozumuz'da geldi,teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Herkese hayırlı akşamlar öncelikle.Bir arkadaşımız stadın kötü olduğunu belirtmiş.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama neye göre kötü. Bulunduğumuz konum san mames veya allianz arena gibi dış görseli şaşalı stad o konuma yakışmaz.Bir de şu var ki buradan yazması konu ne olursa olsun kolay.Bizde bazı konularda işin iç yüzünü bilmeden eleştiriyoruz. Stad izini alınırken ne zorluk çekildi haberimiz yok.Burada ilk defa yazıyorum bunu mustafa_(87) ile de konuştuk 2009 yılında inönü arazisine hazırlanmış park projesi (var) vardı. Bunun size garantisini verebilirim. Hükümet daha doğrusu hiçbir hükümet(burada her parti için söylüyorum) o araziye stad istemez.Mükemmel bir rant arazisi. Bir seçenek daha vardı başka araziye yapılması oda çok saçma olur dolma bahçenin arazi değerine iki tane stad yaparsın. Yani bu kısıtlı imkanlarla bu kadar engele rağmen bu kadar mualefet yapmak yönetime biraz vefasızlıktır.(ayrıca şunu da belirteyim yönetimi stad hariç hiç beğenmiyorum yanlışları çok) Tekrardan herkese hayırlı akşamlar.       
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Abi gecelere akalım diyor galiba  :alala:
şu anda akmaktayım değerli kardeşim ama evde tabi ,güzelleşmek adına ,yarasın :serefe:

Çevrimdışı ahmet türker

Abi ordan baya yansima oluyor bazi geceler :)
havaya işik sıkıyorlardı bir ara kardeşim :)

ysariusta

• Ziyaretçi

şu anda akmaktayım değerli kardeşim ama evde tabi ,güzelleşmek adına ,yarasın :serefe:
:serefe:

Çevrimdışı Efe

Ben eve gidene kadar mustafa fotolari atar bi bakalim neler olmus :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Ben dogma büyüme yedikuleliyim Beşiktaş'ta oynamış kaleci şener yedikuleden çıkmadır;)
Ben Şehzadebaşı spor oynarken Karagümrük vefa stadı Kartal stadı Güngören stadı hepsi de oynadım bu statlar o zaman topraktı .. Sene 1989 ve 1990

Şimdi aklıma geldi; Eyüp Stadındada oynadım oda topraktı  :D
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 21:02:39 Oktay ]

Çevrimdışı Caner

Tam bir ay önce stadın durumu şu

Vallahi bu Obitaş'ın yeni şantiye şefi kim ise, abimiz belli ki çıldırmış ve şampiyonluk istiyor.  :D

Bu gidişat devam ederse bundan da tam bir ay sonra yeni açığın yarısı (trübün kısımları) son kata çıkmış olur, numaralı dönüşünün başladığı kısımdan numaralıya kadar olan kısım da 2.kata çıkar.

Eski açık artık bitme noktasına gelir ve numaralıda da 2.loca katları başlamış hatta yarısı bitmiş bile olabilir.

Tabi tüm emekçilerimize de Allah kolaylık versin yapan onlar.

Bu da bugünden

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 21:02:18 Caner ]

Çevrimdışı ilhan

Afiyet olsun Ahmet abi

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Ben dogma büyüme yedikuleliyim Beşiktaş'ta oynamış kaleci şener yedikuleden çıkmadır;)
Ben Şehzadebaşı spor oynarken Karagümrük vefa stadı Kartal stadı Güngören stadı hepsi de oynadım bu statlar o zaman topraktı .. Sene 1989 ve 1990

Bende Kadırgalıyım hem oynadım ,hemde şuan semtte ikamet etmekteyim .

Çevrimdışı ahmet türker

:serefe:
benim gençliğimde küçükçiftlik parkına dünyanın en ünlü sirkleri gelirdi değerli kardeşim bizde gidip seyrederdik :)

Çevrimdışı ahmet türker

Şimdi aklıma geldi; Eyüp Stadındada oynadım oda topraktı  :D
çukurbostanı bilirmisin küçükhamamın orada ,bende doğma büyüme oralıyım,babamda dahil sevgili kardeşim :)

Çevrimdışı Oktay

çukurbostanı bilirmisin küçükhamamın orada ,bende doğma büyüme oralıyım,babamda dahil sevgili kardeşim :)
Bilmezmiyim abi çukurbostan da zamanında saha vardı şimdi park Yaptılar

Çevrimdışı ahmet türker

Bilmezmiyim abi çukurbostan da zamanında saha vardı şimdi park Yaptılar
orada futbol oynardık ,insan geçmişi çok özlüyor . :)