Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi prekastçıyı yakalasa fena yapacak  :ok:
prekastçıyı bu gün sevdim değerli kardeşim ,6 -7 tane taktı galiba . :)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

8 sene Mayıs'ta kazma vuracak olan adam neden anıtlar kurulundan izin almadı da hemen Fikret Orman izin alamadıya dönüyor bu alem anlamış değilim o stad'ın görünen kapasitesi zaten 41.903 bunlar hep söylendi konuşuldu,caps bile yaptık ortamlarda 42.000 diyoruz diye kaldı ki artık tüm dünyada stadlar küçülüyor,seyirci atmosferi,rakip takıma baskı için yüksekliği az stadlar yapılıyor.
Bir diğeride renklilerin stadlarıyla karşılaştırman 1 senedir Olimpiyatta oynuyoruz bunun yanında kasımpaşa stadındada oynadık ne büyüklüğümüz arttı ne de küçük takım oldu böyle saçma psikolejiler ancak renkli takımın taraftarlarında olur Beşiktaş taraftarı takımının en büyük olduğunu her zaman bilir,gelipte burada benim Beşiktaşlılığımı sorgulama diye tatava yapma stad kapasitesiyle kimse ne şampiyon oldu ne de yıldız taktı.

Çevrimdışı idil

@mactaupe nerelerdesin görünmüyorsun. stadı küçük buluyorlar. senin görüşün nedir bu konuda?

okuyorum daha çok zor geliyo telefondan foruma girip yorum atmak  :) ben en başından beri az buluyorum gönül istiyo ki Beşiktaş ımız en büyüğüne en güzeline sahip olsun  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

@lucabrasi41 sorun arkadasin dusuncesinde deil uslubunda.kendi gibi dusunmeyenlere "kicini kaldirmama" yakistirmasini nasil yapar.sanki hepimizin evi köyicinde de biz o nedenle dolmabahceden ayrilmak istemiyoruz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Yeni Açık Toplam Beton  = 47500m3
Yeni Açık Dökülen Beton = 29668m3

Eski Açık Toplam Beton  = 31500m3
Eski Açık Dökülen Beton = 21,317m3

Numaralı Toplam Beton  = 16000m3
Numaralı Dökülen Beton =  8303m3

Kapalı Toplam Beton      = 13150m3
Kapalı Dökülen Beton     = 13150m3

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.

emeğine ellerine sağlık kardeşim....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

Yagmur bile bizi kolluyor isler bittikten sonra basladi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

prekastçıyı bu gün sevdim değerli kardeşim ,6 -7 tane taktı galiba . :)
Baya ilerlemisler bayrama kadar kapali bitemeye yaklasir bu tempoyla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dehhekyaw

Abiler Hataylıyım. Uzun zamandır takip ediyorum forumu. Lise bitti üniversiteye hazırlanıyorum. Hergün dersaneden gelir gelmez forumu açıp 10-15 sayfaya gıdıp sırasına gore okuyorum yazdıklarınızı. Bu sene İstanbul da inşaat mühendisliğinde iyi üniversitelere puanım yetmesıne ragmen gıtmem. Fakat suan pısman gıbıyım sankı. Bana ınsaatı sevdırdınız. Sayenızde prekast, testere kiriş gro beton tabla gibi birçok şeyi öğrendim. Bu sene sonunda inşallah istediğim bölümü tutturup İstanbul'a gelecegım. Aılem soz verdı kombıne alacaklar bana. Sizleri çok seviyorum abilerim. Çok eski bir telefonum olmasından dolayı pek giriş yapamıyorum siteye fakat giriş yapmadan takip ediyorum. Allah tüm emekçilermizin emeklerini sizlerin emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah. Allaha emanet olun. Kendinize iyi bakın  :)
Bizi hep BEŞİKTAŞ sevdamızdan bildiler...

Çevrimdışı Tolga

Abiler Hataylıyım. Uzun zamandır takip ediyorum forumu. Lise bitti üniversiteye hazırlanıyorum. Hergün dersaneden gelir gelmez forumu açıp 10-15 sayfaya gıdıp sırasına gore okuyorum yazdıklarınızı. Bu sene İstanbul da inşaat mühendisliğinde iyi üniversitelere puanım yetmesıne ragmen gıtmem. Fakat suan pısman gıbıyım sankı. Bana ınsaatı sevdırdınız. Sayenızde prekast, testere kiriş gro beton tabla gibi birçok şeyi öğrendim. Bu sene sonunda inşallah istediğim bölümü tutturup İstanbul'a gelecegım. Aılem soz verdı kombıne alacaklar bana. Sizleri çok seviyorum abilerim. Çok eski bir telefonum olmasından dolayı pek giriş yapamıyorum siteye fakat giriş yapmadan takip ediyorum. Allah tüm emekçilermizin emeklerini sizlerin emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah. Allaha emanet olun. Kendinize iyi bakın  :)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

@Efe hocam kapalıda şuan ne tür bir çalışma var sence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı berk_bjk

Vodafone Arena'da böyle olacak herkesin içi rahat olsun. 41000'lik kutu gibi stad.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kişisel bir tartışmaya girme niyetim yok. Uzatmayacağım, sadece bir konuyu belirtip kendi adıma kapatacağım meseleyi. Eleştiride bulunduğum insanlara özellikle "siz" diye hitap etmeye çaba gösteriyorum. Benden alıntı yapıp her hitabında "kardeşim" hitabıyla takındığı üslup okuyan arkadaşların değerlendirmelerini belirlemiştir umarım.
Üzüldüğüm nokta şu, renklilerle sidik yarışına malzeme bulmak için bizim stat küçük oldu diye hayıflanması. Bir iki tüyo vereyim aynı yaşta olmamıza rağmen 4 senelik daha fazla Beşiktaşlı arkadaşa. Şampiyonluk sayılarında en az 2 şer 3 er tane bizden çalınan şampiyonluklarını düşersen, bizim 18 onların 16 şampiyonluğu olur mesela. Bunu deneyebilir. Mesela Galatasaray bir meydandır, Fenerbahçe'de bir semttir. Beşiktaş kocaman bir ilçedir. O nedenle Galatasaray bedava mezar bulsa girer ama biz illede dolmabahçe deriz. Pek çok argüman üretilebilir. Yeter ki biraz kafa yoralım... Bu kısır döngüden bu mesajla ayrılıyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin her şey gönlüne göre olur inşallah değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan

Hey maşallah. Kartalım Allah gönlüne göre versin kardeşim, inşallah gönlündeki yeri kazanırsın da ailende seni takdir kombinene kavuşursun. Yolun açık olsun

Çevrimdışı ahmet türker

Baya ilerlemisler bayrama kadar kapali bitemeye yaklasir bu tempoyla :)
pazar gününü saymazsak 5 çalışma günleri var günde 6 tane taksalar 30 prekast eder .kapalı baya bir ortaya çıkacak gibi gözüküyor değerli kardeşim. :ok:

Çevrimdışı dehhekyaw

Hepinize  iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum abilerim. :)
Bizi hep BEŞİKTAŞ sevdamızdan bildiler...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@lucabrasi41 sorun arkadasin dusuncesinde deil uslubunda.kendi gibi dusunmeyenlere "kicini kaldirmama" yakistirmasini nasil yapar.sanki hepimizin evi köyicinde de biz o nedenle dolmabahceden ayrilmak istemiyoruz :)

deniz dostum haklısın dogru tespit.

inönün yıkılmadan önce cuma ve pazartesş maçlarına  giderken işten cıkıp giderdim. saat 5:30 da çıkıp saat 8 de yetişemezdim bile millet işkembeden saklıyo sanki herkes beşiktaş ta oturuyor senin dediğin gibi..

uslubu ortam bozmaya yönelik ve halk arasında ıslak odun mevzusuna giden bi tarz :)

Çevrimdışı lucabrasi41

8 sene Mayıs'ta kazma vuracak olan adam neden anıtlar kurulundan izin almadı da hemen Fikret Orman izin alamadıya dönüyor bu alem anlamış değilim o stad'ın görünen kapasitesi zaten 41.903 bunlar hep söylendi konuşuldu,caps bile yaptık ortamlarda 42.000 diyoruz diye kaldı ki artık tüm dünyada stadlar küçülüyor,seyirci atmosferi,rakip takıma baskı için yüksekliği az stadlar yapılıyor.
Bir diğeride renklilerin stadlarıyla karşılaştırman 1 senedir Olimpiyatta oynuyoruz bunun yanında kasımpaşa stadındada oynadık ne büyüklüğümüz arttı ne de küçük takım oldu böyle saçma psikolejiler ancak renkli takımın taraftarlarında olur Beşiktaş taraftarı takımının en büyük olduğunu her zaman bilir,gelipte burada benim Beşiktaşlılığımı sorgulama diye tatava yapma stad kapasitesiyle kimse ne şampiyon oldu ne de yıldız taktı.
  sen beğendiysen senin için problem yok devam et kardes

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sen beğendiysen senin için problem yok devam et kardes

senin amacın ne kardeşim. derdin sıkıntın varsa paylaş beraber çözelim imkanlar dahilinde burası aile ortamı gerçekten böyle şeyler yazma canım daralıyor..

Çevrimdışı lucabrasi41

Kişisel bir tartışmaya girme niyetim yok. Uzatmayacağım, sadece bir konuyu belirtip kendi adıma kapatacağım meseleyi. Eleştiride bulunduğum insanlara özellikle "siz" diye hitap etmeye çaba gösteriyorum. Benden alıntı yapıp her hitabında "kardeşim" hitabıyla takındığı üslup okuyan arkadaşların değerlendirmelerini belirlemiştir umarım.
Üzüldüğüm nokta şu, renklilerle sidik yarışına malzeme bulmak için bizim stat küçük oldu diye hayıflanması. Bir iki tüyo vereyim aynı yaşta olmamıza rağmen 4 senelik daha fazla Beşiktaşlı arkadaşa. Şampiyonluk sayılarında en az 2 şer 3 er tane bizden çalınan şampiyonluklarını düşersen, bizim 18 onların 16 şampiyonluğu olur mesela. Bunu deneyebilir. Mesela Galatasaray bir meydandır, Fenerbahçe'de bir semttir. Beşiktaş kocaman bir ilçedir. O nedenle Galatasaray bedava mezar bulsa girer ama biz illede dolmabahçe deriz. Pek çok argüman üretilebilir. Yeter ki biraz kafa yoralım... Bu kısır döngüden bu mesajla ayrılıyorum.
tamamda kimse senin çalınan 3 şampiyonluğunu kabul etmiyor  bu konu açılınca rakip taraftarlar yine ağlamaya başladınız diyorlar sen anlat onlar gülüyor sende bunu anla kusura bakma ben 111 yıllık kulübün taraftarı yim kendimi böyle çocuk gibi avutamam  biz büyük olsaydık kısa kisas caldirmasaydik birader

Çevrimdışı Abdullah

çatının başlaması farklı bir şey halatların gerilmesi başka bir şey halat gerilecek duruma gelene kadar zaten kaba biter vinçler sökülür
Abi gerdirme asamasina gelmek o kadar uzun sürmez gibi geliyor bana ama bekleyip görelim

Çevrimdışı Efe

@Efe hocam kapalıda şuan ne tür bir çalışma var sence :)
Iceride boya fayans vs isleri yapiyor olabilirler ince isler diyebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK