Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690301 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok ya ben onu demedim basketbol için salon yapacaktı ya onu stadı beğenmeyenlere itafen yapacakmış. ona ne çamur atacaklar merak ediyorum.

Şaka  bi yana Hentbol takımının avrupa maçları için neresi oldugnu hatırlamıyorum ama 90 bin euro fiyat istemiş 3 günlüğüne başkan da çıldırmış. Çekerim takımı avrupadan daha  iyi diye..
Sinan Erdem Spor Salonunda bildiğim kadarıyla devamlı bir spor etkinliği yok. Resmen spor da bile işi ticarete döktüler sonra biz burdan yazınca siyaset oluyor. Ayıp artık yaptıkları. İlk kez bir Türk Hentbol Takımı ülkesini Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek, bunlar para derdindeler. Para içinde boğulsunlar inşallah.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

34 yaşındayım

14-54 yaş arası bu kadar seviyeli bir topluluk ilk defa görüyorum
bu topluluğun ortak kararı stadımızın güzel yapılması

ki bu topluluk arasında kimi zaman siyasi tartışmalar bile çıkıyor fakat ortak kanı stadımız çok güzel olacak

neyse..

gündüz yağmur yağmaması dileğiyle.....

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk maç Sinan Erdemde diğerleri Kocaelide olacak demişlerdi hentbol için

Çevrimdışı izorlu85

Sinan Erdem Spor Salonunda bildiğim kadarıyla devamlı bir spor etkinliği yok. Resmen spor da bile işi ticarete döktüler sonra biz burdan yazınca siyaset oluyor. Ayıp artık yaptıkları. İlk kez bir Türk Hentbol Takımı ülkesini Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek, bunlar para derdindeler. Para içinde boğulsunlar inşallah.

beddua etmiyorum ama  cidden ayıp şey o kadar para istemek. para tabiki istenecek ama  bi ederi vardır onu isteyin konu büyük takım olunca ne koparırsan kardır demek ayıp. Yazıklar olsun.. :s20: :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Salih A.

yok ya ben onu demedim basketbol için salon yapacaktı ya onu stadı beğenmeyenlere itafen yapacakmış. ona ne çamur atacaklar merak ediyorum.

Şaka  bi yana Hentbol takımının avrupa maçları için neresi oldugnu hatırlamıyorum ama 90 bin euro fiyat istemiş 3 günlüğüne başkan da çıldırmış. Çekerim takımı avrupadan daha  iyi diye..
belediyenin statı günlük 30 bin dolar istemişler 2 gün hazırlık bir günde maç toplam üç gün 90 bin dolar bunların bize bu yardımları olmasa halimiz nasıl olurdu çok yardımcı oldular çok
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı izorlu85

34 yaşındayım

14-54 yaş arası bu kadar seviyeli bir topluluk ilk defa görüyorum
bu topluluğun ortak kararı stadımızın güzel yapılması

ki bu topluluk arasında kimi zaman siyasi tartışmalar bile çıkıyor fakat ortak kanı stadımız çok güzel olacak

neyse..

gündüz yağmur yağmaması dileğiyle.....

saygılar

Burası bi aile ve aile de tartışma olur ama küslük olmaz. burada  tartışırız konuşuruz ama küçüklerimiz büyüklerimize karşı saygısını bozmaz  büyüklerimiz küçüklerine  karşı sevgisini ve uslubunu bozmadan orta yolu buluyoruz. Burada ki hiç kimseyi gerçek hayatda görmedim ama  herkezi çok iyi tanıyorum sanki bu da burada ki aile ortamından kaynaklanıyor. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu dostluğun arkadaşlığın kardeşliğin oluşumu ve korunması için çaba gösterdiği için...  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı izorlu85

belediyenin statı günlük 30 bin dolar istemişler 2 gün hazırlık bir günde maç toplam üç gün 90 bin dolar bunların bize bu yardımları olmasa halimiz nasıl olurdu çok yardımcı oldular çok

Müteşekkiriz  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı izorlu85

@Necmi abi yarın maç atraksiyonu varmı :D

Tabi iyi alıştın @Oktay abi balık mangal hemen maçı sorarsın tabi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yarın maç atraksiyonu varmı :D
maça gideceğiz ama burda durumlar karışık Altuğun nişanı var bütün arabaları aldı araba arıyorum gitmek için :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarınki maç için gelicem kısmetse,hava bozuk olacak yüksek ihtimal
Kale arkalarını doğuya alırlarsa yine güzel olur

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2014, 16:16:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Tamam kardeş inşallah

Ankara +1 bi günde biz toplanalim da İstanbul arenacilara gonderelim fotoğraflarimizi.  :super:

Çevrimdışı ayayhan

bir organizasyon teklifide bende VODOFON halk yürüyüşüne katılalım, tam stadın önünde bitiyor...
http://www.istanbulmarathon.org/kosumaraton-bilgileri/halk-yuruyusu.aspx

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abi @bjk_mabet bir şey soracağım.
Yeni açık tribün kısmına ağırlık verdi obitaş peki güzel ama vinçler tribün kısmında tribün kısmı bitip de prekastlari takilip çatı calismalarinin başlaması için o vinçlerin sökülmesi lazım ama sökülürse arka taraf nasıl yapılacak bu kez :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Bu kapalidaki prekastlarda neden aralik var bu kadar mabetin attigi fotoda net bir sekilde gözüküyo
Oda özellikle cekmis gbi duruyor zaten  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir organizasyon teklifide bende VODOFON halk yürüyüşüne katılalım, tam stadın önünde bitiyor...
15 km kısmına katılacağım ama öncesinde veya sonrasında katılmak isterim  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı izorlu85

Yeni açık tribün kısmına ağırlık verdi obitaş peki güzel ama vinçler tribün kısmında tribün kısmı bitip de prekastlari takilip çatı calismalarinin başlaması için o vinçlerin sökülmesi lazım ama sökülürse arka taraf nasıl yapılacak bu kez :alala:

seyyar vinçleri var 2 tane  ya onlar o işleri görüyor..

Çevrimdışı izorlu85

Bu kapalidaki prekastlarda neden aralik var bu kadar mabetin attigi fotoda net bir sekilde gözüküyo

o aralar kapanacaktır arkadaşım  öyle kalıcağını sanmıyorum daha  montaj bitmedi. en son kapatırlar sanırım.. (bilgi değil kendi tahminim..)

Çevrimdışı SDemirsoy

oraya merdiven için bir prekast parçası daha gelecek galiba o boşluklarda kapanır benim tahminim @1903tolga :D

ysariusta

• Ziyaretçi

iyi fikir. yanlız oradan maratona da katılalım fikri çıkarsa, en güzel mazaralı yerden izlerim sizi  :lol:

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimiçi Necmi

çatının başlaması farklı bir şey halatların gerilmesi başka bir şey halat gerilecek duruma gelene kadar zaten kaba biter vinçler sökülür
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 16:45:22 Necmi ]

Çevrimdışı Oktay

Tabi iyi alıştın @Oktay abi balık mangal hemen maçı sorarsın tabi  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

mesele bildiğin gibi değil :evillol: :evillol: oranın havası açıktırıyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bugün bir arkadaşımız paylaşmıştı ama aşağıdaki tabloyu detaylı şekilde tekrar paylaşmak istedim. Yeşil ve akıllı statların dünyadaki örnekleriyle Vodafone Arena'nın karşılaştırması..

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

oraya merdiven için bir prekast parçası daha gelecek galiba o boşluklarda kapanır benim tahminim @1903tolga :D
mantikli merdivenler icin kücük basamaklar olacak daha :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK