Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Sevgili Beşiktaşlılar Günaydın,
Stadımızın inşaatının Ankaradan sadece bu forumdan ve forumdaki fotograflardan izleyebilen kişilerdenim. Foruma katkısı olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Fotoğraf çeken, gif yapan, hızlandırılmış videoları hazırlayan, teknik birikimlerini ve anlık gözlemlerini paylaşan tüm taraftarlarımız; Sağolun... İstanbul dışındaki taraftarların yeni stadımızla ilgili güncel bilgi alabildiği tek site burası bence...
Bu forumu açıldığı ilk günden beri takip ediyorum, WOWdan ve donanımdan sonra buraya taşınıldığını an be an takip edenlerdenim. Her akşam evde günlük mesajları ve fotografları inceliyor, sabah işe gelince de gece boyu kaçırdığım gelişmeleri okuyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Foruma üye olma amacım dün bi arkadaşımızın 99 kişilik ziyaretci gurubunu üye olmaya davet etmesidir. Bu kadar uzaktan herhangi bir katkım olur mu foruma bilemiyorum. Ama stadımızda ilk üçlü çekilirken tribünde olmayı çok istiyorum ama orada olamasam da televizyon başındaki kalp çarpıntım ve duygu yoğunluğum sizlerle olacak...O anı özlemle bekliyorum tüm taraftarlarımız gibi ve en kısa zamanda bunun gerçekleşmesini istiyorum.
Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum Ankaradan... Özcan

:hosgeldin iz
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

@bangelero torpedo :hosgeldin

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi  :) yarın zor bir deplasmanım var kız istemeye gidiyoruz seyirci desteğine ihtiyacım var  :bandit:

hakem hatası olmazsa 3 puan bizimdir @Altuğ
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Darkeagle

Aman ha yan hakemlere dikkat. Ofsayta düşme :)

Mabet gecenin bi yarısı pim çekti ama bombayı atmadı. Elinde patlıcak bak çabuk at o bombayı.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı ahmet türken

Kdz. Ereğli Deplasmanı passolig şart  :lol:

kombine satışa çıktımı,  kız isteme,söz ,nişan ,kına düğün paketi diye :lol:

Çevrimdışı Altuğ

kombine satışa çıktımı,  kız isteme,söz ,nişan ,kına düğün paketi diye :lol:

Söz, nişan şeklinde plastik kart  :icool:

Çevrimdışı Burak Akay

:hosgeldin bende ankaradayım ama arkadaşlar sayesinde bilgisiz kalmıyoruz sağolsunlar açılış maçına bakarsın ankaradan birlikte gideriz hele bir açılsında  :D :D
bende ankaradayım evet bi organızasyon yapabılırız açılış macına gençler maçınada gidelim 17.hafta cok var daha ama  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Stadımızın inşaatının Ankaradan sadece bu forumdan ve forumdaki fotograflardan izleyebilen kişilerdenim. Foruma katkısı olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Fotoğraf çeken, gif yapan, hızlandırılmış videoları hazırlayan, teknik birikimlerini ve anlık gözlemlerini paylaşan tüm taraftarlarımız; Sağolun... İstanbul dışındaki taraftarların yeni stadımızla ilgili güncel bilgi alabildiği tek site burası bence...
Bu forumu açıldığı ilk günden beri takip ediyorum, WOWdan ve donanımdan sonra buraya taşınıldığını an be an takip edenlerdenim. Her akşam evde günlük mesajları ve fotografları inceliyor, sabah işe gelince de gece boyu kaçırdığım gelişmeleri okuyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Foruma üye olma amacım dün bi arkadaşımızın 99 kişilik ziyaretci gurubunu üye olmaya davet etmesidir. Bu kadar uzaktan herhangi bir katkım olur mu foruma bilemiyorum. Ama stadımızda ilk üçlü çekilirken tribünde olmayı çok istiyorum ama orada olamasam da televizyon başındaki kalp çarpıntım ve duygu yoğunluğum sizlerle olacak...O anı özlemle bekliyorum tüm taraftarlarımız gibi ve en kısa zamanda bunun gerçekleşmesini istiyorum.

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı Efe

Calismalar eski acik tabla numarali loca tablasi ve yeni acik tablada suruyor vincler donuyor suanlik bi problem yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hzr3088

stad biterse bu forum nolcak?  :iscrewy: şimdi mesela ben hiç birinizi görmedim yüz yüze ancak yolda görsem "aha bu o, gel abi bi çayımı iç" derim mesela  :evillol:

kapatmayın forumu. sohbet, muhabbet süper burda :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Calismalar eski acik tabla numarali loca tablasi ve yeni acik tablada suruyor vincler donuyor suanlik bi problem yok :icool:
Efe merhaba, sence yeni açık en son kat ne zaman biter? Yani testere kirişleri için ne zaman hazır hale gelir tüm tribün..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın ,

Stat bitince de bu forum kapanmaz , arkadaşlıklar dostluklar devam eder. Maç önceleri organizasyonlar , birlikte maç izlemeler hatta seneye inşallah herhangi bir cl maçına yurtdışı organizasyon v.b. Önceliğimiz Vodafone Arena da sesimizin kısılması :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Günaydın @anilt (çekirdekçi) :D Herkese Hayırlı Cumalar..
Yarında maça gelemicem heralde Samet abi yağmur yüzünden :bawling:

Çevrimdışı Deniz

FLAŞ: Beşiktaş, UEFA yetkilileri ile 28 Kasım'da bir görüşme gerçekleştirecek.

hadi hayırlısı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

foruma ankara dan katılanlar baya çoğaldı.ankara daki arkadaşlar da toplanıp görüşmeli bence .daha sonra karadeniz bölgesi ,ege,doğu derken sonra bütün bölgeler birleşip bir geleneksel buluşma gibi bişey yapılmalı.fikir geliştirilebilir bence  :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Efe merhaba, sence yeni açık en son kat ne zaman biter? Yani testere kirişleri için ne zaman hazır hale gelir tüm tribün..
Ocak ayı ortasina dogru biter onlar bittimi stad kabasida bitmis olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

foruma ankara dan katılanlar baya çoğaldı.ankara daki arkadaşlar da toplanıp görüşmeli bence .daha sonra karadeniz bölgesi ,ege,doğu derken sonra bütün bölgeler birleşip bir geleneksel buluşma gibi bişey yapılmalı.fikir geliştirilebilir bence  :ok:
Çok mantıklı

@BJburak Bayramdan sonra bu konuyu bir değerlendirelim.  :bandit: :busted_cop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Caner

HEDEF LİG BİTMEDEN STADI BİTİRMEK Beşiktaş kulübü halen yapımı süren yeni stadyum inşaatının 2014-2015 sezonu sona ermeden tamamlamayı hedefliyor. Orman, “Hedefimiz şampiyonluk kupasını kendi stadımızda kaldırmak. Dolayısıyla lig bitiminden önce açmayı planlıyoruz” dedi. “Vodafone Arena hızlanarak sürüyor” diyen Orman’ın verdiği bilgiye göre şu ana kadar 40 milyon doları nakit olmak üzere 50 milyon dolarlık fiili harcama yapıldı. Orman “Toplamda 105 milyon doları bulacak gibi” dedi. Orman, daha önceki stad yapımını 2014 Ağustos ayına yetiştirme hedeflerinin hatırlatılması üzerine “Ağustos’a da yetişirdi ancak bu parayla ilgili bir durum. Stadını yaparken devletten kaynak kullanmayan tek kulüp biziz,” diye konuştu. YENİ STADLA İLGİLİ SON GELİŞMELER Orman yeni stadyum satışları hakkında da bilgi verdi. Buna göre stadyumdaki toplam 147 locanın 111’i satıldı. 29 milyon dolar satış geliri elde edildi. 22 loca ise rezerv edilmiş durumda. Vip koltukların ise 2,000 tanesinin 445’i satıldı, 6.5 milyon dolar gelir elde edildi.

Devam� i�in: http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi
Copyright © cnbce.com

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

HEDEF LİG BİTMEDEN STADI BİTİRMEK Beşiktaş kulübü halen yapımı süren yeni stadyum inşaatının 2014-2015 sezonu sona ermeden tamamlamayı hedefliyor. Orman, “Hedefimiz şampiyonluk kupasını kendi stadımızda kaldırmak. Dolayısıyla lig bitiminden önce açmayı planlıyoruz” dedi. “Vodafone Arena hızlanarak sürüyor” diyen Orman’ın verdiği bilgiye göre şu ana kadar 40 milyon doları nakit olmak üzere 50 milyon dolarlık fiili harcama yapıldı. Orman “Toplamda 105 milyon doları bulacak gibi” dedi. Orman, daha önceki stad yapımını 2014 Ağustos ayına yetiştirme hedeflerinin hatırlatılması üzerine “Ağustos’a da yetişirdi ancak bu parayla ilgili bir durum. Stadını yaparken devletten kaynak kullanmayan tek kulüp biziz,” diye konuştu. YENİ STADLA İLGİLİ SON GELİŞMELER Orman yeni stadyum satışları hakkında da bilgi verdi. Buna göre stadyumdaki toplam 147 locanın 111’i satıldı. 29 milyon dolar satış geliri elde edildi. 22 loca ise rezerv edilmiş durumda. Vip koltukların ise 2,000 tanesinin 445’i satıldı, 6.5 milyon dolar gelir elde edildi.

Devam� i�in: http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi
Copyright © cnbce.com
Bu 29 milyon dolar senelik mi yoksa üç senelik miktar mı emin olamadım. Bildiğim kadarıyla localar 3 senelik satışa çıkarılıyor. Eğer senelikse ortalama bir locanın fiyatı 261.000 dolara geliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

@bangelero torpedo :hosgeldin

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi  :) yarın zor bir deplasmanım var kız istemeye gidiyoruz seyirci desteğine ihtiyacım var  :bandit:
:claps: :claps: :claps: :claps: hayirli ugurlu olsun desene seni de kaybediyoruz