Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685349 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açığın altında araçlar dolaşıyor ama mikser değiller galiba ortanca eniştelerden olabilir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

konu dışı biliyorum ama diğer başlıklarda cevap gelmiyor malum...
eskişehir maçının  olimpiyat ta olacağı kesin mi? başakşehirde olma ihtimali varmı ?
biletler satışta maç günü  başlığından takip edebilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

24-25 Eylül Eski Açık-Kapalı-Yeni Açık Değişimi

VODAFONE ARENA İNŞAATI DEĞIŞIMI "GIF"LERI
http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Kardeş Mustafa'nın da desteğiyle öyle güzel işler çıkarıyorsun ki, günlük yapılan işlemleri birebir yakalıyoruz sayenizde çok çok teşekkürler. :super: :super: :super: :

Çevrimdışı If Else

Kardeş Mustafa'nın da desteğiyle öyle güzel işler çıkarıyorsun ki, günlük yapılan işlemleri birebir yakalıyoruz sayenizde çok çok teşekkürler. :super: :super: :super: :

Ne demek kardeşim. @mustafa_(87) günlük fotoğraf çekmeye devam ettiği sürece benim "gif"ler de devam edecek  :) Bu arada, asıl emek orada hergün mesai harcayan Mustafa kardeşimizdedir  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Eski açık mevzusunu çok deşmeye gerek yok bence.Bir çok farklı fikir ortaya atıldı zaten prefabrik tribün,eğim vs. ama unutulan şey stad kapasitesi için verilen izindir orada daha çok koltuk kazansak bile 42.000 kişiden fazlasını stada sokamayız yasak.

Ayrıca fotoğraf çeken ve gif yapan arkadaşlarada çok teşekkürler.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Aşağı yukarı kırmızıyla çizdiğim gibi olacak :tabe:
@anilt son dökülen testere kiriş 15 basamak zaten artık o seviyeden gidecek sanırım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@anilt son dökülen testere kiriş 15 basamak zaten artık o seviyeden gidecek sanırım

evt o seviyeden gidecek çok alçak durmayacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

var zaten :busted_cop:
yayınlamak yasak ;)
ele geçirirsem yayınlarım ama :bandit: o kadar uğraşıyoruz resim almak için yayınlamasak ayıp olmazmı :D dış kaynaklardan ele geçenler serbest olmalı :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

var zaten :busted_cop:
yayınlamak yasak ;)
yasak olmayan çok az şey kaldı ama her şey serbest ,yasaklar delinmek içindir dedinmi serbest oluyormuş. :)

Çevrimdışı Efe

kameranın sağ üstüne kapalı eski açık birleşimine bakın :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

kameranın sağ üstüne kapalı eski açık birleşimine bakın :You_Rock_Emoticon:
Müthişsin  :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Efe

bence 5   :)

hayır abi 4 sağda 2 solda takılmış if else in gifte net olarak var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

Ne var orada banada söyleyin

sütünları birleştiren en üst bölüm betonlanıyor abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

hic takinti etmeyin ya eski acigi ...bu stadin her bir yani ayri bir cumhuriyet ve bu bitmeden yuvamizi böyle sevdiysek bitiginde hic düsünemiyorum..tüylerim diken diken oluyor..kapalinin su haline bakip üclüyü hayal ediyorum ve cok güzel oluyor  :D

Çevrimdışı ilhan

Vodafone Arena 25.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Anıl

Ben neden 16 saydım @Necmi abi :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

ele geçirirsem yayınlarım ama :bandit: o kadar uğraşıyoruz resim almak için yayınlamasak ayıp olmazmı :D dış kaynaklardan ele geçenler serbest olmalı :evillol:

ozan da var şantiyede henüz bende almadım resimleri daha yarın alırım büyük ihtimal...cep teli ile kaçak göçek çekmiş oda :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Efe

yanlışlıkla ahmet abinin mesajı sildim galiba alıntı yaparken :D  :lol: stad başımı döndürdü galiba :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Cumartesi saat 12.00 dan sonra bana son 27 gün detaylıca özet geçiniz :) Obitaş Mükemmel gidiyor numaralı ile birleşiyor bayram'a sevinçli giriyor bayram dönüşü muhteşem olacak obitaş için

Çevrimdışı If Else

Vodafone Arena 25.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

Ellerine sağlık  :ok:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!