Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678008 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Ne guzel herkes yeni formalariyla avatarlarini guncelliyor harika gorunuyor herkes  :claps:
Bu dediğiniz avatar olayı çok şık olur herkes günceller ise tabi önce kendimizden başlayalım  :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

günde on oniki adet takabileceğini söylemişlerdi ,canım ona sıkılıyor değerli kardeşim. :) bir sütunu yukarıya kadar birleştirse bari de merdivenleri saysak diye bekliyorum ama sanki naz yapıyor. :)
ahmet abi hızlı yapmasının bir anlamı yok zaten kapalı üst bittikten sonra başlayacağı yer yok bence bu şekilde bayram sonrasına kadar oyalanırlar akabinde eski açık kapalı köşeden devam ederler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

Benim pederi üye yapıcam abi foruma, sırf sen en ihtiyar olarak durma diye :)
tabi ki üye yap .bu işin yaşi mı olur değerli kardeşim :)

Çevrimdışı ilhan

126 Pictures Loading...  :busted_cop:
Hoşgeldin kardeşim sefalar getirdin. Emeklerin var olsun.

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 25 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (119 Resim )

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

sonunda taktı o prekastı yakın olsa gidip tebrik edeceğim ,beni sıkıntıdan kurtardı. :ebebe:  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi hızlı yapmasının bir anlamı yok zaten kapalı üst bittikten sonra başlayacağı yer yok bence bu şekilde bayram sonrasına kadar oyalanırlar akabinde eski açık kapalı köşeden devam ederler
daha alt katlar duruyor ,sonra kaba insaat bittiğinde bir de prekastlar beklenecek gibi geliyor değerli kardeşim :tabe:

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Efe

Bu dediğiniz avatar olayı çok şık olur herkes günceller ise tabi önce kendimizden başlayalım  :evillol:

Biz forum ekibi olarak bu tarzda olursa daha hos ve seviyeli bir ortam olacagini dusunduk bir cok kisede sevdi herskes formali ve kendi fotolarini koyarsa seviye cok ust duzeye cikar herkes bir birine saygili olur ornek ahmet abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Yarın öbür gün yağmur, fırtına başladığında bugünleri aramazlarsa sorun yok. :s20:

Çevrimdışı KUMANOVALI

buradaki herkes çılgın arkadaş  :ebebe: :evillol:

dostum

çılgınlık değil bu AŞK....

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Yarın öbür gün yağmur, fırtına başladığında bugünleri aramazlarsa sorun yok. :s20:
Kar yagmadigi surece prekast isi surer bide ruzgar tabi ama cok sikıntı olmaz prekastlar bana sorarsaniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kar yagmadigi surece prekast isi surer bide ruzgar tabi ama cok sikıntı olmaz prekastlar bana sorarsaniz
[/quote

TEK DERDİMİZ PREKAST OLSA EN KOLAYI ONU TAKARLAR HERALDE :)

Çevrimdışı ahmett.67

Stat inşaat işi yavaşlamasın diye, bu kuraklıkta yağmur bile istemez olduk. İnsanlıktan etti bizi bu Beşiktaşk. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

cuma ve cumartesi kapalının  en üst bölüm şu an açık kalan kısımlar Allah ın izniyle biter inşallah benim düşüncem dışarıdan hazır gelen prekastların montajı çok kolay olacaktır alt bölümde bunu açıkça gördük ben ona çok takılmıyorum aslında kafama takılan bu inşatta çatı,çim,koltuk montajı ince işler önemli olan kısım el tutan kısım ince işler olacaktır oda bitecek büyük başkan bunu başaracak  :ok:

Stat inşaat işi yavaşlamasın diye, bu kuraklıkta yağmur bile istemez olduk. İnsanlıktan etti bizi bu Beşiktaşk. :D
yağmur yağsın ama gece yağsın bu şekilde dua edelim  :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

daha alt katlar duruyor ,sonra kaba insaat bittiğinde bir de prekastlar beklenecek gibi geliyor değerli kardeşim :tabe:
abi alt katlarda sadece prekastların konacağı sınıra duvar örümü yapılıyor kaba bittikten sonra çok fazla bekleme olmaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...