Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Kapalı prekastlarla harika duruyor yeni açık bitip prekastları koyunca hayal edemiyorum fena olacak
kesinlikle stadın heybeti şimdi daha netleşmeye başladı

Çevrimdışı Deniz Sezgün

canım kardeşim ben şaka yaptım kırdıysam kusura bakma  :ok:
Sıkıntı yok Abi kırılmadım zaten  :ok:

Çevrimdışı serti67

en uste kadar prekas koysalarda net sekl ortaya cıksa ovallıgı falan maslalh bole bıle heybetlı be kartal yuvası
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

bugün ihtiyarlar pek forumda yok sanırım en ihtiyar benim şu anlık o da ayrı bir keyif veriyor :bandit:
en ihtiyar olarak ben forumdayım ama yazacak konu bulamıyorum . biraz kafam paletli vince takılıyor , 4 ,5 prekastla gün bitiriyor bana çok ağır gibi geliyor değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bayanın adınında Seda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız teşekkürlerimizi iletirsin :)
zaten belliydi ki :D iletiyorum hep zaten :)

Çevrimdışı ahmett.67

en ihtiyar olarak ben forumdayım ama yazacak konu bulamıyorum . biraz kafam paletli vince takılıyor , 4 ,5 prekastla gün bitiriyor bana çok ağır gibi geliyor değerli kardeşim . :)
Ahmet Bey' e aynen katılıyorum. Biri bana tüm gün mesaisi boyunca dev bir vincin sadece 4 adet prekast yerleştirebilmesini açıklarsa çok sevinirim. :alala:

Ahmet abi bence ona kafayı yorma onun önünde fazla iş olmadığından işi yavaş yapıyor belkide üstteki prekastların yapımı iş güvenliği açısından sıkıntılı olabilir,varsın yavaş olsun kimsenin burnu kanamasın bu arada klavye başında fazla kalma gerçi sana birşey olmaz içimizdeki en delikanlı kartal sensin  :ok:

Çevrimdışı ayayhan

Ahmet Bey' e aynen katılıyorum. Biri bana tüm gün mesaisi boyunca dev bir vincin sadece 4 adet prekast yerleştirebilmesini açıklarsa çok sevinirim. :alala:
PROBLEM BENCE  vinçte değil prekast takanlarda 1 ekiple yapıyorlar anladıgım

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bence ona kafayı yorma onun önünde fazla iş olmadığından işi yavaş yapıyor belkide üstteki prekastların yapımı iş güvenliği açısından sıkıntılı olabilir,varsın yavaş olsun kimsenin burnu kanamasın bu arada klavye başında fazla kalma gerçi sana birşey olmaz içimizdeki en delikanlı kartal sensin  :ok:
tamam da adam 3 saattir şu anki prekastla uğraşıyor ,problem ne ise gidip çözesim geliyor ,içime fenalık geldi o kadar yani. :)

Çevrimdışı yavvuzz

tamam da adam 3 saattir şu anki prekastla uğraşıyor ,problem ne ise gidip çözesim geliyor ,içime fenalık geldi o kadar yani. :)
Paletli vinç geldiğinden beri gözle görülür bir hızlanma var . Ben günde en az 10 tane prekast taktığını düşünüyorum . Belki bir kaçında bazı aksaklıklar oluyo olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

günde on oniki adet takabileceğini söylemişlerdi ,canım ona sıkılıyor değerli kardeşim. :) bir sütunu yukarıya kadar birleştirse bari de merdivenleri saysak diye bekliyorum ama sanki naz yapıyor. :)

Çevrimdışı ahmett.67

PROBLEM BENCE  vinçte değil prekast takanlarda 1 ekiple yapıyorlar anladıgım
Mutlaka işin uzmanları bu konuyu daha iyi bilir. Ben dışardan bir gözlemci olarak prekast takılma işini aşırı yavaş buluyorum. Vardır bir bildikleri diyor, geçiyorum. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

az önce Mustafa Fotoğraf çekiyor dedim kimsenin dikkatini çekmedi :D birazdan loading gelir :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

Paletli vinç geldiğinden beri gözle görülür bir hızlanma var . Ben günde en az 10 tane prekast taktığını düşünüyorum . Belki bir kaçında bazı aksaklıklar oluyo olabilir.
günlük time lapselere bak değerli kardeşim .bir de fotolardan kıyasla . :)

Çevrimdışı dropoon

az önce Mustafa Fotoğraf çekiyor dedim kimsenin dikkatini çekmedi :D birazdan loading gelir :icool:

oda şu 3 saattir aynı preskastla uğraşmalarından beklıodur. taksada çekim diye :d

Çevrimdışı ahmet türker

heyecandan kimse yazamamıştır değerli kardeşim  :lol:

Çevrimdışı Efe

Abi onlar tam oturmazsa sıkıntı ama bana sorarsan zaman geciriyorlar kapaliyi bitirirlerse ustte is kalmayacak vinc bosa cikacak ona gore calisiyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Benim cekti eve gidicem simdi isten cikip o ara mustafanin loadingi gelir zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Bakıyorum Mustafa Kardeşimiz artık fotoları erken çekmeye başlamış. Havalar erken karardığından mıdır nedir?  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim pederi üye yapıcam abi foruma, sırf sen en ihtiyar olarak durma diye :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Ne guzel herkes yeni formalariyla avatarlarini guncelliyor harika gorunuyor herkes  :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

2. katlar için korkuluk demirlerinin ihalesi yapıldı mı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Abi onlar tam oturmazsa sıkıntı ama bana sorarsan zaman geciriyorlar kapaliyi bitirirlerse ustte is kalmayacak vinc bosa cikacak ona gore calisiyorlar :)
bende aynı fikirdeyim ilk geldiği gün sekiz yada dokuz tane takmıştı ,en çok onu takip ediyorum. :)