Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

fotolarda gördüğüm kadarıyla locaların bazılarının pencereleri takılmış.plastik doğrama gibi bişey gördüm.inşallah yanlış görmüşümdür.bide çok geride duruyor .daha önde olmuyormuydu...
İsmet Yarkın ONUR

fotolarda gördüğüm kadarıyla locaların bazılarının pencereleri takılmış.plastik doğrama gibi bişey gördüm.inşallah yanlış görmüşümdür.bide çok geride duruyor .daha önde olmuyormuydu...
onlar geçiçi olarak takıldı yönetim bir müddet oraları ofis olarak kullanacak  :tabe:

Çevrimdışı quentine83

onlar geçiçi olarak takıldı yönetim bir müddet oraları ofis olarak kullanacak  :tabe:
ok.kaçırmısım ben orayı o zaman bi an korktum öyle olacak diye....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Bence numaralı eski açık temel sınırı arka tarafta bitirmeden eski açıktaki kısıma temel atmazlar. Araç geçişini yeşille gösterdiğim yerden yapıp kırmızı kısıma temel atmaları gerekecek. Sonra bir kat cıkıp iskeleleri alınca ancak o zaman araç geçişi numaralı alttan olur.

Bence numaralı eski açık temel sınırı arka tarafta bitirmeden eski açıktaki kısıma temel atmazlar. Araç geçişini yeşille gösterdiğim yerden yapıp kırmızı kısıma temel atmaları gerekecek. Sonra bir kat cıkıp iskeleleri alınca ancak o zaman araç geçişi numaralı alttan olur.
deniz güzel bir paint terk çalışması olmuş  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu numaralida arka tarafa ikinci loca katina kadar ellenmiyecekti
Orda iskele dikmisler ne issssss :bandit:  :iscrewy:
neresine dikilmis gosterebilirsen yorum yapalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Teşekkürler Deniz. Gayet açıklayıcı.
Şuan eski açığa temel atmış olsalar kırmızı ile gösterdiğin yere temel atarken araç geçişi tıkanmış olacak.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa Şuan fotoğraf çekiyor bilginize  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Telden girdigim icin foto üzerinden tarif edicem abi numarali arka taraftaki loca katinin bosluk olan alan rampaya dogru bakinca gözüküyor yakinlasirinca daha iyi anlasiliyor :ebebe: @Efe
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KUMANOVALI

saat 12 den beri sıklıkla bakıyorum

ya ben göremiyorum yada işçi sayısı azalmış  :iscrewy: :iscrewy:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

@SDemirsoy bayanın adınında Seda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız teşekkürlerimizi iletirsin :)

Çevrimdışı Efe

Telden girdigim icin foto üzerinden tarif edicem abi numarali arka taraftaki loca katinin bosluk olan alan rampaya dogru bakinca gözüküyor yakinlasirinca daha iyi anlasiliyor :ebebe: @Efe

Yanliz daha ilk loca kati sadece yeni acik tarafindaki 4 kiris icin yapildi eski aciktakiler 1.kat icin orasi baglaniyor zaten gozun yanilmasin loca daha cikilacak ayni olacak o bolum 1 kat var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

müthiş duruyor @Efe abi  :icool:
bayrama kadar biterecekler bence kapali ustu gelenlet hehbetini gorsun diye daha 1 hafta var :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

deniz güzel bir paint terk çalışması olmuş  :D
Abi önemli olan anlatabilmek yoksa harbiden paint terk çalışması hiç yaptığım şeyler değildir :D :D

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Teşekkürler Deniz. Gayet açıklayıcı.
Şuan eski açığa temel atmış olsalar kırmızı ile gösterdiğin yere temel atarken araç geçişi tıkanmış olacak.
Rica ederim. Bende bu şekilde hep düşündüm ama belkide başka bir fikirleri vardır.

Çevrimdışı TØLGA

Yanliz daha ilk loca kati sadece yeni acik tarafindaki 4 kiris icin yapildi eski aciktakiler 1.kat icin orasi baglaniyor zaten gozun yanilmasin loca daha cikilacak ayni olacak o bolum 1 kat var :icool:
heeee simdi olduuuu  ben orayi unutmusum yaaaa  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Abi önemli olan anlatabilmek yoksa harbiden paint terk çalışması hiç yaptığım şeyler değildir :D :D
canım kardeşim ben şaka yaptım kırdıysam kusura bakma  :ok:

bugün ihtiyarlar pek forumda yok sanırım en ihtiyar benim şu anlık o da ayrı bir keyif veriyor :bandit:

Çevrimdışı ayayhan

i. Altınsay ı dinliyordum da kafam bozuldu, adam dediğine bak 20 m geri 10 m aşağı yapılan stadı parça parça yapmaktan bahsediyor, buymuş adamın vizyonu. bir tek biz kafa yoruyoruz bu işe bu kadar herhalde

şu an forumu dışarıdan takip eden 99 ziyaretçi kartalı foruma üye olmaya davet ediyoruz  :ok: beleştepeciler sizi gidi sizi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Geovani

Kapalı prekastlarla harika duruyor yeni açık bitip prekastları koyunca hayal edemiyorum fena olacak
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

i. Altınsay ı dinliyordum da kafam bozuldu, adam dediğine bak 20 m geri 10 m aşağı yapılan stadı parça parça yapmaktan bahsediyor, buymuş adamın vizyonu. bir tek biz kafa yoruyoruz bu işe bu kadar herhalde
altınsayı bence fikret demirerin yanına scout ekibinle beraber çalışmaya ikna edip özellikle ingilteredeki gençleri getirtmesini sağlayacaksın bunun dışında karışmasın hiç birşeye konu dışı isteyen silebilir özür dilerim