Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677994 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Avrupalılar  estetik hastası yahu tribün basamaklarını da kaplamışlar  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 24 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (102 Resim )

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bugün ntvspordaki röpörtajda söylendi daha önce burda konuşlduğu gibi yeni açığı  çatıya yetişrmek için önce tribünler yapılıp otopark sonra çatı yapılırken yapılcakmış
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 16:58:51 hüseyin yılmaz54 ]

Çevrimdışı TØLGA

Avrupalılar  estetik hastası yahu tribün basamaklarını da kaplamışlar  :D

bizimkinde kaplama degilde boyama gibi birsey olabilir  pis duruyor cünkü
Dün stadin icinden cekilen fotolarda gördük
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena 24 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (102 Resim )
adamsın  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

bizimkinde kaplama degilde boyama gibi birsey olabilir  pis duruyor cünkü
Dün stadin icinden cekilen fotolarda gördük
bence basamaklara hiç ellemezler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ilhan

başka hiç biyerde olmayan olamicak şu foruma siyaset bulaştırarak wow a çevirmeye başladınız yapmayın
Arkadaşım tartışılan siyaset hükümetin dış politikası, savunma politikası veya  eğitim politikası değil.Kulübümüzü ilgilendiren bir konuda yapılan yanlış uygulamalardan bahsediliyor hepsi bu.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı altan0348

yeni açıkta testere kirişler yapılmayacak mıydı? eski açıkta hızla yapılıyor yeni açıkta tık yok. obitaş vasat bir şirket kim ne derse desin.

Çevrimdışı yavvuzz

102. foto beni heyecanlandırdı . Stadın dışarıdan ihtişamı böyle olacaksa içeriyi düşünemiyorum ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence basamaklara hiç ellemezler.
Zamanla çirkin görünmesinden korkuyorum. Sütunların arasında bir şey olmayacak zaten her türlü toza kire pisliğe açık hale gelecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

sütunların arası cam olasa negüzel olur aslında çokmu maliyetli olur acba saçmaladımmı yoksa

ysariusta

• Ziyaretçi

yeni açıkta testere kirişler yapılmayacak mıydı? eski açıkta hızla yapılıyor yeni açıkta tık yok. obitaş vasat bir şirket kim ne derse desin.
Obitaş bi değişik, bi bakıyon hiç bir şey yok, bir bakıyorsun herşey yerli yerine oturuyor.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 17:08:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bi yol yöntem söyleseniz de şu ihsan beyin röportajına ulaşsam hadi beee :)))

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Obitaş bi değişik, bi bakıyon hiç bir şey yok, bir bakıyorsun herşey yerli yerine oturuyor.
Valla ben artık Numaralı ile Yeni açığın testere kirişilerinin aynı zamanda başlayacağına inanmaya başladım. Hala ortada bi testere kirişi yok. Işık hızında mı yapacaklar, bu kadar mı kendilerine güveniyorlar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan Erler

Merhaba arkadaşlar, forumu açıldığından beri takip etmekle yetiniyordum
Öğlenden beri herkes İhsan İhsan dedikçe üye olayım dedim  :D

Temmuz içinde Oyak Betonun bir yönetim kurulu üyesiyle tanışma ve yemek yeme imkanım olmuştu. Kendisi Ekim sonunda kaba inşaat biter demişti ama bana uçuk bir öngörü olarak gelmişti.
İhsan Coşkun un açıklamalarını görünce acaba gerçekten doğru mu söylüyor dedim kendi kendime

Çevrimdışı Efe

bi yol yöntem söyleseniz de şu ihsan beyin röportajına ulaşsam hadi beee :)))

ntv spor video koymalı ordan ancak
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni acik tribunun arkasinda baya bi bosluk vardi bizim kullandigimiz...Takim otobusu, amblans, itfaiye araclarinin girdigi...Sanirim orayi da insaat sahasina dahil edildi...Tam bir bilgim yok fakat tek aklima gelen o oldu..
Galiba orada artık ceza sahası olacak  :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

bütün olay ELİPS te üst elips tamamlanıcakki çatı start alsın elip önemli bitmeli birleşmeli

Çevrimdışı sallapati

Beyler Beşiktaş kafayı çıkarmaya başladı mı  beyaz tröller ortaya çıkmaya başlıyor. Bursa maçının berabere biteceğini düşünen hainler takım otobüsüne saldırmışlar. Bunlar yakında sahaya girerse şaşırmayın. Derin devlet yine FB yi şampiyon yapmak için devrede.  Çünkü fb 20 gs 19 yapacaklar.. sonra 2011 şampiyonluğunu tsye verecekler tekrar 19-19 olacak.. 1 yıl daha reyting vs.. herkesi mutlu edecekler. Beşiktaş saf dışı bırakılmak isteniyor. Otobüse saldıranlarla geçen sene GS maçında sahaya girenler aynı amaca hizmet ediyor..
bu tehlikenin farkında olsun herkes mutlaka

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 17:16:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!