Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681171 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

fotoda işaretlediğim kolon abi o
alttan destek olacak arkada ki sütunlara bağlanmayan testerelere

benim tahminime göre ,arkada dayanacağı sütun olmadığından testere  kiriş demirleri bunların arasından geçecek ve testere kirişlere  destek olacak olan kısa sütun.  resimde 2 tane gözüküyor. :)

cevaplar icin tesekkurler, sutunlara baglanmayacaklarini biliyorum orrtadaki sutunlara baglanacakta ortadan cok fazla cikmis gibime geldi o yuzden sordum yoksa biliyorum sutunlara baglanarak destek alacak.

Çevrimdışı If Else

@mustafa_(87) ellerine sağlık.

22-23 Eylül Eski Açık-Kapalı-Yeni Açık Değişimi

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 10:23:51 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Serkan7738

testere kirislerinin ortasindan cikan sutun nedir? Testere kirisler arkada tasiyici kolonlara baglanmayacak ama ortadna cikmis gibime geldi.

@ZEKI abi bu fotoğrafla testerelerin akibeti belli oldu üstten kuşakla bağlanacak ortadanda bu kolon tutacak biyere dayanmayacak anlaşılan

Çevrimdışı Erol Akçınar

bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar kafe ye televizyon takılmıyo statda bilgi ekranı , maç ve saha Görüntüsü için takılmıyo... Hd  ekran olması makbul  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar kafe ye televizyon takılmıyo statda bilgi ekranı , maç ve saha Görüntüsü için takılmıyo... Hd  ekran olması makbul  :ok:
yaaa zaten özel üretim olucak deniyordu o kadarda kötü bisey olmaz relax :bandit: :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı WarrChief

Merhabalar

wowdaydım ama 8 aydır farklı sebeblerden dolayı takip edemedigim stadımıza sizler sayesinde tekrardan takipeder oldum.
ocak ayında cenevreye calısmaya gidicem. egerki catıyı yapan sirket değiştiyse ve buda isviçreli ekip olduysa bir donem sozkonusuydu, oradan butun detayları sızdırabilme ihtimalim var :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 19:51:08 WarrChief ]

Çevrimdışı TØLGA

@ozan062 abi bizim istedigimiz yerden gene foto yok helikopter flenmi kiralasak gider bakariz doya doya :evillol:  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Merhabalar

wowdaydım ama 8 aydır farklı sebeblerden dolayı takip edemedigim stadımıza sizler sayesinde tekrardan takipeder oldum.
ocak ayında cenevreye calısmaya gidicem. egerki catıyı yapan sirket değiştiyse ve buda isvecli ekip olduysa bir donem sozkonusuydu, oradan butun detayları sızdırabilme ihtimalim var :evillol:
Merhaba  :hosgeldin

Çevrimdışı bjk_mabet

@ozan062 abi bizim istedigimiz yerden gene foto yok helikopter flenmi kiralasak gider bakariz doya doya :evillol:  :sevinc
cekicegim :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi vodafone bir quadcopter alsa bununla inşaat etrafında günlük çekimler yapıp youtubeye yüklese güzel olmaz mı?Ne dersin böyle bir duruma ? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

zeplin kiralayalim hatta seneyede kullaniriz bir tane hd kamera aldik mi ligtv yi de bedavayi getiririz. Cem uzan mode on  :evillol:

Çevrimdışı Haldun

ben bu işi yapıyorum yıllardır farkı şöyle bi örnekle verebılırım arcelik bi atmacaysa  :) samsung sony lg. Kartaldır.
anladim ama degisir o zannedersem daha kesin bisey yok cunku

Çevrimdışı manyak1903

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 20:26:29 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı quentine83

cevaplar icin tesekkurler, sutunlara baglanmayacaklarini biliyorum orrtadaki sutunlara baglanacakta ortadan cok fazla cikmis gibime geldi o yuzden sordum yoksa biliyorum sutunlara baglanarak destek alacak.
zeki abi benim anladıgım ve lansmanda gördüğüm sadece ortada destek olacak .testere kirişin bittiği en üstte destek olmayacak..çokta sağlam gelmiyor bana ama muhakkak hesaplanmıştır oraya gelen yük...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

@ZEKI abi bu fotoğrafla testerelerin akibeti belli oldu üstten kuşakla bağlanacak ortadanda bu kolon tutacak biyere dayanmayacak anlaşılan
aynen o sekilde olacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhabalar

ocak ayında cenevreye calısmaya gidicem. egerki catıyı yapan sirket değiştiyse ve buda isviçreli ekip olduysa bir donem sozkonusuydu, oradan butun detayları sızdırabilme ihtimalim var :evillol:
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın arkadaşlar, dünden bi kaç kare mevzular derin  :icool:
walla keyfiniz yeriniz de :) mekan neresidir :)

Çevrimdışı Efe

zeki abi benim anladıgım ve lansmanda gördüğüm sadece ortada destek olacak .testere kirişin bittiği en üstte destek olmayacak..çokta sağlam gelmiyor bana ama muhakkak hesaplanmıştır oraya gelen yük...
Enine kirslerlede birbirlerine baglaniyor testereler gayet saglam olacak zaten burda insan en son faktor yapi kendi agirligindan cok daha fazlasina karsi koyabilmeli ilk olarak insan cok ufak bi agirlik kalir bu duzeyde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

Merhabalar

:hosgeldin