Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688222 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

dediğin gibi ikinci katın bitmesi gerekiyor numaralıyla ordan birleşmesi elzem şu ana kadar geç bile kalındı diğer taraftan çiçeklerinde yola kadar en azından arka tarafı bitirmesi gerekiyordu arka taraftaki yol aktif olmadan işleyiş hep sıkıntılı olacak bir an önce yolun çalışması gerekiyor
stada girişler nasıl olacak ,dış sütunların araları kapatılmayacasa .stadın güvenliği nasıl sağlanacak  ,yazın gece orada yatanlar bile olacaktır ,dışarıdan sütunlara gelirken herhangi bir bariyer olacak mı.

Çevrimdışı murat

şu eski açık bir yükselsede kamera yeri bir değişse yeni açık duvarına bile razıyım en azından obitaşı göz hapsine alırız :D timelapse eline sağlık. :claps:

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 21.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

@TimeLapse eline sağlık

Çevrimdışı pascal26

Bana sanki Başkan son anda sürpriz yapıp stadı Şubat'ta çatısız açacak gibi geliyo arkadaşlar. Düşününce aslında olabilir. Hibrit çimi
döşersin, yazın çatı sonrası zemini kaldırırsın, kenar yerlerdeki çimler bozulacağı için atarsın, orta kısımdaki sağlam çimleri Ümraniye'ye döşersin ki zaten oralarında hibrit çim olacağı söylenmişti. Yani ilk serdiğin çimlerin tamamını değil ama %60 ını kurtarırsın.
Hissediyorum, Başkan'ın kafasında var bişeyler.

Çevrimdışı Tolga

Bana sanki Başkan son anda sürpriz yapıp stadı Şubat'ta çatısız açacak gibi geliyo arkadaşlar. Düşününce aslında olabilir. Hibrit çimi
döşersin, yazın çatı sonrası zemini kaldırırsın, kenar yerlerdeki çimler bozulacağı için atarsın, orta kısımdaki sağlam çimleri Ümraniye'ye döşersin ki zaten oralarında hibrit çim olacağı söylenmişti. Yani ilk serdiğin çimlerin tamamını değil ama %60 ını kurtarırsın.
sanmıyorum öyle birşey olacağını ki kimse istemez bunu.stadın herşeyi bittikten sonra açılması gerekir böyle yap boz olayına dönerse 1 sene daha uğraşırız stadın eksikleriyle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

ben stadin tam anlamiyla bitmeden acilmasina bile karsiyim aslinda
Ancak takjm sampiyonluga oynar son iki hafta flen oynanir anca oyle sicak bakarim
Diger türlüsüne karsiyim gorkemli bir acilis bekliyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Öyle birşey olması imkansız.Hibrit çim öyle kolayca takılıp sökülecek birşey değil.Kaldı ki çatısız stad diye birşey olamaz o kadar vip deri koltuk vs takacan karda kışta kıyamette hepsi rezil olur.en erken gelecek sezona açılır stad
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

stadın çatısız açılma ihtimali sıfır  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

Öyle birşey olması imkansız.Hibrit çim öyle kolayca takılıp sökülecek birşey değil.Kaldı ki çatısız stad diye birşey olamaz o kadar vip deri koltuk vs takacan karda kışta kıyamette hepsi rezil olur.en erken gelecek sezona açılır stad
Vip koltukları takmazsın. Verirsin yağmurluğu millet izler,  n'olacak ki. Zorla sokmuyosun. Islanmak istemeyen sabah meteorolojiye bakar istemezse gelmez. Şu anki durumumuza göre daha kötü olma ihtimali 0. Son 10 yılın Şubat Mayıs arası yağmurlu geçen Beşiktaş maç günlerinin istatistiği vardır mutlaka. Ben en fazla 3-4 maçta yağış olacağını tahmin ederim. O da kurtarır.
Ayrıca bi taraftan stadın işlerini yapmaya devam edersin.
Kaldı ki Başkan daha önce çatısız açma işini ciddi ciddi düşünmüştü. Şimdi niye vazgeçmiş olsun ki?

Çevrimdışı Fatih

Vip koltukları takmazsın. Verirsin yağmurluğu millet izler,  n'olacak ki. Zorla sokmuyosun. Islanmak istemeyen sabah meteorolojiye bakar istemezse gelmez. Şu anki durumumuza göre daha kötü olma ihtimali 0. Son 10 yılın Şubat Mayıs arası yağmurlu geçen Beşiktaş maç günlerinin istatistiği vardır mutlaka. Ben en fazla 3-4 maçta yağış olacağını tahmin ederim. O da kurtarır.
Ayrıca bi taraftan stadın işlerini yapmaya devam edersin.
Kaldı ki Başkan daha önce çatısız açma işini ciddi ciddi düşünmüştü. Şimdi niye vazgeçmiş olsun ki?

Yani diyorsun ki adam 4-5.000TL verecek, ozel koltugunda oturamayacak, meteorolojiye bakip maca o sekilde gelicek.  :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Necmi

bu stad şubat ayına çatısız bile bitmez :D

Çevrimdışı CanEmre

Çimi de yapmasak  :kop:
Olimpiyatın çiminden V. Arena'nın toprağı evladır  :kop: :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

aynen icerde isler öyle gitmiyor :D kaba biter abi ama bee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

aynen icerde isler öyle gitmiyor :D kaba biter abi ama bee
sanmıyorum betonlama işi bitse bile prekastlar bitmez ki ben yeni açığın bitme ihtimalini bile zayıf buluyorum :D

Çevrimdışı TØLGA

sanmıyorum betonlama işi bitse bile prekastlar bitmez ki ben yeni açığın bitme ihtimalini bile zayıf buluyorum :D
tüm stad biter yeni acik bitmez abiii :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pascal26

Yani diyorsun ki adam 4-5.000TL verecek, ozel koltugunda oturamayacak, meteorolojiye bakip maca o sekilde gelicek.  :by2:
4-5000 TL verecek adam Olimpiyata gelip maç izliyomu ki! Zaten bu segment sende kayıp. Yok zaten bu adamlar stadta. Evde tv den izliyo.
İdeal durumla karşılaştırma yapıyosun. Gerçekle yapman gerekir halbuki.  :by2:

Baştan bi işin "nasıl yapılabileceği" yerine  "neden yapılamayacağını" bulmaya, izah etmeye, mantığını kurmaya çalışanların uzun vadede çok başarılı olabildiğini de malesef çok görmedim ayrıca...

Çevrimdışı Efe

yeni açık üst tarafta fışkırıtıcı hazırlanıyor sütün için büyük ihtimal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi mabetle en son konuştuğumuzda stat 2015 Ağustos biter dedi (NOKTA)   :) :)

Çevrimdışı Necmi

4-5000 TL verecek adam Olimpiyata gelip maç izliyomu ki. Zaten bu segment sende kayıp. Yok zaten bu adamlar stadta. Evde tv den izliyo.

Baştan bi işin "nasıl yapılabileceği" yerine  "neden yapılamayacağını" bulmaya, izah etmeye, mantığını kurmaya çalışanların uzun vadede çok başarılı olabildiğini de malesef çok görmedim ayrıca...
yanıldığın bir konu var kombine satışlarına bir bak satılan kombineler genelde pahalı kombineler o stadın çatısız açılması sıfır ihtimal kaldıki açmaya kalksalar mayısı bulur lig biter yani böyle birşeyi denemeyi bırak düşünmezler bile

Çevrimdışı Fatih

4-5000 TL verecek adam Olimpiyata gelip maç izliyomu ki. Zaten bu segment sende kayıp. Yok zaten bu adamlar stadta. Evde tv den izliyo.

5.000TL'yi Olimpiyat'taki vip'de mac izlemek icin mi veriyor yoksa Vodafone Arena'da izlemek icin mi? Ayrica geliyor gelmiyor, seni baglamaz...
Sonuca bakmalisin her zaman..Nasil ki verdigin paranin hizmetini almak istiyorsan burada da o koltugu alan adam sezonun acilmasiyla birlikte satin aldigi koltukta macini izlemek ister...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Koltukları taktıktan sonra nasıl çatıyı takacaksın?O çatı için kurulacak iskeleler, halatların altına kurulacak tahta zeminler koltuklar varken nasıl konacak?

Ya Aydınlatmayı napacan?Uefa gündüz maçı oynatmana izin verecek mi?

Çatı için girecek vinçler drenaj sistemini rezil edecek,bir daha o kadar para verip tekrar mı yaptıracan?

Hibrit çim sökülebilir mi öyle kolay?Milyonlarca taktığın fiber bağlantılar ne olacak ?Sen çim sökülüp nevzat demire takılabilir mi sanıyorsun ?

Bizleri Eleştiriyorsun da bunları düşün bir olayın teknik boyutunu bilmeden bize böyle eleştiri yapmamalısın.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalısın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

Olimpiyatta oynanan maçlar kombinenin 1 yıllık Vodafone Arena süresinden düşmüyor ama. Kombineler Çatı yapıldıktan sonra 1 sene geçerlidir diye açıklama ypılıp çatısız açılablir belki. Ama ben de tam bittikten sonra açılması taraftarıyım.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi mabetle en son konuştuğumuzda stat 2015 Ağustos biter dedi (NOKTA)   :) :)
evet planlama bu şekilde ama ben inşallah diyorum normal koşullarda bitmesi lazım ama hava şartları mali durumlar ve bilinmeyen bir sürü engelide düşünmek gerekiyor

Çevrimdışı pascal26

yanıldığın bir konu var kombine satışlarına bir bak satılan kombineler genelde pahalı kombineler o stadın çatısız açılması sıfır ihtimal kaldıki açmaya kalksalar mayısı bulur lig biter yani böyle birşeyi denemeyi bırak düşünmezler bile
Teknik olarak imkansızsa eyvallah. Ama teknik olarak zorsa uğraşılabilir, denenebilir. Kombine alan herkesin cep telefonu kulüpte var. Herkese bi anket mesajı atarsın. Açılmasını isteyen %80 çıkarsa açarsın. (Bence çıkma ihtimali yüksek) Ayrıca bu şekilde yapılabilirse, satılacak bilet gelirleriyle kalan kısımların finansmanına kaynak sağlarsın.
Olmuyosa tabi ki beklenecek tabi ki.

Çevrimdışı Deniz

Teknik olarak imkansızsa eyvallah. Ama teknik olarak zorsa uğraşılabilir, denenebilir. Kombine alan herkesin cep telefonu kulüpte var. Herkese bi anket mesajı atarsın. Açılmasını isteyen %80 çıkarsa açarsın. (Bence çıkma ihtimali yüksek) Ayrıca bu şekilde yapılabilirse, satılacak bilet gelirleriyle kalan kısımların finansmanına kaynak sağlarsın.
Olmuyosa tabi ki beklenecek tabi ki.
Taraftara anket yap messiyi alalım mı diye %80 çıksın messiyi mi alacan ?Bu işin uzmanları var o kadar mühendisi stadda çay demlesin diye çalıştırmıyoruz onlar buna karar verir  :evillol: :evillol: