Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Koltukları taktıktan sonra nasıl çatıyı takacaksın?O çatı için kurulacak iskeleler, halatların altına kurulacak tahta zeminler koltuklar varken nasıl konacak?

Ya Aydınlatmayı napacan?Uefa gündüz maçı oynatmana izin verecek mi?

Çatı için girecek vinçler drenaj sistemini rezil edecek,bir daha o kadar para verip tekrar mı yaptıracan?

Hibrit çim sökülebilir mi öyle kolay?Milyonlarca taktığın fiber bağlantılar ne olacak ?Sen çim sökülüp nevzat demire takılabilir mi sanıyorsun ?

Bizleri Eleştiriyorsun da bunları düşün bir olayın teknik boyutunu bilmeden bize böyle eleştiri yapmamalısın.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamalısın
Seni nerde eleştirmiştim? :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Seni nerde eleştirmiştim? :iscrewy:
O cümlenden öyle anlaşılıyor hocam.Emin ol burda öyle birşeyin imkanı olsa en çok biz destekleriz.Biz de her maç olimpiyat yollarında helak olmaya bayılmıyoruz.Ama olmayacak duaya da amin denmez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Teknik olarak imkansızsa eyvallah. Ama teknik olarak zorsa uğraşılabilir, denenebilir. Kombine alan herkesin cep telefonu kulüpte var. Herkese bi anket mesajı atarsın. Açılmasını isteyen %80 çıkarsa açarsın. (Bence çıkma ihtimali yüksek) Ayrıca bu şekilde yapılabilirse, satılacak bilet gelirleriyle kalan kısımların finansmanına kaynak sağlarsın.
Olmuyosa tabi ki beklenecek tabi ki.

bu bize büyük zaman kaybı ve sıkıntı verir ilk söylenti çıktığında da demiştik  çatı sahanın içinden havaya yükselecek ve çim drenaj sistemi yapılmadan inşaa edilmeli başka bir yolu yok bu işin çatı olmadan stad açılamaz :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

gençler kafanıza takmayın ,her şey zaten planlanmıştır,bizim buradan fikir yürütmemizle zaten bir şey olacağı yok, siz gençsiniz ,bu günlerin tadını çıkartmaya bakın ileride bu günleri çocuklarınıza zevkle anlatacak anılar biriktirin . tabi ki bu bir tavsiye ,yine de siz bilirsiniz :)  :)

Çevrimiçi Necmi

Teknik olarak imkansızsa eyvallah. Ama teknik olarak zorsa uğraşılabilir, denenebilir. Kombine alan herkesin cep telefonu kulüpte var. Herkese bi anket mesajı atarsın. Açılmasını isteyen %80 çıkarsa açarsın. (Bence çıkma ihtimali yüksek) Ayrıca bu şekilde yapılabilirse, satılacak bilet gelirleriyle kalan kısımların finansmanına kaynak sağlarsın.
Olmuyosa tabi ki beklenecek tabi ki.
günümüz teknolojisinde imkansız denen bir şey yoktur o kadar sokağa atacak paran varsa yaparsın kaldıki anlamıyorsun bu stadın kabası şubat ayına bitmez hadi bitti diyelim prekastlar takılacak koltuklar takılacak saha zemini drenajı yapılacak çim serilecek üstüne aydınlatma için dört tane direk dikilecek zaten bunlar yapılana kadar mayıs ayı gelir :D üstüne içerde tuvaletler ve kullanım alanları bitecek iş bir tek çatıyla ilgili değilki en az 10 M doları çöpe atarsın kaldıki kimsede gelmez maça açık söylüyorum bütün olimpiyat çilesini çekmiş biri olarak bende gitmem çatısız açılacak bir stada bu senede gitmeye razıyım gelecek senede yeterki bitirsinler tam açılsın sanki olimpiyat çile diye gitmeyen o şekilde açılan bir stada gidecek gene söylüyorum olimpiyatta takımı boş tribünlere oynatan taraftarın hiç bir şey istemeye hakkı yok bittiği zaman giden gider

Çevrimdışı Efe

olimpiyatta sırılsıklam izledik maçı ben istanbulda olsam abartısız bütün maçlara giderim işten izin alırım para denkleştirir giderim bursadan 1.5 ay içinde 4 maça geldim adam yanı başındaki stada gitmiyor sonrada stad niye böyle niye şöyle niye bitmedi takım kötü falan filan diyor böyle beşiktaş taraftarı olunmaz en ihtiyaç olunan zamanda tribünler boş kombine satılmıyor bu nasıl bi zihniyet beşiktaşı cezalandırıyorlar bize para bu 5-6 ayda lazım daha sonrasında zaten sıkıntı kalmıyor şimdi alınan formanın kombinenin biletin yararı var herkesi maçlara bekliyoruz bende elimden geldiğince gelmeye çalışacağım  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bu bize büyük zaman kaybı ve sıkıntı verir ilk söylenti çıktığında da demiştik  çatı sahanın içinden havaya yükselecek ve çim drenaj sistemi yapılmadan inşaa edilmeli başka bir yolu yok bu işin çatı olmadan stad açılamaz :eyes
başkan zaten çatısız açılamayacağını biliyordur,eline biraz daha para geçsin diye ,almakla almamak arasında kalan taraftarları ,erken açabiliriz diye harekate geçirmek istemiştir . başkan aslında çok iyi bir pazarlamacı gibi gözüküyor ,böyle davranmakta haklı da ,sonuçta bu iş para ile oluyor ,alnlar zaten avantajlı ,sonuçta stad açıldıktan sonra bu kombineler bir yıl daha geçerli olacak ,belim iyileşirse bende şubat mart gibi eski açığın beğenmedikleri üst tarafından alacağım ,tabi kombine kalırsa.. :)

Çevrimdışı pascal26

Efe selam. Ben, senin Mabet'in yanına ilk ziyaretlerini yaptığın dönemden, Sallapatinin ilk çaycı capsinden beri belki 1 seneden fazladır bu forumu takip ediyorum. Anlatılan zorlukların hepsinin de farkındayım zaten. Ben sadece 25 bin den 6-7 maç Vodafone Arena bileti +kazanılabilecek birkaç fazla puan sebeiyle fazladan birkaç milyon TL + gelebilecek bir şampiyonlukla kazanılma imkanı olabilecek 20m belki daha fazla euro olabilir mi diye hep beraber beyin cimnastiği yapabilir miyiz dedim. Malesef daha ilk mesajdan korktuğum başıma geldi.
Şunu öğrenmek istiyorum mümkünse.  Bu drenaj dediğin yazın bi kez daha yapılamaz mı? GS devre arasında drenajı yeniledi diye biliyorum. Gerçekten çok yüksek maliyetli bişey mi drenaj + çim mevzusu?

Çevrimdışı pascal26

günümüz teknolojisinde imkansız denen bir şey yoktur o kadar sokağa atacak paran varsa yaparsın kaldıki anlamıyorsun bu stadın kabası şubat ayına bitmez hadi bitti diyelim prekastlar takılacak koltuklar takılacak saha zemini drenajı yapılacak çim serilecek üstüne aydınlatma için dört tane direk dikilecek zaten bunlar yapılana kadar mayıs ayı gelir :D üstüne içerde tuvaletler ve kullanım alanları bitecek iş bir tek çatıyla ilgili değilki en az 10 M doları çöpe atarsın kaldıki kimsede gelmez maça açık söylüyorum bütün olimpiyat çilesini çekmiş biri olarak bende gitmem çatısız açılacak bir stada bu senede gitmeye razıyım gelecek senede yeterki bitirsinler tam açılsın sanki olimpiyat çile diye gitmeyen o şekilde açılan bir stada gidecek gene söylüyorum olimpiyatta takımı boş tribünlere oynatan taraftarın hiç bir şey istemeye hakkı yok bittiği zaman giden gider
@Necmi abi valla ben isterdim. Mart ayı gelmiş 3 takım kafa kafaya gidiyoruz diyelim. Her türlü isterim.  :D  Neyse takım iyi olsun da..

Çevrimdışı Efe

Efe selam. Ben, senin Mabet'in yanına ilk ziyaretlerini yaptığın dönemden, Sallapatinin ilk çaycı capsinden beri belki 1 seneden fazladır bu forumu takip ediyorum. Anlatılan zorlukların hepsinin de farkındayım zaten. Ben sadece 25 bin den 6-7 maç Vodafone Arena bileti +kazanılabilecek birkaç fazla puan sebeiyle fazladan birkaç milyon TL + gelebilecek bir şampiyonlukla kazanılma imkanı olabilecek 20m belki daha fazla euro olabilir mi diye hep beraber beyin cimnastiği yapabilir miyiz dedim. Malesef daha ilk mesajdan korktuğum başıma geldi.
Şunu öğrenmek istiyorum mümkünse.  Bu drenaj dediğin yazın bi kez daha yapılamaz mı? GS devre arasında drenajı yeniledi diye biliyorum. Gerçekten çok yüksek maliyetli bişey mi drenaj + çim mevzusu?

şimdi şöyle çim ve drenaj tabiki tekrar yapılabilir ama parasal açıdan şu zaten olacak kombine (20 bin civarı) loca ve vip tribünler mart ayı gelmeden bitmiş olacaklar yani stadın 4/3 dolmuş olacak bu halde stadı açsanda satılacak biletten daha sonra çıkacak maliyeti karşılayamazsın bile yani bize yararı değil zaman ve para kaybı olur o yüzden 2015 ağustos ortasına kadar tam kapasite çalışıp herşeyiyle bu stadı bitirip açmalıyız başka bir seçenek olanak yok olsaydı başkan bunu değerlendirirdi inşaat işi yarım bırakılamayacak sıkıntılı bir iş muhakkak tam bitmeli öyle açılmalı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bu stad haziranda biterse öpup başımıza koymamız lazım ,stadın içindeki işleri bitirsek dışarıdaki işler var kuleler yıkılacak yapılacak sütunlar kaplanacak ,etrafı düzenlenecek .stadın dışı önemli değil diyemeyiz stada havadan girmeyeceğiz bir kere kulelerin mutleke yeniden yapılması gerekiyor ,bence tabi..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi valla ben isterdim. Mart ayı gelmiş 3 takım kafa kafaya gidiyoruz diyelim. Her türlü isterim.  :D  Neyse takım iyi olsun da..

valla dostum mart ayı gelsin 3 takım kafa kafaya olsun olimpiyattan iyi stadmı var kış geçmiş o zaman ful çeker stad kışı kafa kafaya götürdükten sonra gelsin paralar zaten başakşehirde oynanacaksa bugün yarın kombine satışları durdurulur kapasite yetmez kombine satmaya

Çevrimdışı Efe

bu stad haziranda biterse öpup başımıza koymamız lazım ,stadın içindeki işleri bitirsek dışarıdaki işler var kuleler yıkılacak yapılacak sütunlar kaplanacak ,etrafı düzenlenecek .stadın dışı önemli değil diyemeyiz stada havadan girmeyeceğiz bir kere kulelerin mutleke yeniden yapılması gerekiyor ,bence tabi..

abi kuleler yıkılırsa daha yaptırmazlar :D şaka bii yana kuleler yıkılmayacak ama dış bölümü yenilenecek zannedersem ama ortadaki duvar yıkılıp yeniden yapılacak o kısım  kaba inşaattan bağımsız biyer ileriki zamanda çevre düzenlemesiyle beraber yapılabilir çok sıkıntı değil yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ikay yusuf

eski aciktaki kurulan yeni iskeleler bir onceki demirlenmislerden de kisa gibi..bu gidisle sifira mi inilecek ney...hic ikinci kat yapilmasaydi bari.. :s20: :s20: :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Efe

eski aciktaki kurulan yeni iskeleler bir onceki demirlenmislerden de kisa gibi..bu gidisle sifira mi inilecek ney...hic ikinci kat yapilmasaydi bari.. :s20: :s20: :s20:
2.kat orta bölüm 15 sıra eski açıkta yapacak bişey yok ileriki yıllarda belki izin verilir ve sıra sayısı yükseltilir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton baya iyi gidiyor belki eski açığada başlarlar sabaha karşı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Bana sanki Başkan son anda sürpriz yapıp stadı Şubat'ta çatısız açacak gibi geliyo arkadaşlar. Düşününce aslında olabilir. Hibrit çimi
döşersin, yazın çatı sonrası zemini kaldırırsın, kenar yerlerdeki çimler bozulacağı için atarsın, orta kısımdaki sağlam çimleri Ümraniye'ye döşersin ki zaten oralarında hibrit çim olacağı söylenmişti. Yani ilk serdiğin çimlerin tamamını değil ama %60 ını kurtarırsın.
Hissediyorum, Başkan'ın kafasında var bişeyler.

hibrit çim diye birşey yok aslında.önce normal doğal çimi seriyorsun.bakımını falan yapıyorsun.yetiştiriyorsun.sonra hibrit dedikleri ip e benzer şeyleri makinayla çime sokuyorlar.yüzde 3 normal çime göre oran.bu ipler  çimin köklerinden daha derinlere indiğinden doğal çimlerin kökleri bu iplere tutunuyorlar.sarılıyorlar vs. haliyle ne oluyor.doğal çim çok daha fazla zemine bağlanmış olduğundan çimin kalkması diye bir şey olmuyor.

hibrit olayının meyve vermesi için doğal çimin bakımı ve köklerinin kök salması gerekiyor.

hibrit olayı çimin güzelleşmesinde ana etken değil.doğal çimin köklerinin zemine daha sağlam yapışması için tamamlayıcı bir unsur.sen doğal çimi bakmazsan ve bundan dolayı doğal çimin kökleri kök salmazsa ipleri toprağa yerleştirsende bi işe yaramaz.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin numaralida beton mikseri duruyor ama fiskirticilar nereyi betonluyorlar goremiyorum. Belki icerdeki merdivenleri belkide yeni acik kosede bir yerleri.

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar iki günde güzel işler çıkmış. emekçilerimizin allah yardımcısı olsun.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın herkese  :icool: Bugün inşallah bol betonlu bir gün olur  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar.. Rüyam da stat nisan ayında bitmişti  :bandit: (rüyam da ama)  :D

Çevrimdışı tayfun

günaydın ve iyi haftalar
07:58 de koca oğlan prekast döşüyordu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

@tayfun dün maça gelmeyenleri güzel gün kartalları katogarisine alıyoruz :evillol: :bandit: :bandit:
@Necmi abi maalesef benim dışımda olan aksaklıklar,sinirlenip evde bile izlemedim maçı.
şehir dışında olucam es es maçı da kaçtı.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı mkandirmaz

Arkadaşlar eski açık bu şekilde mi oluyor...
AdanaSpor

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar eski açık bu şekilde mi oluyor...
Evet Abi sanırım öyle olacak ama sonra eski açığa dönen sıra kolonları sorma bende bilmiyorum yok orada :)