Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı salih

:aman:
mabet abi geçen eski açıktan çektiğin,, kapalı alt ve üst aynı karede foton 10 numara olmuş çok sağol

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

birde şu kuyudan çıksanda yüzünü görsek :D
halka filmi aklıma geliyor abi  :D

Çevrimdışı doctore

oh beee  :super:. kurtuluyoruz galiba zulümpiyattan. son derece isabetli olur. iç saha maçlarını oyna 25.000 kişiyle tıklım tıklım. derbileri de olimpiyatta tıklım tıklım oynarız. taraftar görsün alem o vakitten sonra.  :serefe: :serefe:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ozan062

mabet,, yanılıyor olabilirim ancak su eski acıktaki iki girişi bir rampa vardı kulenin ortasında,, yukarıdan gekilen resimlerde pek ben boyle bir calısmanın varlıgını gormuyorum,, yani o proje değiştimi yoksa benmi yanlıs goruyorum?:)) tskuur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi maçları Başakşehir'de oynarsak senin navigasyona iş düşecek :alala:

Çevrimdışı doctore

mabet hoşgeldin özlettin :). başkan başakşehir stadını dillendirdi. görüşmelerle ilgili bir bilgin varmı?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi maçları Başakşehir'de oynarsak senin navigasyona iş düşecek :alala:
Başakşehirin nerde olduğunu bile bilmiyorum :alala: navigasyonu güncellemem lazım  :D

Çevrimiçi Necmi

oh beee  :super:. kurtuluyoruz galiba zulümpiyattan. son derece isabetli olur. iç saha maçlarını oyna 25.000 kişiyle tıklım tıklım. derbileri de olimpiyatta tıklım tıklım oynarız. taraftar görsün alem o vakitten sonra.  :serefe: :serefe:
kapasite 17.800 biletler altın değerinde olur :D

Çevrimdışı Deniz

Erman toroglu her gun stadin ordan geciyorum stad yavaslamis diyor.ulan sorsan testere kiris ne prekast ne bilmez stad yavaslamis diyor. Allah korusun stad insaati dursa bunlar bi taraflarina kina yakar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Metrokentin orda başakşehir stadı  dağlık falan değil düz ayak :D @Necmi abi

Çevrimdışı Haldun

17.800 de dolmaz ki abi kombinesi olanlar bile gelmiyor ülke çapındaki futbol başarısızlıgından huzurlugundan passoligden dolayı ülkece futbola bi hevezsizlik var en fazla 13 bin seyirci olur o da en fazla

Çevrimiçi Necmi

Metrokentin orda başakşehir stadı  dağlık falan değil düz ayak :D @Necmi abi
Metrokent nerde :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

bizim kombinemiz var sorun yok   :ok:

Çevrimdışı Haldun

trt sporu açın maç özetini veriyor gülelim biraz  :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Erman toroglu her gun stadin ordan geciyorum stad yavaslamis diyor.ulan sorsan testere kiris ne prekast ne bilmez stad yavaslamis diyor. Allah korusun stad insaati dursa bunlar bi taraflarina kina yakar.
şantiyenin ortasına gelip horon teperler işin kötü yanı kemençe sesine mabette dayanamaz horona katılır :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Metrokent nerde :alala:
abi navigasyona ne gerek var @MURAT oralari biliyordur. Bilmedigi yol yok  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ilhan mansız

17.800 de dolmaz ki abi kombinesi olanlar bile gelmiyor ülke çapındaki futbol başarısızlıgından huzurlugundan passoligden dolayı ülkece futbola bi hevezsizlik var en fazla 13 bin seyirci olur o da en fazla
:D başakşehire gelirler orası dağbaşı değil, bir rakam yazmaya gerek yok. her maç full olur,

Çevrimdışı FARUK

başkanda bir programınızı gelin stat ta yapın ilerlediğini görürsünüz dedi :)
onlarda daveti kabul etti program yapılır sanırım

Çevrimdışı SDemirsoy